|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Lekarstwo na zlamane serce
Jest naprawde b. zle. Psycholodzy nie pomagaja, a czas nie leczy rany.
Czy znacie jakies lekarstwo na zlamane serce? ;( |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lekarstwo na zlamane serce
proponuję zajrzec na podforum "intymne"
trzymaj się
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
jest wiele wyjść ,które zależa od osoby....jedni uwazaja ze to tylko czas,inni ze sex jeszcze inni,ze znalezienie nowego partnera....
wg mnie kazdy leczy inaczej zlamane serce... ja nie mialam nigdy jakos zlamanego serca,ale mysle,ze tylko i wylacznie 'czas leczy rany' |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek przeniosłem na forum Intymnie
![]() Lekarstwo znam jedno skuteczne jak cholercia - zakochać się na nowo
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
daj sobie szanse,wychodz gdzies,poznawaj nowych ludzi i staraj sie zapomniec o wszytskim co boli,wiem ze jest ciezko ale innej rady nie ma. zasmucajac sie caly czas nic nie zmienisz.moze podejdz do tego tak ze tak musialo byc i juz?? troche pozytywnego myslenia,idzie wiosna i moze zakochasz sie na nowo?? pozdrawiam i zycze sukcesow
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem najlepsze lekarstwo to nowa miłość
_________________________ _____ {.TylkoMnieNazywał Kochaniem. ToByłMójTeren. PodJegoUbraniem} _________________________ _ oooo dla mnie luty dla ciebie maj ty mi śnieg a ja słońce dam złociste promienie ode mnie dla ciebie dzień za dniem ![]() Edytowane przez margolla1990 Czas edycji: 2008-04-08 o 15:04 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma lekarstwa.
Są jedynie "wspomagacze" tj. czas tylko dla siebie: nowe pasje, dni urody itp., spotkania z przyjaciółmi, poznawanie nowych ludzi, flirty itp. Nowa miłość - owszem, ale dopiero kiedy jest się już choćby troszeczkę pogodzony z przeszłością. Klin wybijać klinem, nie na wszystkich działa, może lepiej skupić się na sobie a miłość sama przyjdzie. Przede wszystkim uświadom sobie, że prawdziwa miłość dopiero nadejdzie, czeka gdzieś na ciebie. Banalnie korzystaj z jasnych stron życia, nie myśl o tym co było-pomyśl o tym co będzie (w kolorowych barwach). Pewnie teraz myślisz, że się tak nie da. Otóż DA SIĘ, nie ty jedna masz złamane serce, już złamanych było ich wiele i niestety wiele też złamanych zostanie a życie i tak toczy się dalej...
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
kazde zlamane serce da sie wyleczyć !!!
zakresl go on to juz przeszlosc zdecyduj sie na nowa milosc skoro czas nie pomaga, żyj terażniejszością i przyszlością zobaczysz jeszcze spotkasz tą prawdziwą milosc pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
taaak. czas leczy rany, tylko przy złamanym serduszku wydaję sie jakby ten czas mijał 2 razy wolniej
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
a jacys psychologowie sprawdzeni? znacie kogos? (chodzi o warszawe)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.