|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
jak sie ubrac na chrzciny mojego dziecka?
Jestem mloda mama mam 21 lat ,coreczke 8 miesiecy ,chrzciny odbeda sie za tydzien w sobote a ja nie wiem kompletnie w co sie ubrac,wiem ze bede musiala sobie cos kupic ,mam juz buty biale balerynki marszczone z 2-3 obcasem i bezowy plaszczyk za pupe-ztych cienkich na wiosne ale nie wiem czy spodnie rurki jeansy pasuja czy lepiej jakas spodnica i jeszcze jaka bluzka moze wytrzycie cos na allegro dla mnie z koszulowatych?dodam ze mam 173cm jestem szczupla rozmiar S-36 co myslicie o tej spodnicy?
chcialabym zeby byla za kolano bo mam bardzo szczuple..doradzcie prosze http://www.allegro.pl/item323808466_...ozmiar_l_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak sie ubrac na chrzciny mojego dziecka?
na pewno nie rurki !!! spódniczka ładna ale ja bym postawiła na jasniejsze kolory, tym bardziej ze juz masz w takich buciki i płaszczyk, czerń wg.mnie nie jest odpowiednia. moze jakas kremowa sukieneczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie no, rurki to przegiecie. Spodniczka jest bardzo ladna i jak najbardziej pasuje, do tego moze zalozyc np jakas satynowa bluzeczke w ladnym kolorku i bedzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
napewno nie rurki ani zadne inne jeansy, to musi byc cos eleganckiego, spodniczka lub eleganckie spodnie i nie w czerni
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie spódnica bardzo pasuje. Masz jasne buty i płaszcz, więc nawet z czarną spódnicą, nie będziesz wyglądała smutno, tylko elegancko.
Co do bluzki to może po prostu klasyczna biel, z krótszym rękawem i jakimiś ozdóbkami, żeby nie bylo całkiem "biurowo". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- biała bluzka, do tego ładna spódniczka do kolan (np.satynowa brązowa,złota,czarna),
- koszula w pastelowym kolorze,do tego eleganckie spodnie, - sukienka typu szmizerka, może przeszukaj swoja szafę i coś odpowiedniego znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
dziekuje dziewczyny a co myslicie na temat bluzek (koszul) z krawtem pasowalby do tej spodnicy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.