|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja mała zmiana - doradźcie
Od kilku lat nosze dłuższe włosy. Nie, kiedy je podcinałam, ale tylko na tym poprzestawałam. Chciałabym teraz coś zmienić swojej fryzurce. Nie mam ani prostych, kręconych włosów, ale za to grube i ciężkie. Dlatego nie wiem, jaka fryzurka by mi pasowała. Znalazłam jedna, która mi się podoba, ale nie wiem czy będzie to tak wyglądać przy gatunku włosów, jaki mam. Proszę o poradę. Poniżej zamieszczam cztery zdjęcia. Trzy moje, a czwarte fryzurki, jaka mi się podoba. A może ktoś ma jakieś zdjęcia podobnej fryzurki? Albo jakiejś, która by mi pasowała? Chciałabym raczej w miarę taka spokojna fryzurkę i bez grzywki, bo wcześniej bardzo dług nosiłam grzywkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja mała zmiana - doradźcie
mi byłoby żal ścinać tak piękne i długie włosy
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
podchodze do tego, że zawsze odrosna, a niestety ostatnio są w gorszej kondycji więc dobrze im to zrobi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Fryzurka,którą wyszukałaś bardzo ładna...
![]() ![]() Niestety uważam że Ty powinnaś sobie zafundować troche dłuższe włosy,conajmniej do ramion (tak żeby opadały) Pozdrawiam i czekam sama na inne komentarze ![]() jestem ciekawa co...kto wymyśli.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jeśli chcesz obciąć to nie na tak krótko, zetnij zniszczone końce nawet z 5cm i wycieniuj je, żeby zmienić kształt fryzury. Będą lekkie i nabiorą świeżości. Wiem wiem, że włosy odrastają, ale powinnaś być dumna z takich włosów, są długie i gęste. Uważam, że nie powinnaś ścinać. Poza tym długie włosy odmładzają, a taka fryzurka jaką pokazałaś kojarzy mi się z poważna bizneswomen. Nie mówie, że jest brzydka, ale ja na Twoim miejscu nie obcinałabym tak bardzo włosów.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ale chodzi o to, że ja chce zmienić, bo znudzilo mi sie podcinanie i wycieniowanie. To tak jak po noszeniu 6 latach króciutenkich włosów zaczełam zapuszczać. tak teraz znudziła mnie monotonia długich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co widze to masz twarz owalna, a do takiej pasuje kazda fryzurka.
Znalazłam taki opis: "Twarz owalna to raj dla fryzjerów - pasuje do niej prawie wszystko. Oprócz dużych grzywek, fryzur częściowo zasłaniających twarz, zbytniego nastroszenia włosów - taką buzię trzeba po prostu pokazać"! I szczerze to się nie dziwię, że chcesz skrócić włosy. Kobieta lubi się zmieniać. Masz ładne włosy, ale długie jak to długie...I jeszcze skoro nosisz je tyle lat. Za to krotsza fryzurka dodaje charakteru. A ta fryzurka, którą wybrałaś to jest taka typowa dla osób z delikatnymi włoskami - zwiększa ich objętość. Ale np. w bobie też byłoby Ci fajnie. A nawet wcale nie musisz aż tak skracać włosów, wystarczy nadać im lepszy kształt, formę. Trochę je okiełznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
i tu sie zaczyna mój mały problem. Podobają mi sie fryzurki 3 i 4 która mi zaproponowałas ale ja niestety takiej miec nie mogę. Chodzę na AWF i na zajecia musze miec spiete włosy które nie będą mi przeszkadzać w ćwiczeniach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ale fryzurka, którą sama zaproponowałaś też jest krótka
![]() |
#10 |
Moderator
|
To moze fryzurka taka l za ramiona lekko wycieniowana wraz z grzywka na ukos,(grzywke mozesz spinac wsuwkami)jak bedzie ci przeskadzac
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
masz rację 4 się da ale to moja pomyłka chodiło mi o 2 i 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
3 spokojnie zepniesz w kitkę. Miałam porządnie wycieniowane, jeszcze krótsze na górze i udało mi się je spiąć. Ja też mam gęste włosy, chciałabym krótką fryzurkę, ale boję się, że będzie mnie "poszerzać". A mam już dość ciągłego cieniowania, żeby zmniejszyć objętość. Moje włosy są falowane, czyli ani kręcone ani proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.