|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam słodkości do ciała, I love love, Rock'n Rose, C.Aguilera i inne ! oddam wiele
NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Wkrótce stworzę nowy wątek z rzeczami na wymianę, ale najpierw lista moich poszukiwanych ![]() ![]() ![]() Od razu napiszę, że jestem bardzo wybredna i jeśli chodzi o kolorówkę i pielęgnację twarzy preferuję rzeczy nowe! A więc oto moja lista: <font color="Red"> Bardzo chętnie przygarnę różne słodkie dodatki, wszelkie kokardki, wstążeczki , czarne, srebrne, fioletowe i różowe Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-03-27 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam słodkości do ciała, I love love, Rock'n Rose, C.Aguilera i inne ! oddam
A opisałabyś mi dokladniej ten zapach? ;> Szczerze mowiac to jesli chodzi o zapachy, wolałabym coś z tych konkretnych wymienionych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam słodkości do ciała, I love love, Rock'n Rose, C.Aguilera i inne ! oddam
Too jest czysta wanilia
![]() ![]() słodka i uwodzicielska wanilia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja dla mnie to bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A co byś chciala za milkshake'a?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
u Ciebie interesuje mnie:
błyszczyk NOWY, transparentny z brokatem; -szminka w płynie Maybelline , piękny intensywny róż; -czarno białe kółka, plastykowe; ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ok, ale blyszczyk jest raz uzyty bo ten nowy juz oddałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hmm a oddałabys te 2 zapaszki za szminkę, błyszczyk i kolczyki? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ahaaa, więc to są odlewki? W takim razie niestety, ale podziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Basiulku - mam na zbyciu wodę Yves Rocher Noix de Coco, co prawda jest o zapachu kokosowym, ale sądzę, że podobałby Ci się (też kiedyś byłam amatorką wanilii itp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MAM Z Twoich poszukiwanych Lancome connexion kosm post 14
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A co byś ew za nie chciała? Jak tylko bede mogla wychodzic z domu (jestem po operacji) sprawdzę zapach i napiszę, to może się dogadamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hopla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.