|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kurtka- do czego nosić?
Witajcie wizażanki
![]() Wczoraj na zakupach kupiłam sobie śliczną wiosenną kurtkę Diverse z nowej kolekcji. http://www.cogdziezaile.pl/produkty/medium/1025.jpg To jest ta w stylu tej powyżej tylko bez puszków, ma takie same kolory. I się tak zastanawiam, czy do takiej kurtki jak założę jakieś bardziej eleganckie ciuchy(np. tuniki, czy sukienki za kolano) niż t-shirty to czy to głupio będzie wyglądać? Dodam że mam 2x więcej takich eleganckich ciuchów niż sportowych, ale nie mogłam się jej oprzeć ![]() Wiem, że to może wydawać wam się głupie czy co, ale naprawdę nie mam zielonego pojęcia ![]() Z góry dziękuje wam za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kurtka- do czego nosić?
zależy jak elegancka jest twoja garderoba, raczej nie do garniturkowych spodni-na pewno nie do szarego, nie do kraty. Do spódniczek bedzie ok ale raczej też nie za eleganckich i musisz dopasowac dodatki. dobrze bedzie z jeansami, tunikami i kolorowymi szalami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie nie chodzi mi o garniturkowe spodnie;]
raczej o takie sukienki do kolan, spódnice.. A pasowałaby kurtka do czarnych spodni w pionowe pasy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki, ładny zestaw
![]() Tylko że ta kurtka jest brązowa, w pionie ma różowo- kremowe pasy. Spodnie są luźne, eleganckie raczej nie. Jak odzyskam od siostry aparat do dam zdjęcie kurtki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tak, troszke inna jest ta brazowa kurtka, ale mysle ze ta, ktora kupilas tez bedzie pasowala.. pokaz zdjecia to zobaczymy jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
up, up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.