|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: górnopółkowa kolorówka + kilka aptecznych drobiazgów :)
Podoba mi się:
Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy Frederico Fekkai Finishing Polish (serum nabłyszczające) - opakowanie pełnowymiarowe 50 ml (szklana buteleczka z pompką); ubytek niewielki; mam plastikowe opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda że nie jestes pewna oryginalności CHSexy212 ![]() Poza nią niczego dla siebie w Twoim wątku, niesty, nie widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
może cośu mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nteresuje mnie Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy
i puder znajdziesz cos?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj Aniu ponownie
![]() Mnie,tak jak wyżej Wizażankę baaaaardzo interesuje: Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak tylko coś ciekawego dla mnie będzie w którymś z Twoich watków, to na pewno dam znać, bo systematycznie sprawdzam Twoje oferty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.