|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ból piersi
Od tygodnia bolą mnie piersi,ale tak jakoś dziwnie,tylko jak je mocniej dotknę,ale czasami nawet jak chodzę,chociaż rzadko.Ale zrobiły się większe i wydaje mi się,że się powiększyły i,może jestem przewrażliwiona,na każdej z nich pokazały mi się duże żyły.Dodam,że nigdy nie kochałam się z chłopakiem,jedynie uprawiałam z nim petting,nigdy nie wytrysnęła mu sperma.Więc w ciąży raczej nie jestem.
Mam 17 lat i dość mały biust,nawet niektóre miseczki A są za duże.Czyżby rosły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ból piersi
Cytat:
Albo rosną, albo zbliża się okres. Chyba, że bierzesz tabletki antykoncepcyjne więc możliwe że od nich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm powodów może być mnóstwo może to być poczatek okresu może to byś jakieś tani stanik od chinoli może to być jakaś choroba lub tylko przejściowy stan końcowego dojrzewania
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nigdy tak nie miałam...na poczatku nawet się wystraszyłam,że jestem w ciąży.Ale to było niemożliwe,jeśli nie doszło do wytrysku itd...ale tak się przeraziłam,że zrobiłam test ciążowy,chociażby dla pewności
![]() ![]() Ale i tak zaczyna mnie martwić ten ból ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie masz się czym martwić. Tak ma czasem każda kobieta.
Po prostu czasem bolą i już. Też miałam taki okres, ale trwało to krótko i przeszło. A ten test był zupełnie niepotrzebny ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hmmmmm.... W aptece można kupić takie woreczki zielone z jakimś torfem w srodku. Jak przyłożysz do ciał, to sie nagrzewają i ogrzewaja też ciało.
Ciepło to najlepsze lekarstwo. Poleciła mi to parę lat temu moja lekarka, stosowałam, gdy bolała mnie pierś po wycięciu włókniaka. Pomogło Spytaj w aptece, na pewno będą wiedzieć. Wysterczy potem, ze sobie zainstalujesz w staniku i będzie grzało ![]() Brzmi śmiesznie ale pomaga ![]() A kosztują chyba z 6zł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Różowy Jednorożec
|
Ja do pewnego czasu nie miałam nigdy bólów piersi. Jednak od jakiegoś roku, zawsze przed okresem się z tym męczę. Zgadzam się, że ciepło jest najlepszym lekarstwek. Kładę się wtedy na łóżku i aktywuję takie grzejące po naciśnięciu serduszka kupione kiedyś w E.Leclerc.
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mnie zawsze bolą i puchną przed okresem wiec u Ciebie tez tak moze jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
jest kilka możliwości:
*rosną *będziesz miała okres [mnie bolą tydzień przed okresem + kolejny w trakcie] *przeforsowałaś z ćwiczeniami - kiedyś intensywnie ćwiczyłam pompki i pamietam, ze bardzo mnie bolały któraś mówiła o jakimś torfie... dobre są schłodzone lisice kapusty [okładasz nimi piersi] - położne polecają to karmiącym matkom ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wam za podpowiedzi
![]() Jednak teraz mam podobne pytanie.Od jakiś 9 dni bolą mnie piersi jak przed okresem,a okres nijak nie nadchodzi,chociaż byłby już na niego czas.Dzisiaj jedynie miałam przeźroczysty śluz.Czy to jest normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Masz 17 lat i jak pisałaś małe piersi. Wydaje mi się, że one zwyczajnie rosną. Jeśli jednak obawiasz się czegoś poważniejszego - przebadaj swoje piersi. Na początek możesz zrobić to sama: http://biust.pl/rak_piersi/jak_sie_b...amobadanie.htm
W podanym linku masz wszystkie niezbędne informacje oraz pomocnicze rysunki. Jeśli wyda ci się, że znalazłaś coś niepokojącego - poproś o pomoc swoją mamę, może potrzebna będzie wizyta u lekarza.
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
To okres na dniach bedzie skoro bolą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dołączam do tych, co uważają, że Twoje piersi po prostu rosną
![]() Niewykluczone też, że masz zły stanik, może kupiłas ostatnio nowy, nie sprawdzonej marki?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana to normalne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak samo jak ty przed okresem...powiekszaja sie maxymalnie.. wychodza zyly a bolą straszliwie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mnie tez bolą własnie
![]() okrees sie zbliza u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.