|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
do rzeszowianek
Czy znacie jakiś bardzo dobry salon piercingu w rzeszowie, albo ewentualnie w krosnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: do rzeszowianek
Mogę Ci podesłać numer mojego znajomego, który zajmuje się piercingiem zawodowo, podobno jest dobry, osoby którym go poleciłam były zadowolone. Jeśli jesteś zainteresowana, poszukam jego wizytówki, i sama sobie z nim pogadasz. Z tego, co wiem, ma zlecenia nie tylko z Rzeszowa, także z większych miast. Teraz wychodzę, będę za jakieś 2 godz. to ewentualnie, jak będziesz zainteresowana, to się skontaktuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam. Jako, że sama miesiąc temu sprawiłam sobie kolczyk w pępku, śmiało mogę ci plecić salon "Rajski Ptak", gdzie czynu tego dokonałam.
Salon znajduje sie na ul. Bernardyńskiej, a zresztą jego namiary znajedziesz zarówno w książce telefonicznej, jak i internecie. Wiem, że są jeszcze inne tego typu salony w Rzeszowie, ale mnie przekonało to, że pracują tam goście z duuuużym doświadczeniem. Pozdrawiam.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
agnieszko powiedzm i czy bardzo bolalo przebijanie
bo bardzo chcialabym miec kolczyk ale troche sie boje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Podobno przebijanie pępka jest najbardziej bolesne, ale szczerze mówiąc mnie nie bolało. Ale to chyba dzięki gościowi, który zabiegu dokonał. Idealnie mnie zagadał, wsłuchał się w mój oddech i na wydechu przebił pępek. Ani kropelki krwi. Luzik.
Także z mojego doświadczenia wynika, że nie jest to bolesny zabieg. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
do rzeszowianek
czesc a ja polecam ci gabinet kosmetyczny LUDMIŁA na baranowce 4, zaraz kolo delikatesow champion .ostanio przebijalam nos i z tego co wiem od kilku moich znajomych ktore zrobily sobie tam pępek sa bardzo zadowolonee.pozdrawiam,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czy wie ktos moze ile kosztuje przebicie pępka w rajskim ptaku w rzeszowie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja zaplacilam ok. 115 zł - przebicie + kolczyk.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.