|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
potrzebny mi zeszyt
Czesc dziewczyny z papiernika. Pewnie mnie nie kojarzycie, bo jestem bizuteryjka, ale mam do Was prosbe. Otoz jakis czas temu wymienialm sie na deviacie z pewna dziewczyna na cudownie zdobiony zeszyt. Tyddzien temu doszedl i moja mama zakochala sie w nim, a ja zla corka, nie chce zeszytu oddac... No i teraz jest sprawa, ze chcialabym sie wymienic z Wami, moze nawet z kilkoma osobami na jakis super zeszyt recznie robiony. Przegladalam Wasze watki i nie znalazlam dziewczyny jako takiej zajmujacej sie tym, ale sadze ze zdobi sie to podobnie jak te przecudne kartki czy notesy które widywałam podczas mojej podrozy w inny dział handmade i na pewno niejedna z Was juz zrobila taki zeszyt, jak np magcich, tylko ze byc moze cos mi umknelo w stosie zdjęc.
Czy ktoras mi pomoze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebny mi zeszyt
Bylabym chetna na wymianke, tylko potrzebuje szczegolow.
![]() W jakim sensie zeszyt? Notatnik? Ozdobiony zeszyt w twardej okladce? Moze pokazesz zdjecie tego swojego zeby przyblizyc o czy mowa.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hmm... wlasnie ja specjalnie nie chcialam dac mojego zeszytu, bo nikt z Was takich nie robi, ale przeciez tu nie chodzi o kopie zeszytu, stylu, tylko o wlasnorecznie robiony zeszyt - po prostu ladny.
Tak wyglada moj http://fc01.deviantart.com/fs49/i/20...ndarinMoon.jpg to jest masa ale nie wiem jaka, przypuszczam ze nie taka jak fimo ,ze schnie sama i farby takie metaliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ale ja milosniczka konikow, nie rozstałabym sie z takim, cudowna okladka ![]() a okladki rozpoznaje szklane kaboszony, rozgwiazda i konik to pewnie metalowe ozdoby, ta srebna masa? hmmm, moze to konturówka reliefowa w kolorze srebnym? a niebieska? ![]() ![]() a mozesz zapytac co ta osoba uzyla do zrobienia tego notesu? intryguja mnie te turkusowe kamyczki, takie rowniutkie i gładkie, cudo, moze to cos na gorąco bylo kładzione? czy ta deviantka to z zagranicy? ![]() edit: he he na jej profilu jest napisane z czego tez zeszyt jest z robiony: http://mandarinmoon.deviantart.com/a...seup-128801956 "polymer clay, , pearls, iridescent glass gems, crystal droplets, metal starfish and seahorse, acrylic paint and PearlEx powdered pigments. The border was hand-painted with gold leaf pen." teraz juz wszystko jasne , scraperki w tym nie siedza, ale morski zeszyt chetnie Ci zrobia z papieru ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-08-13 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ale ja nie mowilam ze chce polymerowy zeszycik, tylko ze zeszycik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hi hi myslałam, ze chcesz taki sam
![]() a swoja droga niesamowite rzeczy jej wychodza ![]() ze scrapu tez mozna zrobic taka kompozycje tyle, ze efekt koncowy bedzie inny, rzecz jasna
![]() |
![]() |
#7 |
CraftMod
|
ja bym była chętna na wymianę, ale to zależy od terminu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
obojetny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CraftMod
|
ok, postaram się nie nadużywać cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dla porzadku pokaze co zrobilam w ramach tej wymianki.
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
sasilla notes śliczny, delikatny, piękne koronki i deszcz z koralików
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
no, magcich tez mi zrobila <mamie> ale sie nie pochwalila tu to ja pochwale sie
![]() ![]() Edytowane przez Sweet_nuka Czas edycji: 2009-09-10 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o kurczę, piękności
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.