|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kurs nauki jazdy w Anglii
Witam
Mam pytanie do Wizazantek Kto z was robi lub robil prawo jazdy w Anglii?? Interesuje mnie jak wyglada kurs, teoria, jazdy no i sam egzamin Slyszalam ze zdaje sie szybciej i latwiej niz w Polsce, dopuszczalne jest popelnienie 15 malych bledow No i co z tym tymczasowym prawem jazdy?? Podobno wydaja go na pol roku, zanim zapiszesz sie na kurs i mozna na nim jezdzic przez pol roku z osoba ktora prawo jazdy juz ma Celowo nie uzywam polskich liter w razie gdyby ktos pisal z Anglii |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kurs nauki jazdy w Anglii
ja robie w Irlandii , tez jest tymczasowe ale na 2 lata i tez mozna jezdzic tylko z kierowca z pelnym prawem jazdy.
sprobuje zadac pytanie w watku o Anglii na forum emigrantek /plotkowe/ |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kurs nauki jazdy w Anglii
w trakcie kursu mozesz jezdzic z kims kto ma pelne prawko jazdy. wtedy przyklejasz sobie na aucie czerwone L. jak juz zdasz dostajesz tzw. provisional czyli tymczasowe prawko i jezdzisz autem z naklejonym zielonym P przez rok. a po roku dostajesz normalne pelne prawko. ale zapytalam sie goscia ze szkoly jazdy jaka jest roznica miedzy normalnym prawkiem i tymczasowym i nie potrafil mi powiedziec.
nie zdawalam tu prawka wiec nie wiem jak tu jest. jedyne co sie dowiedzialam ze nie ma tu parkowania przodem bo to podobno nielegalne
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.