![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Stylizacja paznokci.Krystian pyta;)
Witam
![]() ![]() Aktualnie mieszkam i pracuje w UK i nieorientuje sie jak to jest z tym tematem w Polsce. Za odpowiedzi slicznie dziekuje.Krystian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stylizacja paznokci.Krystian pyta;)
Krystian, wszędzie jest zapotrzebowanie na dobrych stylistów ( nie używaj określenia tipserów, bo Cię zlinczują)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za info
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
La Moderatoiure
|
Poza tym, miło jest dla odmiany zrobić sobie pazurki u faceta
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czesc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Sloncznej Anglii
![]() ![]() W Irlandii szroni jak diabli ![]() Moim zdaniem facet stylista paznokci, czy tez stylista wlosow to na prawde mila odmiana ![]() ![]() Czekamy na Twoja galerie ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Slonko swieci ale szronik tez jest
![]() Cieszy mnie,ze facet stylista to mila odmiana ![]() Galerie ze zdjatkami postaram sie zalozyc jak najszybciej ale moze to potrwac bo mam troche roboty na glowie i jeszcze nierozgoscilem sie na tej stronce za bardzo.Dzis byl muj pierwszy raz ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
La Moderatoiure
|
Na naszym Forum Pawełeczek jeszcze piękne pazurki śmiga
![]() Poszukaj jego wątku w Galeriach Pazurkowych ![]() Ja również czekam na galerię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie spotkałam osobiście faceta który robiłby pazurki! to jest gatunek wymierający hehehe. ale powiem Wam że chyba bym sie bardzo zdziwiła jakbym poszła do manikiurzystki a tam na foteliku siedziałby mężczyzna przebierający w lakierach do paznokci i czekający na klientki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ja bedac na TARGACH EXPO w warszawie mialam okazje przyjzec sie panom smigajacym piekne pazurki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]() Witam ![]() ![]() Na pierwszej fotce tam gdzie sa 2 lonie to pierwsze tipsy zrobione przezemnie na kursie rok temu a na drogiej to niedawne dzielo ale widzialo swiat dzienny tylko 4 dni bo na tyle klijentka sobie zazyczyla. Pozdrawiam ![]() Moniko slicznie dziekuje za nakierowane odnosnie fotek ![]() Teraz kazde moje dzielo bende fotografowal i dam na stronke.Szukajcie na fotkach ,wpiszcie w ,,idz do,, Krystian.Pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hejka dziekuje slicznie za pomoc z fotkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nikt Ci nie odpowie ile można wyciągnąć miesięcznie, to zalezy od miejsca ( bliskość konkurencji np.), od miasta ( inne ceny w Wawie a inne w Pcimiu Dolnym), od materiałów na jakich pracujesz, od ceny za dodatki ( zdobienia itd)
P.S. Tak , mówiłam o tych dotacjach ok 13 tys. P.S2 sądzę, że w Polsce jest góra 10 zdolnych facetów, skoro w ok. Gdańska jest 1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O jak miło przywitać kolejnego faceta w naszych szeregach
![]() Myślę, że gdybyś robił porządne pazurki, to jako facet mógłbyś zarobić więcej niż koleżanki z branży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witaj Krystian
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem jest wrecz odwrotnie, wiekszosc kobiet bardziej wolalaby isc do pana w sprawach wygladu niz do kobiety, jednak panie moga sie poprostu wstydzic, krepowac. w mojej miejscowosci jest mezczyzna fryzjer, od lat czailam sie zeby isc do niego, ale mnie brakuje odwagi. czemu ? sama nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pawel dziekuje za napewno cenne wskazowki ![]() Awa a te dotacje zalatwia sie w Urzedzie pracy czy gdzie indziej ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkich ktuzy tu zawitali i dodali cos od siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
I jak podobaja sie wam moje dziela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
La Moderatoiure
|
kontyk jeśli chcesz aby Twoje prace były komentowane, założ swój wątek, i tam będziesz mógł wrzucać swoje prace. Załóż go na tym forum - http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=94 bo to na którym teraz piszesz, nie służy do oceniania prac
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Dzieki Monio za info
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Jesli chodzi o fryzjerow..owszem fryzjerzy są przyjmowani z otwartymi rekami do salonow i spełniaja sie w swoim zawodzie. Jednak teraz mowimy o stylizacji paznokci a tu sprawa wyglada zupelnie inaczej. W duzych miastach kobiety są bardziej otwarte...w malych natomiast troszke mniej. I prosze nie pisz ze jest zupelnie odwrotnie. Za duzo razy slyszalem smiech i rzucanie sluchawką kiedy nowa klientka dzwonila...nie dam sie przekonac ze facet stylista paznokci nie jest w duzym stopniu dyskryminowany w miastach takich jak Kielce. Peace
![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
skoro tak reaguja, to widocznie nie dorosly do swojego wieku. Ja np. ( bo wyszlo tak a nie inaczej) pracuje ( obecnie na urlopie wychowawczym) w zakladzie ( obrobka szkla plaskiego) gdzie raczej praca jest dla mezczyzn. i kiedy przychodzi klient - mezczyzna zyczy sobie kawal szkla i akurat nie ma takiej tafli, i nie ma w zasiegu reki drugiego mezczyzny ktory by przeniosl olbrzymia tafle 2,5x2 metery wtedy wolana jestem ja do pomocy. klient od razu rzuca sie do pomocy i natychmiast jest wypraszany z tego pomieszczenia bo ja wiem jak to zrobic, jak chwytac szklo, pod jakim katem przenosic, dzwigac, klasc ( a lekke to nie jest, tafla sie wygina chwieje ) , gdy zachodzi taka koniecznosc przykroje tafle, obrobie ją, zrobie szybe zespolona. ale mezczyzni reaguja normalnie nawet gdy tlumacze sprawy gdzie mezczyzna powinien sie na tym znac. choc sa i tacy co wola z fachowcem porozmawiac i otrzymuja te sama informacje co ja mu przed chwila mowilam. ale to moze zle porownanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
no to tylko pozazdroscic samozaparcia i siły (rowniez tej psychicznej) w pracy typowo męskiej
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja gdybym miała wybór zrobić pazurki u kobiety czy u faceta, bez chwili zastanowienia wybrałabym faceta. I nie wiem czego można się obawiać lub wstydzić w takim przypadku? A też z wielkiego miasta nie pochodzę
![]() To tylko niektórzy ludzie (wydaje mi się że jest to mniejszość) mają zakodowane w głowach jakieś stereotypy, że zawody dzielą się na męskie i damskie. Ja pracuje w firmie samochodowej (specjalizującej się w samochodach cięzarowych). 99% klientów nie wierzy, że mogę znać się na takich samochodach. Odczuwam bardzo tą nieufność podczas rozmowy. Ale kiedy okazuje się, że wiem na ten temat o wiele więcej niż oni jest naprawdę miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.