|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Daisy Marca Jacobsa!!! i nowego tuszu avon- za nowe kosmetyki mineral care i perfumy!
Witajcie,
Jak w tytule, poszukuję pilnie zapachu Daisy Marca Jacobsa (nie interesują mnie odlewki ani końcówki, tylko malutkie zużycia jakichkolwiek pojemności) oraz tuszu tylko nowego Avon Supershock. Poluję również na spray Loreala Prof zwiększającego objętość (też tylko nowy). Na wymianę mam bardzo wiele, za Daisy jestem skłonna oddać nowe kosmetyki Mineral Care ( kosmetyki z morza martwego): - Essential Serum- Naturalna, intensywna kuracja upiększająca dostarczająca skórze energetyzujących składników odywczych, o przedłużonym działaniu regenerującym. Ogranicza powstawanie zmarszczek , cera jest jędrniejsza, bardziej spójna, pełna blasku. -Essential Eye Serum- serum pod oczy działające naprawczo. Wygładza drobne zmarszczki, zmniejsza opuchnięcia i cienie pod oczami. Rozważam też możliwość oddania Christiny Aguilery, ok 10/15ml. Zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Daisy Marca Jacobsa!!! i nowego tuszu avon- za nowe kosmetyki mineral care i pe
Zajrzyj do mojego wątku i zobacz, czy coś Cię interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Daisy Marca Jacobsa!!! i nowego tuszu avon- za nowe kosmetyki mineral care i pe
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.