|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Młoda mama cz.2
Opisywałam wcześniej swoją sytuację. Niedługo po tym byłam u lekarza, jestem w 21 tygodniu ciąży. Mama dowiedziała się od lekarza, przeżyła szok, ale domyślała się tego, więc nie było źle
Dla taty powiedzieliśmy z moim chłopakiem w tym samym dniu. Dla niego też to był szok, ale nie krzyczał. Bo teraz już za późno na krzyk.. Jeszcze w dodatku na koniec przytulił mnie i mojego chłopaka i powiedział "oby tylko zgoda między wami była i będzie dobrze. Ode mnie macie już błogosławieństwo" i łezka mu poleciała.. zresztą mnie i mojemu chłopakowi też.. Ale wszystko jest super troszczą się o mnie, tata nawet brzuszka dotykał tego samego dnia, w którym się dowiedział w środę będę miała usg więc się okaże płeć ![]() Rodzice moi i mojego chłopaka no i my mamy się spotkać niedługo wszyscy razem, żeby ustalić co ze ślubem. Będziemy u mnie mieszkać, bo duży dom mam. A termin to 27 wrzesień... Boję się porodu okropnnie... Ale przecież nie ja pierwsza i ostatnia ![]() Aha, mam jeszcze pytanie do Was... Będę miała usg ale coś ginekolog wspominała, że przez pochwę.. Na czym to polega? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Młoda mama cz.2
Bardzo się cieszę i gratuluję
Ale nie musiałaś zakładać nowego wątku bo tamten jest nadal aktywny więc niech mod połączy obydwa wątki może, a tobie spokojniej ciąży
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje. badanie dopochwowo nic nie boli....i jest wykonywane tylko raz polega na wprowadzeniu doplera do pochwy po wczesniejszym zalozeniu prezerwatywy. ![]() Jezeli masz termin na wrzesien zapraszam do mam wrzesniowo - pazdzierniowych
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
a termin mamy ten sam
chodz do nas zapraszam
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Widzisz, wszystko sie dobrze ułożyło , urodzisz jeszcze nawet przede mną
![]() powodzenia życzę kochana, niech ci sie wiedzie i duzo szczęscia, zdrówka, i zdrowego brzdąca życzę.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Wiedzialam ze tak bedzie! teraz dbaj o was i juz sie niczym nie przejmuj bedzie dobrze
Duzo zdrowka, spokoju i bezproblemowego rozwiazania zycze powodzenia!
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
a czemu w 21 tc masz miec dopochwowe a nie przez brzuch? zwykle robi sie je do 12/14tc.
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Racja JAROSZANIA kurcze fakt juz troche zapozno na dopochwowe
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mysle ze na dopochwowe to za pozno juz, a nawet jesli to nic strasznego
ja go nawet nie czulam hehe, a moge zapytac ile masz lat? bo nie czytalam poprzedniego watku, aha no i rowniez zapraszam do nas wrzesniowo-pazdziernikowych mamusiek! ![]() wlasnie doczytalam ze masz 16 latek, nie martw sie ja tez mloda mamuska jestem w kwietniu 19 skonczylam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Dla taty powiedzieliśmy z moim chłopakiem w tym samym dniu. Dla niego też to był szok, ale nie krzyczał. Bo teraz już za późno na krzyk.. Jeszcze w dodatku na koniec przytulił mnie i mojego chłopaka i powiedział "oby tylko zgoda między wami była i będzie dobrze. Ode mnie macie już błogosławieństwo" i łezka mu poleciała.. zresztą mnie i mojemu chłopakowi też.. Ale wszystko jest super 

1 cs

w kwietniu 19 skonczylam