|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moje Poszukiwania - Audacieuxpostanowiłam sprecyzować swoje życzenia na liście ![]() Oto i ona: Spodnie w rozm. XXS - biodrówki (nie rurki) długie, krókie.. nie szukam ubrań sportowych Koszule damskie rozm. xs-s bielizna rozm. 75B - xs koniecznie push up ubrania nie większe niż S - bluzki z dekoltem, sweterki - przepadam za KORONKĄ elementy wystroju wnętrz olejki zapachowe do 'kominka' cienie do powiek Revlon paski do spodni - nie parciane t-shirty z zabawnymi nadrukami lub napisami rozm. xs-s zabawne długopisy, ołówki etc - coś co rozweseli mi pracę w biurze ![]() kuferki, kolorowe pudełeczka do przechowywania ksiązki o hodowli koni NASIONKA i CEBULKI kwiatowe większe doniczki - na balkon W wizażowym wątku mam tylko 1/3 rzeczy, które posiadam na wymianę, reszcie nie zrobiłam jeszcze zdjęć i opisów. Oprócz ubrań mam jeszcze kosmetyki, książki, biżuterię etc. Jeżeli masz którąś z wypisanych przeze mnie rzeczy - pisz
na pewno się dogadamy pozdrawiam ![]()
Edytowane przez Audacieux Czas edycji: 2008-02-27 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Poszukiwania - Audacieux
Wzglednie miałabym czarnego longa z krótkim rękawkiem z bufkami z New yorker z napisem "let me be your sweetest gift" , rozmiar M, ale na pewno to S lub mniejszy.
A z ozdób do domu to anioła z gliny, takiego 25-30 cm trzymającego tabliczke z napisem "anioł na wiernosć". Jakby Cię coś zaintersowało to zrobię fotosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To może 2 ksiązki i bluzke?
A jeśli nie to co możesz mi oddać za samą bluzkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
sorry, teraz bedzie dzialac :
http://img253.imageshack.us/img253/4214/dsc05006ay8.jpg
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.