|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kto do Gliwic na studia?
Jak w temacie.
Od października zaczynam moją dalszą edukację na Politechnice Śląskiej. I kurcze... chyba mi akademik zostaje. Bo nie mam z kim wynając mieszkanka... Chyba że jakaś Wizażanka ma podobny problem jak ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kto do Gliwic na studia?
Milo powitac przyszla sasiadke
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Witam Gliwiczankę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No to ja podniosę ten wątek, chociaż bardzo stary jest
![]() Co do konkretów, to od października będę w Gliwicach studiowała architekturę i tak, jak 2 lata temu inayah, też planuję akademik. Z premedytacją nie chcę mieszkania ![]() Martwi mnie tylko jedna rzecz, a raczej osoba - moja potencjalna współlokatorka. Boję się, że trafię na kogoś, z im nie będę potrafiła się dogadać. Może macie podobnie? Heh.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.