|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
fotki
moje foteczki
zastanawiam się czy bym się zadawała na fotomodelkę?? Co o ty sądzicie?? A może nie ma sensu zawracać sobie tym głowę?? obiektywne komentarze mile widziane
Cogito ergo sum. Edytowane przez Viki03 Czas edycji: 2008-02-10 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: fotki
Ładna buzia.
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
myślę że warto byłoby popracować nad nastrojem zdjęć, żeby były troszkę inne niż zwykłe zdjęcia - żeby uchwycić np jakieś emocje
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o zdjęcia to nie podobają mi się, są zwykłe ....
A jeżeli chodzi o Ciebie, to jesteś piękną kobietą, i moim zdaniem nadawałabyś się na fotomodelkę .
![]() |
#5 |
La Moderatoiure
|
Zdjęcia są nieciekawe.
Masz łada buźkę i dosyć ciekawe rysy. Tu bardzo ładnie wyglądasz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6544854 A starać się zawsze warto : ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ogółem: jesteś bardzo ładna i nadajesz się na fotomodelkę.
![]() A co do zdjęć...zwykłe zdjęcia, nie ma w nich nic szczególnego...pierwsze bardzo rozmazane, w ostatnim też mi coś ostrość nie gra. Podobają mi się płyty na ścianie, mogłabyś to wykorzystać jako tło, ale lepiej byłoby gdybyś np postawiła na czymś aparat iużyła samowyzwalacza, albo jeśli ktoś zrobiłby ci zdjęcie. Iwidziałabym to zdjęcie w b&w ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
masz ładne rysy i jesteś fotogeniczna, więc myślę, że fotomodelką możesz zostać, a przynajmniej masz predyspozycje
![]() jeśli zaś chodzi o zdjęcia, to są niedopracowane, przydałoby się popracować nad kadrem, światłem, tłem, temperaturą zdjęcia... ale chyba nie o to tutaj chodzi, prawda? Tylko myślę, że droga do bycia fotomodelką może być ciężka, ale pewnie warto, jeśli przyniesie Ci to satysfakcję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wygladasz calkiem calkiem. Zrob sobie normalne zdjecia bez makijazu i powysylaj do agencji. Jesli ktorejs sie spodobasz to wtedy zrobia ci portfolio. A jak nie to pozostanie ci bawienie sie w zdjecia na wlasna reke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.