|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Powiększenie piersi -> Dr Brzuchański
Hej
Mam operacje powiększenia piersi za ok miesiąc ... Jestem już oczywiście po konsultacji, lecz mam pewne obawy Do pań które już powiększały sobie biust , Czy to boli ? jaki jest okres gojenia ? czy miala któras z pań jakies powikłania ? I ogólne wrazenia po operacyjne ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększenie piersi -> Dr Brzuchański
Jestem obecnie po operacji piersi,którą miałam 20 maja.Mam okrągłe implanty jestem bardzo zadowolona.Operacja trwała około 45 minut, troche bolało ale w pierwszym dniu potem jest coraz lepiej.Wogóle są leki przeciwbólowe,które uśmierzają ból lekarz odpowiednie zapisze.Jeżeli jesteś zdecydowana i przemyślałaś wszystko to polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za odpowiedz
![]() mam nadzieje ze bedzie wszystko w pozadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej,
ja jestem po op.powiekszenia piersi u dr.Kuczynskiego. op.mialam 01,04,2008 wkladki okragle 300 cc pierwsze chwile po op malo co sie pamieta , natomiast 2 dzien ucisk na klatce i boliiiii, i pozniej coraz lepiej od 3 dnia. koszmar ze spaniem na plecach i wstawaniem. wszystko u mnie jest ok, blizny malutkie ok 4 cm. efekt boski, juz bym chciala wieksze ![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a ja mialam operacje 21.12.06 a teraz mam prawie cycuchy na brzuchuuuu i ryczec mi sie chce bo wydalam 4500€ i wszystko do du...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A co do tych obaw to po operacji myslalam ze umre z bolu, tak mnie prawa piers bolala i jak na zlosc zadne tabletki nie pomagaly nawet kroplowka i zastrzyk, podobno moj wenflonik uciskal na nerw ale to bylo strrrrraszne uczucie, pozniej kilka dni lezenia bo jak wstawalam myslalam ze wyrwie mi zebra, tak ciagnelo, ajjjjj, nie chce nawet tego przypominac...
i napisze Wam moje Drogie jeszcze jedno, gdybym cofnela czas nie zrobilabym tego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No dość kontrowersyjny temat.
Takie pytanie nurtuje mnie od pewno czasu. Czy po operacji, faceci z którymi miałyście kontakt(a nie wiedzieli oni o waszych operacjach i nie znali Was przed nimi) zorientowali się ze przeszłyście powiększanie biustu?
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja jestem u tego lekarza umówiona na zabieg na przyszły rok. Ma strasznie długie terminy, jednak z opinii kobiet które u niego robiły wynika, że to wybitny specjalista, dlatego sądzę, że warto poczekać. Chcę sobie zrobić dwie piękne wysoko stojące piłeczki. Mój mąż jest bardzo zadowolony z tego faktu i całość sponsoruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Decyzji napewno nie zaluje!!!
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
zatem przeżyłaś to dość zbyt intensywnie.
Moje odczucia są całkiem inne. Było duzo milej niż przypuszczałam. Bałam się. Ból w porównaniu z wyobrażeniem był dużo lżejszy i minął po kilku godzinach. Efekt wizualny boooooooooooooooskie ![]() Gdybym miała zrobić ja raz jeszcze-zrobiłabym na 100000%. Jestem szczęśliwa że je mam ![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie moge sie juz doczekac
![]() to za 20 dni <radocha> ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziewuszki ja wam z calego serca zycze wszystkiego najlepszego, zadnych boli i komplikacji, moze ja poprostu jestem jednym przypadkiem na 1000 i dlatego niezadowolenie pozostalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny może polecicie jakieć dobre kliniki, nazwiska lekarzy, w których ręce oddałście swój biust. To na pewno nie tylko mnie zainteresuje. Wpisujcie tych dobrych jak i tych, z których nie byłyście zadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
...Dodajcie też kwotę jaką wydałyście na zabieg...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Czy możecie podać adres strony internetowej szpitala (podobno są tam ceny) w którym operuje dr Brzuchański z Trynca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to rzeczywiście Ci się przytrafiło jak jednej na 1000 ![]() myślę że da się to naprawić tylko niestety znowu koszty.... ![]() czy możesz napisac jakie wkładki masz włożone (wielkosc , kształt ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie...
Marze o większych piersiach! Mam 75B ale pushup, pewnie w sam raz by było A ale tego bym nie przeżyła! Mam 170 i ważę ok 68kg... a tu takie coś ![]() Jak przekonać mojego ukochanego TŻ do operacji? Mam dopiero 22 lata, wiec jeszcze poczekam myślę... On się nie zgadza pod tym względem, ze to jest operacja, a kazda operacja w jakims stopniu zagraza zyciu, moze powodowac komplikacje etc... Przed taka decyzja udac sie np do swojego lekarza rodzinnego badz ginekologa? Nie wiem czy to dobry temat na moje pytania, ale tu akurat weszlam ![]() Ech, marzy mi się pełne C ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.