|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Podróż z nieznajomą
Witam,
Czy byłyście kiedyś z prawie nieznaną osobą na wyjeżdzie? Ania Edytowane przez matrixept Czas edycji: 2008-01-02 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
La Moderatoiure
|
Dot.: Podróż z nieznajomą
Chodzi Ci o to że podróżowałam z nieznaną mi osobą, czy spędzałam wolny czas np na obozie z nienanymi mi osobami ?
Bo to różnica. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak.
Kiedys na obozach/koloniach spedzalam czas z nieznajomymi :P.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wyjazd ze dwójkę, to z partnerem.
W kilka osób - wtedy ze znajomymi, których lubiłam i z którymi się świetnie dogadywałam. Z obcymi - tylko na obozie studenckim albo na wycieczce objazdowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki Wam serdeczne za oddane głosy
![]() ![]() Ankietka nadal jest pod linkiem, i nadal zaprasza wszystkie Wizazanki. ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Raczej mi chodzi o takie wyjazdy z osobą nie znaną bezpośrednio (np. koleżanką koleżanki) lub osobą poznaną na forum.
Czasem wyjeżdżam z mało znanymi osobami i zawsze jest adrenalina, co to bedzie za osoba... Do tej pory nie wyjeżdzałam z nikim zapoznanym w necie, ale słyszałam że tak się ludzie zgadują ![]() pozdrowionka Matrix |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
nigdy nie byłam na takim wyjeździe po umówieniu się w internecie. i chyba bałabym się ryzykować. tzn. mówię o takim kontakcie internetowym polegającym tylko na umówieniu się na wyjazd, bo nie bałabym się pojechać gdzieś z osobami, które poznałam w internecie w innych okolicznościach (forum, blogi, etc.).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to kompletna głupota i brak rozumu. A co ze zboczeńcami, świrami, mordercami. Kto chce zsilać statystyki, proszę bardzo. Ale ja się nie piszę.
Przyznam za to, że kiedyś przez program o podróżach poznałam kogoś z Holandii i po dwóch miesiacach intensywnej znajomości i zauroczenia postanowiliśmy wyjechać razem do Zakopanego na sylwestra, oczywiście on, ja i 12 innych osób z mojej grupy, więc nei było najmniejszego niebezpieczeństwa. Przyjechał ten szmat drogi i okazało się że to była jakaś pomyłka i nieporozumienie, bo to po prostu nie było to. Brzydko go potraktowalam i na dzień przed sylwestrem musiał kupować bilet powrotny do Holandii. Lepiej po prostu sobie życia nie utrudniać i adrenaliny szukać w realnym życiu i z ludźmi których znamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam,
w zeszłym roku tak się zdarzyło, że nie miałam z kim jechać...szukałam też towarzyszki na Wizażu. Jednak bez efektu... Zostawiałam na stronach ogłoszenia i jeśli ktoś odpowiadał, to nie pasował termin, kierunek, cena i inne takie. W końcu sama wyszukałam jakieś ogłoszenie i napisałam do dziewczyny. Odzew był, sama znalazła biuro, ustaliłyśmy kierunek i inne szczegóły. To była sobota, w czwartek szukałyśmy się na lotnisku ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja własnie jestem w takiej sytuacji, bardzo chciałabym wyjechac na urlop w drugiej połowie czerwca, ale nie mam z kim. Znajomi albo nie maja kasy, albo inne plany, ciężko się zgrać bo w końcu mamy po 30 lat i każdy żyje już swoim życiem.
Byłam 3 lata temu w Turcji na wyjeździe z 2 dziewczynami. Jedna to znajoma mojego brata, a drugiej wogóle nie znałam. I wiecie co? Było bardzo fajnie, chociaz miałyśmy jedno spięcie po tygodniu ;-) Na pewno tak lepiej niż miałabym te 2 tygodnie być sama, bo akurat ja ciężko zawiązuję nowe znajomości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja chciałabym pojechać na obóz, ale również nie mam z kim ... i zastanawiam się czy nie spróbować samej... i tak mysle i myśle ;P że chyba zaryzykuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.