RATUNKU !!!...jestem w ciazy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2002-02-25, 07:40   #1
guest
Zakorzenienie

RATUNKU !!!...jestem w ciazy

BLAGAM o wzelkie rady dot.w/w
nie potrafie dzis duzo pisac-jestem zdenerwowana!!!
wielkie dzikei za wselkie rady
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-02-25, 07:40   #2
guest
Zakorzenienie

RATUNKU !!!...jestem w ciazy

BLAGAM o wzelkie rady dot.w/w
nie potrafie dzis duzo pisac-jestem zdenerwowana!!!
wielkie dzikei za wselkie rady
Stary 2002-02-25, 08:33   #3
DominikaS
Zadomowienie

Re: RATUNKU !!!...jestem w ciazy

OOOOO rodzina nam sie powieksza!!! Gratuluje [img]icons/icon7.gif[/img] Dla babeczek z brzuszkiem robią specjane kosmetyki... To sa firmy Avent, Mustella i Vichy tez mozna na rozstepy uzywać i na biust. Najlepiej zacznij od razu, nawet gdyby nie pomoglo bo rozstepy sa dziedziczne to nie bedziesz sobie potem zarzucic ze nie probowalas))
Może Beata i Basia by jakis artykol napisaly? Bo to wdzieczny i potrzebny temat... Moje kolezanki w ciazy szukaja takich kosmetycznych info
Wiola nie ma co ratować - najpiew przez 9 miesiacy bedzie Ci rozsl coraz wiekszy brzuszek a potem urodzisz pieknego dzidziusia i już[img]icons/icon7.gif[/img] Fajnie bedzie, zobaczysz... A ptem bedziesz sobie robila oklady na opuchniete z niewyspania oczęta [img]icons/icon12.gif[/img]
A tatuś już wie?[img]icons/icon7.gif[/img]
DominikaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-02-25, 08:33   #4
DominikaS
Zadomowienie

OOOOO rodzina nam sie powieksza!!! Gratuluje [img]icons/icon7.gif[/img] Dla babeczek z brzuszkiem robią specjane kosmetyki... To sa firmy Avent, Mustella i Vichy tez mozna na rozstepy uzywać i na biust. Najlepiej zacznij od razu, nawet gdyby nie pomoglo bo rozstepy sa dziedziczne to nie bedziesz sobie potem zarzucic ze nie probowalas))
Może Beata i Basia by jakis artykol napisaly? Bo to wdzieczny i potrzebny temat... Moje kolezanki w ciazy szukaja takich kosmetycznych info
Wiola nie ma co ratować - najpiew przez 9 miesiacy bedzie Ci rozsl coraz wiekszy brzuszek a potem urodzisz pieknego dzidziusia i już[img]icons/icon7.gif[/img] Fajnie bedzie, zobaczysz... A ptem bedziesz sobie robila oklady na opuchniete z niewyspania oczęta [img]icons/icon12.gif[/img]
A tatuś już wie?[img]icons/icon7.gif[/img]
DominikaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-02-25, 09:07   #5
AnetaAN
Rozeznanie

GG do AnetaAN Send a message via Skype™ to AnetaAN

GRATULACJE !!!
Na pewno wszystko będzie oki.
A na dodatek przybędzie Ci na półce sporo nowych kosmetyków tylko dla przyszłych mam [img]icons/icon7.gif[/img]
Stary 2002-02-25, 09:07   #6
AnetaAN
Rozeznanie

GG do AnetaAN Send a message via Skype™ to AnetaAN

GRATULACJE !!!
Na pewno wszystko będzie oki.
A na dodatek przybędzie Ci na półce sporo nowych kosmetyków tylko dla przyszłych mam [img]icons/icon7.gif[/img]
Stary 2002-02-25, 09:36   #7
guest
Zakorzenienie

WIELKIE GRATULACJE WIOLU!
Ciąża i macierzyństwo są tak niesamowitym wydarzeniem w życiu kobiety, że jeśli tylko się do siebie na początku nowej drogi serdecznie uśmiechniesz to będziesz z rozczuleniem wspominać ten okres.
Dla mnie, wprawdzie wielu dolegliwości nie doświadczałam, ale zawsze jakieś były, to był najpiękniejszy okres, zupełnie inna jakość
[img]icons/icon7.gif[/img] w moim życiu. A już najlepiej jak dzidziuś zaczyna się z Tobą porozumiewać przez kopnięcia i czkawkę [img]icons/icon7.gif[/img]
Wiolu, nie panikuj, usiadź sobie spokojnie, zastanów się nad wszystkim, zrób sobie mały plan na nadchodzące miesiące i ... zacznij myśleć pozytywnie, dużo się usmiechaj, zdrowo się odżywiaj, nie przemęczaj, regularnie chodź spać, spaceruj, zacznij sobie kupować jakąś gazetę dla młodych mam, tam znajdziesz sporo porad i pomyśl - nie zawsze tak się dzieje, ale w większości przypadków bardzo się poprawia stan cery i w ogóle uroda.
Ja Ci życzę najserdeczniej wszystkiego naj-, najlepszego.
Głowa do góry, brzuszek do przodu [img]icons/icon7.gif[/img]
Wiola

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2002-02-25, 09:36   #8
guest
Zakorzenienie

WIELKIE GRATULACJE WIOLU!
Ciąża i macierzyństwo są tak niesamowitym wydarzeniem w życiu kobiety, że jeśli tylko się do siebie na początku nowej drogi serdecznie uśmiechniesz to będziesz z rozczuleniem wspominać ten okres.
Dla mnie, wprawdzie wielu dolegliwości nie doświadczałam, ale zawsze jakieś były, to był najpiękniejszy okres, zupełnie inna jakość
[img]icons/icon7.gif[/img] w moim życiu. A już najlepiej jak dzidziuś zaczyna się z Tobą porozumiewać przez kopnięcia i czkawkę [img]icons/icon7.gif[/img]
Wiolu, nie panikuj, usiadź sobie spokojnie, zastanów się nad wszystkim, zrób sobie mały plan na nadchodzące miesiące i ... zacznij myśleć pozytywnie, dużo się usmiechaj, zdrowo się odżywiaj, nie przemęczaj, regularnie chodź spać, spaceruj, zacznij sobie kupować jakąś gazetę dla młodych mam, tam znajdziesz sporo porad i pomyśl - nie zawsze tak się dzieje, ale w większości przypadków bardzo się poprawia stan cery i w ogóle uroda.
Ja Ci życzę najserdeczniej wszystkiego naj-, najlepszego.
Głowa do góry, brzuszek do przodu [img]icons/icon7.gif[/img]
Wiola
Stary 2002-02-25, 09:42   #9
guest
Zakorzenienie

b Wam dziekuje!!!
jest mi duzo latwiej
jestescie pierwszymi moimi(!!!) kolezankami ktore sie o tym dowiedzialy.
boje sie tego jak bede wygladac(tlusciutka, a tyle rzyczy na wakacje nowych planowalam kupic)
,jak bedzie w tym szpitalu-tego chyba najbardziej
DOMINIKO: ojcem jest maz( bo pytalas) on sie b.b. cieszy
ja zas plakalam plakalam plakalam.............
do dzis do mnie to nie dociera
nie wiem jak o siebie dbac, zeby dobrze wygladac, nie mama takich ciuszkow, jak z kosmtykami ktore moge a ktorych nie
nie mam o tym zielonego pojecia
Stary 2002-02-25, 09:42   #10
guest
Zakorzenienie

b Wam dziekuje!!!
jest mi duzo latwiej
jestescie pierwszymi moimi(!!!) kolezankami ktore sie o tym dowiedzialy.
boje sie tego jak bede wygladac(tlusciutka, a tyle rzyczy na wakacje nowych planowalam kupic)
,jak bedzie w tym szpitalu-tego chyba najbardziej
DOMINIKO: ojcem jest maz( bo pytalas) on sie b.b. cieszy
ja zas plakalam plakalam plakalam.............
do dzis do mnie to nie dociera
nie wiem jak o siebie dbac, zeby dobrze wygladac, nie mama takich ciuszkow, jak z kosmtykami ktore moge a ktorych nie
nie mam o tym zielonego pojecia
Stary 2002-02-25, 09:49   #11
zlosliwiec
Gość

Najpierw gratulacje, to naprawde super wiadomosc [img]icons/icon7.gif[/img]

Przed Toba wiele kobiet to przechodzilo - rozejrzyj sie wkolo - wszystkie wygladaja super i w trakcie i po [img]icons/icon7.gif[/img]

Powinnas zapytac Agnieszke o te fatalaszki kosmetykowe, bo ona tez oczekuje dzidziaka, wiec jak ja znam, to szafka peka w szwach od roznych specyfikow na porost ladnego brzuszka [img]icons/icon7.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2002-02-25, 09:49   #12
zlosliwiec
Gość

Najpierw gratulacje, to naprawde super wiadomosc [img]icons/icon7.gif[/img]

Przed Toba wiele kobiet to przechodzilo - rozejrzyj sie wkolo - wszystkie wygladaja super i w trakcie i po [img]icons/icon7.gif[/img]

Powinnas zapytac Agnieszke o te fatalaszki kosmetykowe, bo ona tez oczekuje dzidziaka, wiec jak ja znam, to szafka peka w szwach od roznych specyfikow na porost ladnego brzuszka [img]icons/icon7.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2002-02-25, 10:00   #13
guest
Zakorzenienie

Wiolciu Droga,
A który to miesiąc? Bo do 3-go czy nawet 4-go to ciuszki będą spokojnie pasowały te co dotąd. A później też nie będzie źle.
Nie jedz za dwóch, i takich rad nie słuchaj, a na pewno nie będziesz tłuściutka tylko będziesz mieć piękny brzuszek. Pamiętaj jednak, żeby Twoja dieta była urozmaicona. Może nawet kup sobie książkę, np. W oczekiwaniu na dziecko autorzy: A. Eisenberg, H.E. Murkoff, S. E. Hathaway - to jest książka w formie pytań i odpowiedzi, musisz wziąć jednak pod uwagę, że była pisana przez amerykańskich autorów, więc należy brać na niektóre rzeczy poprawkę, po prostu czytaj troszkę sceptycznie niektóre rzeczy. Ale naprawdę Ci ją polecam. Ok 3 lata temu kosztowała 45 zl, myśle, że cena niewiele się zmieniła.
A szpitala też się nie bój, popatrz ile kobiet na świecie rodziło, ile rodzi i będzie rodzić. I są szczęśliwe, da się przeżyć, naprawdę.
I rewelacja, że mąż się bardzo cieszy [img]icons/icon7.gif[/img] Ty też powinnaś. A że płaczesz, to pewnie coś z hormonami, mnie w ciąży najmniejsze rzeczy wzruszały i cały czas oczy mi się błyszczały [img]icons/icon7.gif[/img]
Ciesz się Wiolu, bo naprawdę jest z czego.
Wiola
Stary 2002-02-25, 10:00   #14
guest
Zakorzenienie

Wiolciu Droga,
A który to miesiąc? Bo do 3-go czy nawet 4-go to ciuszki będą spokojnie pasowały te co dotąd. A później też nie będzie źle.
Nie jedz za dwóch, i takich rad nie słuchaj, a na pewno nie będziesz tłuściutka tylko będziesz mieć piękny brzuszek. Pamiętaj jednak, żeby Twoja dieta była urozmaicona. Może nawet kup sobie książkę, np. W oczekiwaniu na dziecko autorzy: A. Eisenberg, H.E. Murkoff, S. E. Hathaway - to jest książka w formie pytań i odpowiedzi, musisz wziąć jednak pod uwagę, że była pisana przez amerykańskich autorów, więc należy brać na niektóre rzeczy poprawkę, po prostu czytaj troszkę sceptycznie niektóre rzeczy. Ale naprawdę Ci ją polecam. Ok 3 lata temu kosztowała 45 zl, myśle, że cena niewiele się zmieniła.
A szpitala też się nie bój, popatrz ile kobiet na świecie rodziło, ile rodzi i będzie rodzić. I są szczęśliwe, da się przeżyć, naprawdę.
I rewelacja, że mąż się bardzo cieszy [img]icons/icon7.gif[/img] Ty też powinnaś. A że płaczesz, to pewnie coś z hormonami, mnie w ciąży najmniejsze rzeczy wzruszały i cały czas oczy mi się błyszczały [img]icons/icon7.gif[/img]
Ciesz się Wiolu, bo naprawdę jest z czego.
Wiola
Stary 2002-02-25, 10:16   #15
guest
Zakorzenienie

DZIEKUJE NAJDROZSZY !!!
Wcale nie jestes taki zly!!!
Stary 2002-02-25, 10:16   #16
guest
Zakorzenienie

DZIEKUJE NAJDROZSZY !!!
Wcale nie jestes taki zly!!!
Stary 2002-02-25, 11:11   #17
guest
Zakorzenienie

[img]icons/icon40.gif[/img]
JA Ci BARDZO BARDZO zazdroszcze. I ciesze sie Bardzo BArdzo z toba
Wiolu , wszytsko bedzie super. Pomysl tylko o pozytywnych stronach nowej sytuacji. O tym jaka bedziesz sliczna mamusia, o tym jakie sliczne sa ciuszki dla malenstw- ja mam juz dla swojego dziecka (nie wiem kiedy bedzie) ciuszki i tez bym chciala je wykorzystac JUZ!.
Ale co tam bede sie rozpisywac MACIERZYNSTWO TO NAJWIEKSZE SZCZESCIE DLA KOBIETY i prosze docen to bo wiele kobiet moze tylko marzyc o tym stanie.
Poza tym czym szybciej, tym lepiej, a jak juz bedzie pierwsze, to bedziesz mogla szybciej myslec o nastepnym. [img]icons/icon42.gif[/img]
Stary 2002-02-25, 11:11   #18
guest
Zakorzenienie

[img]icons/icon40.gif[/img]
JA Ci BARDZO BARDZO zazdroszcze. I ciesze sie Bardzo BArdzo z toba
Wiolu , wszytsko bedzie super. Pomysl tylko o pozytywnych stronach nowej sytuacji. O tym jaka bedziesz sliczna mamusia, o tym jakie sliczne sa ciuszki dla malenstw- ja mam juz dla swojego dziecka (nie wiem kiedy bedzie) ciuszki i tez bym chciala je wykorzystac JUZ!.
Ale co tam bede sie rozpisywac MACIERZYNSTWO TO NAJWIEKSZE SZCZESCIE DLA KOBIETY i prosze docen to bo wiele kobiet moze tylko marzyc o tym stanie.
Poza tym czym szybciej, tym lepiej, a jak juz bedzie pierwsze, to bedziesz mogla szybciej myslec o nastepnym. [img]icons/icon42.gif[/img]
Stary 2002-02-25, 11:15   #19
guest
Zakorzenienie

[img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img]
usmiechaj sie czesto, to napewno bedziesz sliczna mamusia.

Acha w necie jest duzo stron dla przyszlych mam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2002-02-25, 11:15   #20
guest
Zakorzenienie

[img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img]
usmiechaj sie czesto, to napewno bedziesz sliczna mamusia.

Acha w necie jest duzo stron dla przyszlych mam.
Stary 2002-02-25, 14:41   #21
guest
Zakorzenienie

Brawo Wioletta!!!
Napewno strasznie duzo radosci musi sprawiac zaczytywanie się w gazetkach i poradnikach dla przyszłych mam! Na kosmetykach się nie znam, ale widzialam w sklepie internetowym bieeliznę dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Jeśli jesteś zainteresowana to podam ci adres tego sklepu w interneci i cenę...

Pozdrawiam Nici:sweat:
Stary 2002-02-25, 14:41   #22
guest
Zakorzenienie

Brawo Wioletta!!!
Napewno strasznie duzo radosci musi sprawiac zaczytywanie się w gazetkach i poradnikach dla przyszłych mam! Na kosmetykach się nie znam, ale widzialam w sklepie internetowym bieeliznę dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Jeśli jesteś zainteresowana to podam ci adres tego sklepu w interneci i cenę...

Pozdrawiam Nici:sweat:
Stary 2002-02-26, 06:04   #23
guest
Zakorzenienie

Dziekjue , i chetnie zobacze te stronke ( napewno tez skorzystam !!!)
Stary 2002-02-26, 06:04   #24
guest
Zakorzenienie

Dziekjue , i chetnie zobacze te stronke ( napewno tez skorzystam !!!)
Stary 2002-02-26, 06:07   #25
guest
Zakorzenienie

SUPER!!! az lepiej sie czuje po tych Waszych wszystkich liscikach
To 2 m-c .
Bardzo Wam dziekuje za mile slowa.
Jakbys widziala moj stan w piatek jak sie dowiedzialam SZOK lepiej nie pisac.
teraz juz mi przeszlo - troszke lepiej ale nadal do mnie to nie docira( chyba dopiero jak bedzie ten BZUSEK)( wiecie- ale tata sie cieszy!!!)
jeszcze raz wszystkim Dziewczynom wielkie podziekowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Stary 2002-02-26, 06:07   #26
guest
Zakorzenienie

SUPER!!! az lepiej sie czuje po tych Waszych wszystkich liscikach
To 2 m-c .
Bardzo Wam dziekuje za mile slowa.
Jakbys widziala moj stan w piatek jak sie dowiedzialam SZOK lepiej nie pisac.
teraz juz mi przeszlo - troszke lepiej ale nadal do mnie to nie docira( chyba dopiero jak bedzie ten BZUSEK)( wiecie- ale tata sie cieszy!!!)
jeszcze raz wszystkim Dziewczynom wielkie podziekowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Stary 2002-02-26, 06:09   #27
guest
Zakorzenienie

2 miesiac!!!ciekwa sprawa jak to sie moglo stac???dziwne.
ale najbardziej sie ciesze z tego ze moze juz niedlugo bede miala stale lacze i bede z Wami cala czas!!!
az do znudzenia, a to akurat bedzie ten okres wielkiego bzuska, nie bede miala co robic ( oczywiscie jak nie pojde do pracy)i bede siedziec i do was pisac.
papatki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2002-02-26, 06:09   #28
guest
Zakorzenienie

2 miesiac!!!ciekwa sprawa jak to sie moglo stac???dziwne.
ale najbardziej sie ciesze z tego ze moze juz niedlugo bede miala stale lacze i bede z Wami cala czas!!!
az do znudzenia, a to akurat bedzie ten okres wielkiego bzuska, nie bede miala co robic ( oczywiscie jak nie pojde do pracy)i bede siedziec i do was pisac.
papatki
Stary 2002-02-26, 07:30   #29
guest
Zakorzenienie

Wiolu...ode mnie rowniez przyjmij wielkie gratulacje)))))))))zoba czysz..za kilka dni juz zupelnie sie uspokoisz,chyba na poczatku dla wiekszosci kobiet taka wiadomosc to jest szok.Jestes w stalym zwiazku,masz kochajacego meza wiec wszystko jest super.Pozdrawiam.
Stary 2002-02-26, 07:30   #30
guest
Zakorzenienie

Wiolu...ode mnie rowniez przyjmij wielkie gratulacje)))))))))zoba czysz..za kilka dni juz zupelnie sie uspokoisz,chyba na poczatku dla wiekszosci kobiet taka wiadomosc to jest szok.Jestes w stalym zwiazku,masz kochajacego meza wiec wszystko jest super.Pozdrawiam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości