|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Implanty 500, foto przed i po
hej!
10 lat temu miałam opetacje- implanty 325 Po porodzie i długim karmieniu zdecydowałam się na wymianę. Lekarz sugeruje 500, żeby ładnie wypełnić ta skórę. Troszkę się boję, czy nie będą za duże. Czy ktoras ma takie podobnej wielkości implanty i mogłaby pokazać fotki przed i po? Nie pamietam juz jak to było... po jakim czasie u Was piersi przybrały w miarę ostateczny wyglad i wielkosc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Implanty 500, foto przed i po
Cytat:
To takie wróżenie z fusów, musiałabyś powiedzieć ile masz teraz pod biustem i w biuście, szerokość piersi, jaką masz budowę itp. 500 cc to ogólnie duży implant, większy niż średni wybierany przez kobiety czy to w PL czy USA. Nie wiem jaki masz obwód pod biustem, ja mam 80 cm i implanty 270cc powiększyły mi biust o 1,5-2 miseczki (z małego B do dużego C/małego D). Jeśli masz taki obwód pod biustem jak ja, to implant 500cc powiększy Ci piersi o ok. 3 rozmiary. Jeśli swojego gruczołu masz bardzo mało, to nie wyjdą Ci wielkie balony. Ale jeśli masz pod biustem 60 cm, to już jest inna historia. Może zależy Ci na większym biuście? Jest tu kilka zmiennych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.