|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bioderma Hydrabio
Czy stosowałyście kiedykolwiek kosmetyki Biodermy z serii Hydrabio? co o nich sądzicie? Ja obecnie używam pianki do mycia twarzy , która doskonale nawilża , dokładnie zmywa , tonik , płyn micelarny. Uważam że ta seria jest na prawdę udana, chyba najlepsza z Biodermy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bioderma Hydrabio
ja używałam i używam. Mam płyn micelarny, maseczkę nawilżającą a ostatnio skończyłam serum. Też uważam, że to bardzo dobra seria dla odwodnionej i suchej skóry. U mnie poradziła sobie z moim odwodnieniem bardzo dobrze, ja ją polecam
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajna seria, mialam tonik, krem z serii riche (fenomenalny) i wersje legere (duzo slabsza). ale i tak generalnie kosmetyki warte uwagi, zwlaszcza dla cery wrazliwej, dobrze nawilzaja.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja mialam krem hydrabio legere. fajnie nawilzal, byl lekki, ale mnie zapychal. dalam mamie, jej nie szkodzil.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja miałam krem i się nie sprawdził . Po prostu miałam wrażenie, że nie daje żadnych efektów . Również hydrabio legere.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogólnie produkty z biodermy się na mnie nie sprawdzają, znacznie lepiej radzi sobie LRP, jest niezastąpiony. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja używam tonik już od 2 lat jakoś, mój KWC
![]() chociaż pani dermatolog poleciła mi tą zieloną serie i w ogóle mi nie pasowała to skusiłam sie na ten tonik i już sie z nim nie rozstaje ![]() nie wiem jak to sie stało ale jeszcze nie próbowałam nic innego z Hydrabio, pewnie dlatego, że kremy i micel z Avene są moimi ulubieńcami i nie chce zmieniać ale może kiedyś.. ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2011-06-23 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wątek w nieprawidłowym miejscu :x
![]() |
#9 |
BAN stały
|
dla mnie to dno i babelki te ich kosmetyki, nie polecam, nie warto, mialam krem i plyn micelarny, oba do kitu, wiecej nic od nich nie kupie, zawiodlam sie. firma przerklamowana, plyn mnie podraznil lekko, a micel nie powinien tego robic, niewydajny, bardzo slabo zmywa nawet lekki makijaz. trzeba duzo wylac na platek. mialam krem Sebium Hydra-zapychacz i tluscioch, wiecej wypryskow po nim niz bez niego. kit i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
nie mam zdania, niby ok ale...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.