|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki PRIVI
Mieszkam w Łodzi,jeśli ktokolwiek wie,gdzie mogę dostać podkład rozświetlający firmy PRIVI,to proszę o odpowiedź.Dopiero co zaczęli się reklamować w prasie,szukałam w różnych sklepach,ale nie ma...Głucha cisza. [img]icons/icon9.gif[/img]
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki PRIVI
Mieszkam w Łodzi,jeśli ktokolwiek wie,gdzie mogę dostać podkład rozświetlający firmy PRIVI,to proszę o odpowiedź.Dopiero co zaczęli się reklamować w prasie,szukałam w różnych sklepach,ale nie ma...Głucha cisza. [img]icons/icon9.gif[/img]
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: kosmetyki PRIVI
[img]icons/icon40.gif[/img]
Kosmetyki PRIVI to kolorówka Erisu, wiec pewnie musisz pytac w sklepach, gdzie sprzedaja inne produkty tej firmy. Jestem z Wroclawia, wiec nie wiem gdzie mozna je dostac w Lodzi [img]icons/icon9.gif[/img] Owocnych poszukiwan [img]icons/icon7.gif[/img] Wiola |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
[img]icons/icon40.gif[/img]
Kosmetyki PRIVI to kolorówka Erisu, wiec pewnie musisz pytac w sklepach, gdzie sprzedaja inne produkty tej firmy. Jestem z Wroclawia, wiec nie wiem gdzie mozna je dostac w Lodzi [img]icons/icon9.gif[/img] Owocnych poszukiwan [img]icons/icon7.gif[/img] Wiola |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,będę szukać.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,będę szukać.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyki PRIVI są do nabycia na stoisku kosmetycznym w domu handlowym Teofilek na Aleksndrowskiej. Przymierzałam sie do lakierów do pazokci, ale zrezygnowałam.
lilith napisal: > Dzięki,będę szukać.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyki PRIVI są do nabycia na stoisku kosmetycznym w domu handlowym Teofilek na Aleksndrowskiej. Przymierzałam sie do lakierów do pazokci, ale zrezygnowałam.
lilith napisal: > Dzięki,będę szukać.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie ERISA sa podane sklepy i w Łodzi jest ich dosc duzo
lilith napisał(a): > Mieszkam w Łodzi,jeśli ktokolwiek wie,gdzie mogę dostać podkład rozświetlający firmy PRIVI,to proszę o odpowiedź.Dopiero co zaczęli się reklamować w prasie,szukałam w różnych sklepach,ale nie ma...Głucha cisza. [img]icons/icon9.gif[/img] |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie ERISA sa podane sklepy i w Łodzi jest ich dosc duzo
lilith napisał(a): > Mieszkam w Łodzi,jeśli ktokolwiek wie,gdzie mogę dostać podkład rozświetlający firmy PRIVI,to proszę o odpowiedź.Dopiero co zaczęli się reklamować w prasie,szukałam w różnych sklepach,ale nie ma...Głucha cisza. [img]icons/icon9.gif[/img] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.