|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
promocja plusa
Uwaga!!! W plusie do 9tego jest jakas(?) promocja slicznego Samsunga A400 Cudo! To taka motka dla babek (hihi pan z salonu powiedzial, ze dla bab- bo latwa obsluga) Nie wiem jak wy ale ja mam zamiar zbadac ta sprawe b. dokladnie. Chociaz znajac siec to pewnie znoww moze jakies 50 zl znizki a nie zadna promocja. A moze jednak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
promocja plusa
Uwaga!!! W plusie do 9tego jest jakas(?) promocja slicznego Samsunga A400 Cudo! To taka motka dla babek (hihi pan z salonu powiedzial, ze dla bab- bo latwa obsluga) Nie wiem jak wy ale ja mam zamiar zbadac ta sprawe b. dokladnie. Chociaz znajac siec to pewnie znoww moze jakies 50 zl znizki a nie zadna promocja. A moze jednak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: promocja MINUSA
Promocja nowych wydatkow domowych... hehe...
kiedys dojdzie do tego, ze beda sie reklamowac: promocja! Wez sobie kredyt i kup se pralke z dostepem do internetu! [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Promocja nowych wydatkow domowych... hehe...
kiedys dojdzie do tego, ze beda sie reklamowac: promocja! Wez sobie kredyt i kup se pralke z dostepem do internetu! [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
I tez sie bedzie trzzeba nauczyc obslugiwac oj my biedne gospodynie domowe, ale fonik podoba sie co, no powiedz zlo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I tez sie bedzie trzzeba nauczyc obslugiwac oj my biedne gospodynie domowe, ale fonik podoba sie co, no powiedz zlo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
PROMOCJA MINUSA
Beznadzieja, ten Plus to sie ciagle tylko kompromiutuje tymi swoimi promocjami, gdzie tu konkurencyjnosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
PROMOCJA MINUSA
Beznadzieja, ten Plus to sie ciagle tylko kompromiutuje tymi swoimi promocjami, gdzie tu konkurencyjnosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.