|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
najpierw w "C" późńiej w "D"
Pewnie większość wizażanek o tym wie, ale w woli przypomnienia i może dla młodszych wizażanek, które jeszcze w tych sprawach nie mają takiego pojęcia, chcę coś przypomnieć i pewnie powiedzieć już któryś raz na tym forum.
Zacznę od historii, którą niedawno słyszał mój chłopak. Znajomej kuzynka rozmawiała przez telefon ze swoim chłopakiemm i opowiadała mu szyfrem co powiedział gin po wizycie. Dziewczyna od dłuższedo czasu zauważyła, że ma wystający brzuch w dolnej części. Poszła do ginekologa i powiedziała o co chodzi. Ginekolog pierwsze co powiedział, to ciąża. Ona powiedziała, że to na pewno nie ciąża, bo miesiączkuje. Jak się okazało, miała tak wielkie zakażenie, że jej jakoś "wydęło" ten brzuch!!! ![]() Zadzwoniła do chłopaka i mówi, że to najprawdopodobniej od tego, że najpierw to robili w D, a później w C.... Dla wyjaśnienia, dziewczyny, pamietajcie, że przy seksie analnym używa się prezerwatywy! Jeśli później przechodzicie do "normalnego" seksu należy zmienić gumkę, ponieważ nzajdują się na niej bakterie z odbytu. Odbyt nigdy nie jest do końca czysty, chyba że po lewatywie. Dlatego młode i niewiedzące wizażanki, weźcie sobie tą historę do serca i dbajcie o siebie. Amen ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: najpierw w "C" późńiej w "D"
A nie można nazywać rzeczy po imieniu? Co to C, a co to D? :|
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja się domyślam co to C a co D ale moim zdaniem można napisać kulturalniej... po prostu stosunek analny i pochwowy a nie jakieś wulgaryzmy:/
myśle, że wiekszość ludzi zdaje sobie sprawę z tego,że seks analny wymaga prezerwatywy i higieny... a jak ktoś nie wie to po co zabiera się do tych spraw.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale to do mnie macie pretensje, że nie nazywam tego po "imieniu"? Przecież wyraźnie napisałam, że to historia, którą słyszałam i napisałam bez zmieniania faktów..
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiele watkow nie tylko na tym forum czytalam i wiele osob pyta czy od stosunku analnego moga zajsc w ciaze i nie chodzilo o ew. splyniecie spermy w okolice pochwy . |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wchodząc tu, myślałam, że będzie mowa o powiększeniu się biustu z miseczki C do D
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hehe ;p ja tez myslalam ze to bedzie temat zwiazany z biustem, a tu taka niespodzianka ;p
i nie uwazam zeby historia byla opowiedziana wulgarnie... na pewno stanowi swietna przestroge ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.