|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Zamienię Fekkai na Loreal-włosy
NIEAKTUALNE-WYMIENIONE
![]() Zamienię Fekkai Full Volume Conditioner z 200 ml zostało 140-150 ml Jest świetny, ale tak mi napusza i podnosi włosu ,że wyglądam jak sowa ![]() to ta http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16917 Najchętniej przyjmę odżywkę (nie maseczkę) Serie Expert Absolut Repair z neofibrine Loreal Professioneel lub inne profesjonalne odżywki (nie maski) do włosów farbowanych-rozjaśnianych Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2008-03-21 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię Fekkai na Loreal-włosy
Wprawdzie nie mam nic do włosów, ale może cos innego Cie zainteresuje.
Chętnie bym wypróbowała to cudo..
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dusiu mam odzywke absolut 750ml ubytek oceniam na 50ml gora 70 sama nie jestem wstanie tego zuzyc i jesli byłabys zainteresowana moge zrobic spora odlewke conajmniej 200ml( do uzgodnienia), albo oddac ci w oryginalnym opakowaniu razem z pompka ilosc uzgodniona, a ja sobie reszte odleje. Pozdrawiam
Edytowane przez agusiaAA 19 Czas edycji: 2008-03-20 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie znajdziesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny dziękuje bardzo za propozycje, ale szukam głównie odżywki Absolut, którą proponuje agusia i to do niej prawdopodobnie poleci Fekkai
agusia - jeśli to odżywka Absolut Repair z Neofibrine (ale nie maseczka) to oczywiście bardzo chętnie ![]() Myślę że takie 200-250 by mnie satysfakcjonowało, mam oryginalne opakowanie do tej odżywki więc od Ciebie może być w zastępczym( bo oryginał za duży) jeśli się zgadzasz czekam na szczegóły na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.