![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię kosmetyki..DOKŁADKA! MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE 100 fair - 35 ml, kilka razy użyty. Oddam jedynie za inny mocno kryjący podkład, lub korektor (najlepiej taki, który jest kompatybilny z filtrami i zbliżony kolorem do tego ![]() - Anthelios XL Aqua Lait - troszke mniej niz 1/3 (ciezko okreslic, bo sie przykleja do scianek opakowania) - wymienie na inny filtr albo podkład z tych co wyzej ![]() ![]() KOLORÓWKA:
mró. Edytowane przez lolitka123 Czas edycji: 2007-04-27 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki..
hej!
![]() czy za któryś z tych kosmetyków znajdziesz cos u mnie? ![]() # Garnier- skóra muśnięta słońcem - cera jasna- nawilżający krem do twarzy, nadaje skórze promienny wygląd, nawilża przez 12 godzin # Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zajrzyj do mnie jestem zainteresowana tymi rzeczami;
#Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush (jeśli to jest okreslenie koloru ) taki róż, ładnie wygląda na ustach - mam z wymianki-prawie nieużywana #Nivea Visage Young - control it - żel-krem # Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany # Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów-została 1/3 z 200ml # Pantene Pro-V-szampon Intensywna Regeneracja do włosów suchych/zniszczonych # Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.' # Eris-Under 20- energizujacy idealnie wygladzajacy peeling pink bloom #Avene - spray 50+ #supermodne naklejki na paznokcie z Cypru - znajduje sie ich w opakowaniu 55 sztuk (bo jedna wyciełam). Sa one troche wypukłe, kolorowe, troche połyskujące. Znajduja sie tam rozne ciekawe motywy, slicznie wygladaja na paznokciach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za podkład? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
mary poziomkowa mogłabyś podać mi skład tego mleczka -> 3. Tilia, hypoalergiczne mleczko do demakijażu dla skóry szczególnie wrażliwej ?
![]() PAULA1990 niestety nic nie znalazłam.. anetak również nic.. Phantomette zastanawiam sie nad perfumami.. mogłabys je jakos opisac, bo niestety zupelnie nie mam pojecia jak pachna : BI-ES Purple Tears(zużycie jak na zdjęciu) typowy kwiatowy BI-ES Feelin Love (połowa) w stylu amor amor, ale lżejszy
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tu znajdziesz opis tego mleczka
![]() dodam, że kosmetyki Tilii mam nieuzywane, więc na prezent też się nadają ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15856 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
znajdziesz co u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157021 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja oddalam duzo kosmetyków o mojego kramiku, moze teraz cos ci sie przyda?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
daigee przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale zupelnie nie wiem jak to sie stalo. ale nie zauwazylam ze ktos tutaj cos napisal
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ile zostalo Ci Akneroxidu 5?
![]() Moglabys porownac odcien Twojego Dermacolu z tym ze strony Esentii?: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...5d56d6fdbb89b5
![]() |
#19 |
BAN stały
|
zajrzyj do mnie! interesuja mnie;
#Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush (jeśli to jest okreslenie koloru ) taki róż, ładnie wygląda na ustach - mam z wymianki-prawie nieużywana #Nivea Visage Young - control it - żel-krem # Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany # Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów-została 1/3 z 200ml # Pantene Pro-V-szampon Intensywna Regeneracja do włosów suchych/zniszczonych # Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.' # Eris-Under 20- energizujacy idealnie wygladzajacy peeling pink bloom #Avene - spray 50+ #supermodne naklejki na paznokcie z Cypru - znajduje sie ich w opakowaniu 55 sztuk (bo jedna wyciełam). Sa one troche wypukłe, kolorowe, troche połyskujące. Znajduja sie tam rozne ciekawe motywy, slicznie wygladaja na paznokciach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
nom_de... Akneroxidu zostało mi mało. chyba mniej niz 1/5 opakowania, ciezko ocenic.
A kolor dermacolu mysle ze jest jasniejszy niz na stronie ale teraz w sztucznym swietle to nie za dobrze kolor widac. PAULA1990 U Ciebie raczej nic nie znalazlam.. ale chce sie pozbyc niektorych rzeczy z mojego wątku więc wstepnie wygrzebałabym ![]() Błyszczyk LOVELY Sparkling ray o zapachu i smaku gumy do żucia :-D rózowy z refleksami zużycie 30% poj.10g Kredka do oczu AVON wykrecana brązowa zostało 1,5cm - Kredka do oczu ORIFLAME wykrecana kolor grey (szara) zostało około 4cm VENUS pianka do golenia dla pan zapach konwalia nowa 200ml
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nawet tyle Akneroxidu starczyloby mi... A Ty znalazlabys cos u mnie? Ja tez sie zastanowie- chodzi przeciez o to, ze nie oplaca sie zamieniac za jedna rzecz...
![]() Moze ten olejek do wlosow? Mysle, ze jednak odcien Dermacolu bylby dla mnie za ciemny...
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z VENUS mam jeszcze balsam po goleniu 1-2 razy uzyty z d-panthenolem. Mnie interesuja te rzeczy: Garnier- skóra muśnięta słońcem - cera jasna- nawilżający krem do twarzy, nadaje skórze promienny wygląd, nawilża przez 12 godzin #Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush (jeśli to jest okreslenie koloru ) taki róż, ładnie wygląda na ustach - mam z wymianki-prawie nieużywana #Nivea Visage Young - control it - żel-krem # Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany # Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów-została 1/3 z 200ml # Pantene Pro-V-szampon Intensywna Regeneracja do włosów suchych/zniszczonych # Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.' # Eris-Under 20- energizujacy idealnie wygladzajacy peeling pink bloom #supermodne naklejki na paznokcie z Cypru - znajduje sie ich w opakowaniu 55 sztuk (bo jedna wyciełam). Sa one troche wypukłe, kolorowe, troche połyskujące. Znajduja sie tam rozne ciekawe motywy, slicznie wygladaja na paznokciach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
nom_de.. u Ciebie podobało by mi sie tylko: 11.Avon Naturals Spray do ciala Kwiat pomaranczy, pozostalo 90-100/125 ml, data waznosci: patrz wyzej ; czuc w nim slodka pomarancze,
i probki mazidel, ale nie chce sie za to wymieniac za Akneroxid ani olejek, poniewaz za te rzeczy poszukuje czegos z mojej listy (mazidla to chyba za mało.. zreszta nie potrzebuje ich tak bardzo..), wiec za to raczej nie... chyba ze cos jeszcze innego bys znalazla? ![]() PAULA1990 ja jednak od Ciebie chcialabym jedynie: Błyszczyk LOVELY Sparkling ray o zapachu i smaku gumy do żucia :-D rózowy z refleksami zużycie 30% poj.10g Kredka do oczu AVON wykrecana brązowa zostało 1,5cm ( masz gdzies zdjecie kolorku? ![]() masz moze cos jeszcze poza wątkiem? ![]() orchid87 niestety nic.. poziomka61 rowniez nic..
![]() |
#26 |
BAN stały
|
po za watkiem mam jedynie:
-wode toaletowa CHIC 3/4 ze 100ml -krem matujacy under twenty 1/2 50ml -sztyft na wypryski avon cleanskin 1/3 z (chyba 15ml nie pamietam sprawdze jak bede w domq) -krem po goleniu dla pan venu z panthenolem i swieza mieta |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
- Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany - Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oprocz tego to nic.. pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.