Wymienię kosmetyki.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-04, 16:28   #1
lolitka123
Rozeznanie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

Wymienię kosmetyki..

DOKŁADKA! MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE 100 fair - 35 ml, kilka razy użyty. Oddam jedynie za inny mocno kryjący podkład, lub korektor (najlepiej taki, który jest kompatybilny z filtrami i zbliżony kolorem do tego )

- Anthelios XL Aqua Lait - troszke mniej niz 1/3 (ciezko okreslic, bo sie przykleja do scianek opakowania) - wymienie na inny filtr albo podkład z tych co wyzej lub cos co mnie zainteresuje

KOLORÓWKA:
  • Bourjois-gloss regard- błyszczyk do powiek i brwi
  • Pierre Rene- Skin Balance - podkład kryjący z pompką - extra longlasting - No 03 - ubytek niewielki
  • Bell - czarny eyeliner - maźnięty kilka razy
  • Bell- korektor maskujący- kolor nr2- nowy
  • Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush (jeśli to jest okreslenie koloru ) taki róż, ładnie wygląda na ustach - mam z wymianki-prawie nieużywana
  • Inglot potrójne cienie - seria matrix - kolory: ciemny róż, jasny zielony i niebieski
    [color=black]
PIELĘGNACJA:
  • Environ-Sebutrol- olejek z olejkiem z drzewa herbacianego z Australii, poprzedzajacy zmywanie skory, gleboko oczyszczajacy pory. Spełnia wazna role w kontrolowaniu wypryskow skory. Bardzo korzystny dla skory do uzyskania lepszej adaptaci wit A. oraz dziala przeciw wypryskom skory. Sebutrol pomaga w zatrzymaniu korzystnych olejkow dla skory, podczas gdy jednoczesnie oproznia zastoiny gruczolow łojowych. Osoby ze skóra skłonna do wyprysków czesto nadmiernie zmywaja skórę, co prowadzi do nieprawidłowego balansu naturalnych olejków i nadmiernej suchości skóry. Jednocześnie gruczoły łojowe nadmiernie produkując sebum powodują zaczopowanie ich ujść. Wysokiej klasy olej mineralny rozpuszcza zastoiny gruczołów łojowych, ktore sa przyczyna wypryskow skory. Olej mineralny rowniez redukuje powstawanie zaskornikow i prasowek. Antyseptyczny olejek z drzewa herbacianego pomaga usuwać bakterie i stany zapalne skóry. - 100 ml - zostalo cos ponad 3/4 (oceniane na oko bo przez opakowanie nie widac) - wartosc pełnego olejku to ok.50-60 zł
  • Nivea Visage Young - control it - żel-krem
  • Pasta Cynkowa - zostało ok. pół opakowania
  • Venus- krem przeciw piegom
  • Garnier- skóra muśnięta słońcem - cera jasna- nawilżający krem do twarzy, nadaje skórze promienny wygląd, nawilża przez 12 godzin
  • Hermal- Aknemycin- Erytromycynowa maść emulsyjna na trądzik
  • Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany
  • Soraya - Body Shape - Balsam do ciała rozświetlający ze złotymi drobinkami - odświeża, wygładza, rozświetla ciało - nadaje skórze złocisty blask, a także doskonale nawilża, uelastycznia i łagodzi. Wpływa na zwiększenie poziomu beta-endorfin, sprawiajac, że skóra promieneje blaskiem i jest wygładzona. Wyciąg z mięty odświeża i relaksuje skórę. Złociste drobinki nadają piękny odcień, podkreślajac opaleniznę. Zawartość oleju sojowego zapewnia długotrwałą ochronę skóry przed wysuszeniem'
  • Rossman-sun ozon- filtr w spray spf30-zostało ok150-200 ml,cięzko ocenić.
  • Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów
  • Pantene Pro-V-szampon Intensywna Regeneracja do włosów suchych/zniszczonych
  • [size=1]Ziaja-żel kasztanowy do nóg
  • Mona Liza-Mincer=retinol Q10+C maseczka nawilżająco-wygładzająca- 1 saszetka na 2 użycia
INNE:[/b]
  • zestaw do dogłebnego i delikatnego oczyszczania twarzy - w zestawie płatek peelingujący ( wygląda jak taka mała gąbeczka), szczoteczka na uchwycie, oczyszczająca gąbeczka na uchwycie delikatnie złuszczająca martwy naskórek
  • modne, amerykańskie, seksowne tatuaże na ciało - 7 tatuaży z chińskimi znakami i napisem po ang co one znaczą ( wild, good luck, soul, faithful loyal, master, special, sexy) i 4 czarno-srebrno-brokatowe tatuaże
  • supermodne tatuaże na włosy ( z Ameryki ) - 14 tatuaży - brokatowe, połyskujące, idealne na dyskotekę - 8 srebrnych i 6 złoto-miedzianych
  • YOB - bezbarwny lakier do paznokci z brokatem i połyskującymi gwiazdkami - z Ameryki - idealny na imprezy, modny, gwiazdki są w kolorze morsko-niebieskim, połyskujące - 15 ml - zostało powyżej 2/3
  • supermodne naklejki na paznokcie z Cypru - znajduje sie ich w opakowaniu 55 sztuk (bo jedna wyciełam). Sa one troche wypukłe, kolorowe, troche połyskujące. Znajduja sie tam rozne ciekawe motywy, slicznie wygladaja na paznokciach
  • Bon Bons Malizia- brokat do ciała w sztyfcie o zapachu mandarynkowym
KOSMETYKI, KTÓRE MOGĘ CZASEM UŻYĆ DLATEGO WYMIENIĘ JE TYLKO ZA COŚ z LISTY:
  • Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.' - oddam tylko za cos ekstra
  • Eris-Under 20- energizujacy idealnie wygladzajacy peeling pink bloom - za cos super bo go wciaz uzywam
  • Hermal-Akneroxid 5 żel - preparat przeciwtrądzikowy zawierający 5% nadtlenku benzoilu.
  • Tokovit 100 tabletki wit E- - przydatne do robienia serum z wit C
  • Avon - foot works- złuszczający krem do stóp
  • Antidral
  • [size=1][b]
  • Renee Blanche - odlewka olejku Olio Luminioso- nabłyszczający, rewitalizujący i chroniący włosy przed wysoką temp.- tylko za cos ekstra
  • Dermacol - kolor 213 - mogę zrobić odlewkę

SZUKAM:
  • bardzo jasny, mocno kryjący podkład lub korektor, najlepiej kompatybilny z filtrami (np. LPR touche pro, kamuflaż Art Deco nr.1 itp.)
  • filtry
  • puder sypki Translucide lub jedwabny Hauschka
  • półprodukty z mazideł
  • micele
  • wody termalne
  • Weledy irysowe
  • Humektan
  • próbki LPR Touche Pro nr 11, Toleriane nr 10, Xerialu 5 i xerialine
  • smakowite balsamy i takiez blyszczyki do ust
  • cienie do oczu w kredce lub kredki do oczu
  • i co mi w oko wpadnie
  • Nie piszcie, prosze, 'odpisz u mnie', ponieważ jeśli propozycja wymianki wychodzi od Ciebie i wpisujesz ją w moim wątku to ja też tutaj odpowiadam. Ta zasada działa w 2 strony .
    Oferty rozważam ze względu na atrakcyjność, a nie pierwszeństwo więc zastrzegam sobie prawo do zmiany decyzji.

Zapraszam!

Edytowane przez lolitka123
Czas edycji: 2007-04-27 o 19:59
lolitka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 16:32   #2
lolitka123
Rozeznanie

Dot.: Wymienię kosmetyki..

Zapraszam
Stary 2006-12-04, 17:28   #3
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

hej!

czy za któryś z tych kosmetyków znajdziesz cos u mnie?

# Garnier- skóra muśnięta słońcem - cera jasna- nawilżający krem do twarzy, nadaje skórze promienny wygląd, nawilża przez 12 godzin

# Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 17:33   #4
PAULA1990
BAN stały

Przekupka: 4 pkt / 75% pozyt.

Zajrzyj do mnie jestem zainteresowana tymi rzeczami;
#Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush (jeśli to jest okreslenie koloru ) taki róż, ładnie wygląda na ustach - mam z wymianki-prawie nieużywana
#Nivea Visage Young - control it - żel-krem
# Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany
# Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów-została 1/3 z 200ml
# Pantene Pro-V-szampon Intensywna Regeneracja do włosów suchych/zniszczonych
# Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.'
# Eris-Under 20- energizujacy idealnie wygladzajacy peeling pink bloom
#Avene - spray 50+
#supermodne naklejki na paznokcie z Cypru - znajduje sie ich w opakowaniu 55 sztuk (bo jedna wyciełam). Sa one troche wypukłe, kolorowe, troche połyskujące. Znajduja sie tam rozne ciekawe motywy, slicznie wygladaja na paznokciach
PAULA1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 17:36   #5
anetak
Wtajemniczenie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

hej

znajdziesz coś u mnie za podkład?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654
anetak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 17:51   #6
Phantomette
Raczkowanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

moze znajdziesz cos u mnie?

NA ZAPYTANIA O WYMIANĘ ODPOWIADAM W TWOIM WĄTKU- NA TWOJĄ ODPOWIEDŹ CZEKAM U MNIE
Phantomette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 19:04   #7
lolitka123
Rozeznanie

mary poziomkowa mogłabyś podać mi skład tego mleczka -> 3. Tilia, hypoalergiczne mleczko do demakijażu dla skóry szczególnie wrażliwej ?

PAULA1990 niestety nic nie znalazłam..
anetak również nic..
Phantomette zastanawiam sie nad perfumami.. mogłabys je jakos opisac, bo niestety zupelnie nie mam pojecia jak pachna :
BI-ES Purple Tears(zużycie jak na zdjęciu) typowy kwiatowy
BI-ES Feelin Love (połowa) w stylu amor amor, ale lżejszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-04, 19:16   #8
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

tu znajdziesz opis tego mleczka

dodam, że kosmetyki Tilii mam nieuzywane, więc na prezent też się nadają

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15856

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 19:20   #9
agatkad
Raczkowanie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz co u mnie?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157021
agatkad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 20:18   #10
lolitka123
Rozeznanie

mary poziomkowa to ja jednak podziekuje.. pozdrawiam
agatkad niestety nic.. chyba ze masz cos jeszcze poza tymi 2 podkładami?
Stary 2006-12-06, 13:31   #11
lolitka123
Rozeznanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-06, 17:55   #12
agatkad
Raczkowanie

Ja oddalam duzo kosmetyków o mojego kramiku, moze teraz cos ci sie przyda?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032
agatkad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-07, 11:04   #13
edithsl
Wtajemniczenie

Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.

Mam dokładkę zapraszam do mnie.
Stary 2006-12-07, 11:22   #14
lolitka123
Rozeznanie

agatkad i edithsl niestety nic nie znalazlam.. pozdrawiam
Stary 2006-12-10, 10:19   #15
lolitka123
Rozeznanie

Stary 2006-12-10, 10:47   #16
daigee
Zadomowienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.

- Bourjois-gloss regard- błyszczyk do powiek i brwi
- Environ-Sebutrol- olejek poprzedzajacy zmywanie skory

podoba Ci się coś u mnie ?
Stary 2006-12-18, 22:02   #17
lolitka123
Rozeznanie

daigee przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale zupelnie nie wiem jak to sie stalo. ale nie zauwazylam ze ktos tutaj cos napisal Wiec przepraszam Cie bardzo A u Ciebie raczej nic bym nie znalazla chyba ze masz jakies jasne korektory, micele, filtry albo cos w tym rodzaju? bo ja ledwo widze na oczy teraz i moglam czegos nie zauwazyc u Ciebie.. jeszcze jutro tam zajrze a narazie pozdrawiam
Stary 2006-12-20, 16:33   #18
nom_de...
Zadomowienie

Ile zostalo Ci Akneroxidu 5?
Moglabys porownac odcien Twojego Dermacolu z tym ze strony Esentii?: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...5d56d6fdbb89b5
nom_de... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-20, 16:57   #19
PAULA1990
BAN stały

zajrzyj do mnie! interesuja mnie;
#Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush (jeśli to jest okreslenie koloru ) taki róż, ładnie wygląda na ustach - mam z wymianki-prawie nieużywana
# Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów-została 1/3 z 200ml
# Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.'
#Avene - spray 50+
#supermodne naklejki na paznokcie z Cypru - znajduje sie ich w opakowaniu 55 sztuk (bo jedna wyciełam). Sa one troche wypukłe, kolorowe, troche połyskujące. Znajduja sie tam rozne ciekawe motywy, slicznie wygladaja na paznokciach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-20, 21:15   #20
lolitka123
Rozeznanie

nom_de... Akneroxidu zostało mi mało. chyba mniej niz 1/5 opakowania, ciezko ocenic.
A kolor dermacolu mysle ze jest jasniejszy niz na stronie ale teraz w sztucznym swietle to nie za dobrze kolor widac.
PAULA1990
U Ciebie raczej nic nie znalazlam.. ale chce sie pozbyc niektorych rzeczy z mojego wątku więc wstepnie wygrzebałabym :
Błyszczyk LOVELY Sparkling ray o zapachu i smaku gumy do żucia :-D rózowy z refleksami zużycie 30% poj.10g

Kredka do oczu AVON wykrecana brązowa zostało 1,5cm
- Kredka do oczu ORIFLAME wykrecana kolor grey (szara) zostało około 4cm
VENUS pianka do golenia dla pan zapach konwalia nowa 200ml
Stary 2006-12-20, 22:44   #21
nom_de...
Zadomowienie

Nawet tyle Akneroxidu starczyloby mi... A Ty znalazlabys cos u mnie? Ja tez sie zastanowie- chodzi przeciez o to, ze nie oplaca sie zamieniac za jedna rzecz...
Moze ten olejek do wlosow? Mysle, ze jednak odcien Dermacolu bylby dla mnie za ciemny...
nom_de... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-20, 22:47   #22
PAULA1990
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lolitka123 Pokaż wiadomość
nom_de... Akneroxidu zostało mi mało. chyba mniej niz 1/5 opakowania, ciezko ocenic.
A kolor dermacolu mysle ze jest jasniejszy niz na stronie ale teraz w sztucznym swietle to nie za dobrze kolor widac.
PAULA1990
U Ciebie raczej nic nie znalazlam.. ale chce sie pozbyc niektorych rzeczy z mojego wątku więc wstepnie wygrzebałabym :
Błyszczyk LOVELY Sparkling ray o zapachu i smaku gumy do żucia :-D rózowy z refleksami zużycie 30% poj.10g

Kredka do oczu AVON wykrecana brązowa zostało 1,5cm
- Kredka do oczu ORIFLAME wykrecana kolor grey (szara) zostało około 4cm
VENUS pianka do golenia dla pan zapach konwalia nowa 200ml

Z VENUS mam jeszcze balsam po goleniu 1-2 razy uzyty z d-panthenolem.
Mnie interesuja te rzeczy:
Garnier- skóra muśnięta słońcem - cera jasna- nawilżający krem do twarzy, nadaje skórze promienny wygląd, nawilża przez 12 godzin
Stary 2006-12-21, 13:09   #23
orchid87
Raczkowanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
GG do orchid87

Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany

znajdziesz cos u mnie???
Stary 2006-12-21, 13:19   #24
poziomka61
Rozeznanie

Przekupka: 36 pkt / 95% pozyt.

To bym chciała (jako nałogowiec-kopciuchowiec)
Email Diamant-magic white "Sekret Bieli"

Zajrzyj do mnie
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-22, 22:11   #25
lolitka123
Rozeznanie

nom_de.. u Ciebie podobało by mi sie tylko: 11.Avon Naturals Spray do ciala Kwiat pomaranczy, pozostalo 90-100/125 ml, data waznosci: patrz wyzej ; czuc w nim slodka pomarancze,
i probki mazidel, ale nie chce sie za to wymieniac za Akneroxid ani olejek, poniewaz za te rzeczy poszukuje czegos z mojej listy (mazidla to chyba za mało.. zreszta nie potrzebuje ich tak bardzo..), wiec za to raczej nie... chyba ze cos jeszcze innego bys znalazla?
PAULA1990 ja jednak od Ciebie chcialabym jedynie:

Kredka do oczu AVON wykrecana brązowa zostało 1,5cm ( masz gdzies zdjecie kolorku? )
masz moze cos jeszcze poza wątkiem?
orchid87 niestety nic..
poziomka61 rowniez nic..
Stary 2006-12-23, 16:05   #26
PAULA1990
BAN stały

po za watkiem mam jedynie:
-wode toaletowa CHIC 3/4 ze 100ml
-krem matujacy under twenty 1/2 50ml
-sztyft na wypryski avon cleanskin 1/3 z (chyba 15ml nie pamietam sprawdze jak bede w domq)
-krem po goleniu dla pan venu z panthenolem i swieza mieta
Stary 2006-12-27, 15:27   #27
lolitka123
Rozeznanie

PAULA1990 niestety nic poza tym nie znalazłam.. a to troszkę mało.. bo koszty wysyłki są za wysokie i sie nie opłaca..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-27, 18:25   #28
WioletaM
Zakorzenienie

znajdziesz coś za:
- Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany
- Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush?
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 20:13   #29
lolitka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WioletaM Pokaż wiadomość
znajdziesz coś za:
- Avon - płyn do kąpieli Red Berries - 500 ml - nowy, nieużywany, ale był otwierany
- Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic kolor metallic blush?
rozumiem, ze Passion Dance juz wymienione? szkoda
oprocz tego to nic.. pozdrawiam
Stary 2007-01-01, 14:39   #30
lolitka123
Rozeznanie

uup

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości