|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam
Chciałam się Was spytać jaką byście mi proponowały fryzure bo jakiś fryzjer nigdy nie ma pomysłu dla mnie.. Myśle,że na podstawie zdjeć ktoś dobierze coś ciekawego ![]() Tak samo chciałabym abyście doradziły mi jakiś ładny wiosenno letni makijaż i coś ostrzejszego na imprezy. Strasznie podoba mi sie makijaż przydymiony oka,ale bałam sie spróbować,pasowałby mi ;>?? Dziewczyny z góry dziękuje za pomoc i jesli któraś z Was byłaby chętna to prosze o dobranie mi jakiejś fryzury na zdjęciu, np.za pomocą photoshopa - niestety u mnie on nie działa i generalnie nie nadaje sie do takiej roboty. Bardzo prosze o szczere wskazówki ![]() Pozdrawiam ![]() Przepraszam,ale zdjecia mi sie nie załadowały i nie mogłam edytować poprzedniego postu. Już je dodaje ![]() Dodam jeszcze,że podobają mi się loki Kim Kardashian i zastanawiam się czy by mi było dobrze w takich włoskach ?
There is something more eternal than our love... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-31 o 20:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: doradźcie fryzure i makijaż :) !
Nie znam się zbytnio na metamorfozach ale jedno Ci moge powiedzie napewno - masz śliczną buzie. Piękne oczy do któr ych smokey na pewno bedzie pasował i przepieknie wykrojone usta - tylko pozazdrościc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
szczerze mówiąc w każdej z dobranych fryzur ładnie byś wyglądała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zostawiłabym ciemny kolor, w jasnym mi się nie podoba
![]() I smokey jak najbardziej do Ciebie pasuje ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Proponuję pocieniowaną grzywkę
![]() ![]() Co do makijażu - osobiście uwielbiam 'make-up - no make-up' - używam korektora, pudru i lekkiego (baaardzo lekkiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propos zdjęć - nie próbuj kopiować jakiejś konkretnej fryzury, spróbuj czerpać z niej (z nich) inspiracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie popieram poprzednia forumowiczkę
![]() Wycieniuj włosy, bo zdaje się, że masz ich sporo ![]() Stopniowe zmniejszenie długości włosów da baaardzo fajny efekt ogólny! Co do makijażu na dzień, to.. Hmm.. ja bym dała rozświetlający podkład, odrobinę różu na policzki i ładnie obrysować oko eye`linerem bądź brązową kredką. Nałóż jasny cień na oko (najładniejszy efekt wychodzi, dając coraz jaśniejsze kolory ku górze-przy linii rzęs, tylko bardziej z zewnętrznej linii oka, weź najciemniejszy odcień koloru, a potem, jaśniejsze wyżej). Super efekt ![]() ![]() Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi
![]() Cytat:
oczy mam małe niestety i dlatego boje się,że smokey eyes bedzie przy nich wyglądać brzydko,ale skoro twierdzisz,że pasuje to bardzo się ciesze ![]() myśle,że najgorszym elementem mojej twarzy jest NOS! jest straszie duży i taki bezkształtny.. psuje cały efekt... Cytat:
![]() dziekuje za porady i czekam na dalsze opinie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Na zdjeciach nie wygląda byś miała małe oczy
![]() ![]() ![]() a nosek możesz optycznie wyszczuplic nakładając bronzer lub ciemniejszy podkład na boki nosa a grzbiet na całej długosci rozjaśnic jasnym podkładem/korektorem/puderm/a nawet jasnym cieniem jak nie masz nic z powyższego ![]() ps. na przeróbkach zrobiłam ci lekki makijaż a'la smokey i nie wyglada to źle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dziekuje
![]() makijaż mi sie podoba chociaż zanim się naucze taki sobie robić to minie troche czasu ;p heh
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ja bym podkreslala rzesy, usta koniecznie i pokombinuj z tym cieniowaniem noska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nie mogę edytować posta wiec przepraszam ale pisze pod. takie dwie male symulacje, rzesy, cieniowanie bokow i grzbietu nosa i dwie wersje ust, aha i naprawdę jestes piękna! moglabys byc modelką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.