|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Mazidła, oleje, ekstrakty - ogromna paczka :)
NIEAKTUALE
- biobaza 07.2009 -wersenia dwusodowy do 2009 - mocznik 01.2011 - BHT 11.2011 - jedwab hydrolizowany 10.2009 - nmf 01.2009 - lecytyna HLB4 10.2009 - Centella Asiatica 01.2009 - ekstrakt sojowy 06.2009 - adenozyna 09.2009 - Oleje ZSK - próbki po ok 15ml - olej z granatu 03. 2009 - olej śliwkowy 11.2009 - Linianka siewna 12.2008 - olej rycynowy 12.2008 - ok. 30ml - olej z pestek moreli 12.2009 - olewka Herbacianego ( biolander) 09.2010 - odlewka maceratu z opuncji figowej ( biolander) 11.2009 - olewka oleju arganowego ( biolander ) ..do 11.2009 Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-31 o 16:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mazidła, oleje, ekstrakty - ogromna paczka :)
O! Jakie super oleje do wypróbowania!!!
Witaj, jak nie będziesz miała żadnych "interesujących" ofert to bardzo chętnie kupię Ci za niego serum czy płyny, co zechcesz. Pozdarwiam Ann
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:14 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porządki gruntowne robie ![]() Plyny lub seum, to zakup na kwote 17 zł
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne.
Ann
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Bys mie musiala szukac miceli Ziaja ( u mnie nigdzie nie moge ich znalezc w sklepach), to kup to serum, w załączniku zdjęcie.
Paczka do Ciebie poleci jutro rano....Ty sie nie musisz spieszyc Podaj mi jeszcze adres na priv
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
aby bylo sprawiedliwie to kupie serum i płyn( ( chodzi o nieb, płyn sopot spa??).ok postaram sie go zdobyć,, u nas teraz w Gdansku jest jarmark dominikański i jest stoisko firmowe
Ziaji...to powinni mieć.... Jutro tam pójdę. pa pa i dziękuję za zaufanie!!!! miłej nocki.. ann
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku...nie trzeba, naprawde
Zrobiłam rewizje tego co mam i zapakuje Ci jeszcze olejek eter. cytrynowy i grejfrutowy - przydadzą sie, gdybys chciała robic balsam z centella. Niacynamid, gliceryna zrobie tez odlewke olejku antycellulitowego Thanatosa, pine bark sie jeszcze znalazł.... Mam nadzieje ze nie przerazisz sie iloscią centelli, bo tego naprawde duzo jest Wszystkie polprodukty są opatrzone firmową etykietą z datą ważnosci, daty nie ma jedynie na odlewkach biolanderowych - te dostaniesz w szklanych buteleczkach amber 10ml z kroplomierzem Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-31 o 00:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

zrobie tez odlewke olejku antycellulitowego Thanatosa, pine bark sie jeszcze znalazł....
Wszystkie polprodukty są opatrzone firmową etykietą z datą ważnosci, daty nie ma jedynie na odlewkach biolanderowych - te dostaniesz w szklanych buteleczkach amber 10ml z kroplomierzem