|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy zrobić jakiś krok ?
Witjacie...
![]() Od dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak z mojej szkoły. Rozmawiałam z nim niestety tylko ze dwa razy, a oprócz tego mijamy się w szkole i jestesmy na " czesc ". Zostalismy poznani przez moją przyjaciolkę, któa utrzymuje z nim większy kontakt. Nie chciałam do niego pisać ani go podrywac, bo wiedzialam ze mojej przyjaciolce tez się podoba, więc siedziałam cicho. Myslalam ze moze między nimi coś się rozkręci. Doszło do 2-3 kolezenskich spotkań i niestety się to skończyło, bo okazało się, że są rodziną ! I nie mają szans na coś więcej. Tymczasem ja chciałam nawiązać z nim jakis kontakt, wiem ze moja przyjaciolka ma jego numer gg ale nie wiem czy to nie będzie chamskie itd. jak ten numer od niej wezmę...chcialabym byc lojalna wobec niej ale skoro i tak nie dojdzie między nimi do czegoś więcej... Ja o nim często myslę, po prostu się zauroczyłam...a on patrzy się na mnie w szkole, uśmiecha, dwa razy nawet pytał się mojej przyjaciolki co tam u mnie... Ale i tak nie wiem co mam zrobić...czy coś dzialac w tym kierunku czy zostawić wszystko w spokoju...
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Czy zrobić jakiś krok ?
mysle ze najpierw powinnas szczerze porozmawiac ze swoja przyjaciolka i powiedziec jej co czujesz do tego chlopaka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Pogadaj z nią. najlepiej jesli byłabyś pewna że ona już kogos innego ma na oku. co do niego - może jest na naszejklasie/gronie czy jeszcze innym portalu, możesz go dodać a jesli sama masz podany nr gg albo komorki to może sam do Ciebie zagada?
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
myślę tak samo jak dziewczyny, najpierw pogadaj z koleżanką a potem do dzieła
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() pogadaj szczerze z przyjaciółką i zobaczysz jak to sie dalej potoczy ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja bym z nia pogadala, na luzie w polaczeniu z humorem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
najlepiej pogadaj z przyjaciólką o tym co czujesz do tego chlopaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Chyba macie rację, powinnam z nią o tym porozmawiać...
A juz po rozmowie moze nie bedzie chciala abym ja utrzymywala z nim kontakt i moze nie da mi jego nr gg ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
błagam, tylko nie zaczynaj z nim znajomości przez gg - kilka wątków świadczy, że to jest najgorszy sposób "kręcenia" z chłopakiem - ludzie zamiast się zbliżać do siebie, tak naprawdę się oddalają. najlepsze są spotkania face to face
![]() uśmiechaj się do niego w szkole, tak wyraźnie, żeby był pewien że jego widok sprawia Ci radość, zagadaj - cześć, co słychać, fajne dżinsy/koszulka czy co tam Ci się spodoba u niego akurat ![]() ![]() a przyjaciółka może Ci zechce pomóc? jak bliską są rodziną? utrzymują jakieś kontakty z tego tytułu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6931122]błagam, tylko nie zaczynaj z nim znajomości przez gg - kilka wątków świadczy, że to jest najgorszy sposób "kręcenia" z chłopakiem - ludzie zamiast się zbliżać do siebie, tak naprawdę się oddalają. najlepsze są spotkania face to face
![]() uśmiechaj się do niego w szkole, tak wyraźnie, żeby był pewien że jego widok sprawia Ci radość, zagadaj - cześć, co słychać, fajne dżinsy/koszulka czy co tam Ci się spodoba u niego akurat ![]() ![]() a przyjaciółka może Ci zechce pomóc? jak bliską są rodziną? utrzymują jakieś kontakty z tego tytułu?[/quote] Okazało się ze on jest jej dalszym kuzynem ale ich rodziny się znają...tylko ona o tym nie wiedziała. Wcześniej nie utrzymywali kontaktu jako rodzina. No właśnie w końcu do odważnych świat należy... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Skoro oni nie mogą być razem, to dlaczego przyjaciółka miałaby być na Ciebie zła?? To jest przyjaciółką czy nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
to podoba Ci się w końcu czy nie? bo już nie rozumiem
![]() skoro się nie spotykają - znaczy uznali że ze względu na pokrewieństwo im nie wypada - więc o co chodzi? pogadaj z przyjaciółką tak neutralnie, zapytaj czy on taki fajny na jakiego wygląda, czy myśli o nim jeszcze, a najlepiej powiedz, że Ci się podoba. To nie zbrodnia, naprawdę. I działaj, życia szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Wlasnie okazalo sie ze ma pewien portal ( szczerze to spotkalam go przypadkiem tam ) i pomyslalam sobie co mi szkodzi- i napisalam do niego. W koncu to tylko rozmowa. Napisalam cos w stylu " czesc co tam u ciebie " itd. ale to jest najgorsze ze mnie przygasił trochę odpowiedzią " a dobrze " nawet nie zapytal sie co u mnie...i jak tu dalej rozmowę rozkręcic ? chyba lepiej dac sobie z tym spokoj skoro tak się wysilił...nie wiem co we mnie jest takiego ze faceci ode mnie uciekają ;/
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
po pierwsze nie przejmuj sie ![]() po drugie, prawda nie napisal, za wiele, mogl np Ciebie zapytac sie o to samo ale: to nie znaczy, że od Ciebie ucieka, bez przesady. Jesli krepujesz sie z nim rozmawiac na zywo, moze sprobuj na gg?jest tyle tematow, wiadomo jesli po kilku Twoich pytaniach, nadal jego odp beda oschle, jednozdaniowe to nie ma co meczyc sie z taka rozmowa. Ale moze rozmowa fajnie sie rozwinie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.