|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Włosy hipisa
Witam was
![]() To mój pierwszy post na forum. Wybaczcie, że nie będę udzielał wam rad, ale zarejestrowałem się głównie po to aby zadawać pytania :P . Dobrze, a więc: Muszę wykonać do szkoły "perukę" hipisa! Daję cytat z jakże wielkiej i czczonej wikipedii ![]() "Mężczyźni i kobiety nosili długie włosy opadające na plecy, w które często wplątywali kwiaty lub wianki." No więc... Nie mam zbyt wiele materiałów, ani możliwości! Peruka może być nawet lekko śmieszna ![]() ![]() Doradźcie mi jak ją zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy hipisa
moze zrób taki 'hełm' z papieru.. (papier nakleja sie na balon a po wyschnięciu przekuwa wiem że niedokładnie wyjaśniłam ale jest gdzieś na to dokładniejsza instrukcja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A może czepek kąpielowy i wełna? Delikatnie zrobić dziurki w czepku i poprzeplatać wełnę odpowiedniej długości.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja bym sie bała dziurki robić.. może się porwać..
![]() Też tak pomyślałam bo mi dzisiaj pies piłke siostry pogryzł i po przerwaniu ma kształt półkuli więc może też nadawała by sie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.