zbyt długo? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-27, 16:21   #1
kasia1111275
Raczkowanie

zbyt długo?

...

Edytowane przez kasia1111275
Czas edycji: 2010-09-24 o 10:21
kasia1111275 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 16:24   #2
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: zbyt długo?

Cytat:
Napisane przez kasia1111275 Pokaż wiadomość
Mam chłopaka od roku. Kocham go i jest najcudowniejszy ale mam takie chwile że chciałabym iść gdziesna impreze poznać kogoś nowego, zabawić się w sensie poflirtowac. Mając chłopaka wiadomo nie mam takiej możliwości. Mam 18 lat. Co jest?

W Twoim wieku to normalne rzadko też zdarza się, że będąc z kimś w tym wieku jesteśmy z nim do końca powinnaś się wyszumieć

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 16:28   #3
kasia1111275
Raczkowanie

no tak ale myśląc ze mogłabym go stracic to...
kasia1111275 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 16:34   #4
domi7ks
Zakorzenienie

a długo jesteście razem? To musisz sama zdecydować, czego chcesz... Może razem powinniście sie wybrać, czy wolisz poprostu sama?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 16:37   #5
pink69
Zakorzenienie

No to albo szalejemy albo budujemy poważny związek.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 17:12   #6
natalucha7986
Raczkowanie

zgadzam sie z domi7ks.ja mam niecale 20 a moj chlopak 19.jestesmy ze soba od 5 lat.mielismy kryzysy i ja tez mialam taki czas ze chcialam sie wyszalec..no i tak sie stalo rzucilam Tz a po 3 miesiacach i tak sie zeszlismy..przyznam ze czulam sie wtedy gdy bylam wolna wspaniale ale bez tej drugiej polowki jest kijowo szczegolnie wieczorami gdy nie masz sie do kogo przytulic
natalucha7986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 17:27   #7
samotynka
Raczkowanie

Musisz zdecydować co jest dla Ciebie ważne, związek, czy poznawanie nowych ludzi. Jestem w Twoim wieku i musze szczerze przyznać, że nie mam jakieś ogromnej potrzeby szaleństwa, wolę siedzieć cały dzień z moim TŻ.

1. 2. 3.
Wakacyjnie! :}

samotynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 17:41   #8
mims
BAN stały

No coz szczerze przyznam ze rowniez mam takie chwile . To moze dlatego ze moj Tz wyjechal na dlugo za granicę bylam sama nigdizen ie chodzilam zlapalam dola . Teraz wrocil jest ok ale rowniez czasem moze mam ochote z kims poflirtowac itd ale poprostu jak pomysle ze tak naprawde mialabym to zrobic to hcyba bym nie umiala . Wogole z samymi tymi myslami zle sie czuje . Albo mam tez tak ze zastanaiwam sie czasem jak to by moglobyc z innym facetem bo jest moim pierwszym powaznym Jestesmy ze soba prawie rok . W sumie na poczatku tzn jakies pierwsze pol roku no to w zyciu taka mysl nie przeszla mi przez glowe moglam z Tz sie widziec calymi dniami bo wiadomo jak juz wychodzil ode mnie to tesknilam Ale tak to chyba zawsze jest na poczatku zwiazku ta euforia itd po jakims czasie przychodzi nastepny etap hormony juz tak nie szaleja i mysle ze mozliwe ze to normalne jesli tak myslimy . Jesli nie to prosze o odpowiedzi rowniez . Bo jak sama mowilam jestem pierwszy raz w poawaznym wiazku i nie mam porownania tego uczucia z innym . Zastanawiam sie czasem czy inni w zwiazkach czuja to samo co ja . Czy moze u innych nic sien ie zmienilo od poczatku . Prosze o rady
mims jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 17:53   #9
DiamondLady
Raczkowanie

GG do DiamondLady

Ja mam niecałe 18 lat a on niecałe 19 Jesteśmy ze soba 2,5 roku. Często (jeszcze niedawno) miałam takie myśli, szczególnie jak się pokłóciliśmy Ale to jest chyba normalne. Tak jak poprzedniczka napisała albo chcesz się wyszaleć albo budować poważny związek... Musisz się zastanowić. Ja postanowiłam że chce budować związek i nadal ze sobą jesteśmy. A gdy jest mi źle to nie myśle o innych tylko ide do niego i rozmawiamy szczerze

Zapuszczam włosy

DiamondLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 18:14   #10
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

zaczęłam chodzić z chłopakiem w wieku 15 lat,prawie 16.przez całe liceum i pierwszy rok studiów byliśmy razem ale ja cały czas chciałam się bawić.a na myśl o tym że mam przez całe życie być z jednym facetem,z TYM facetem czułam że coś mi ucieka :P i tak myślę że trochę zmarnowałam ten czas w liceum bo mogłam się bawić a siedziałam z 24letnim dziadkiem w domu i oglądałam filmy ;-/ na szczęście nie jesteśmy już razem i teraz sobie odbijam
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-27, 21:55   #11
wywloczka
Zakorzenienie

Też mam 18 lat... i również jestem z chłopakiem od roku...
Też chcę się wyszaleć... ale... z nim...
Znajomi są oczywiście ważni... i nie jest tak, że liczy się tylko i wyłącznie TZ.. ale jak impreza to z nim.. i to są najlepsze imprezy... zalazy chyba od siebie samego... i czego się chce... trzeba niestety zdecydować...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 22:13   #12
Lady Lonely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia1111275 Pokaż wiadomość
Mam chłopaka od roku. Kocham go i jest najcudowniejszy ale mam takie chwile że chciałabym iść gdziesna impreze poznać kogoś nowego, zabawić się w sensie poflirtowac. Mając chłopaka wiadomo nie mam takiej możliwości. Mam 18 lat. Co jest?
Jeśli chcesz flirtować, to rzuć chłopaka...
Jeśli chcesz się bawić, to znajdź sobie chłopaka, który też lubi się bawić.

Jak miałam 18-25 lat, to łaziłam po znajomych, imprezach...z moimi facetami - nie siedziałam w domu. To jest właśnie czas po to, żeby to robić. Potem to już tylko praca, znajomi się pobierają i zakładają rodziny, nie mają tyle czasu na zabawę, co kiedyś, znajomości się kończą, nie ma z kim szaleć. Więc nie trać czasu.

Jan Twardowski

Lady Lonely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 10:44   #13
onemi
Rozeznanie

To zastanawiaj sie dalej na czym Ci bardziej zalezy, chlopak czy zabawa?

Od 5.01.2010 :
66,7kg wrrrr 65..64..63..62..61..60..59..58..57.. i -->
onemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 11:01   #14
mijjenka
Zakorzenienie

To albo się angażujesz w powazny związek albo dalej jestes wolną dziewczyną.
Widocznie nie jestes dojrzała na stałe związki,bo już po głowie ci flirty chodzą.

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości