|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Chętnie wymienię drobiazgi:)
NIEAKTUALNE
Hej, mam do wymiany, najchętniej za jakiś żel do mycia tłustej cery lub próbki pateczne do cery z trądzikiem różowatym te drobiazgi: 1. Avene Diacneal, zostało ok.1/3-1/4, ciężko mi stwierdzi, ale użyawałam go jakieś 2,5-3 tygodnie 2. Zestaw AA(mogę rozdzielic) - nowy krem na dzień Q10RC, z filtrami uv, koenzymami Q10 i R oraz witaminą C.Krem o aksamitnej konsystencji, wyjątkowo szybko się wchłania, stanowi doskonały podkład pod makijaż. Naturalne koenzymy Q10 i R oraz Thalasphery z witaminą C redukują głębokość zmarszczek i przywracają jędrność skóry i jej naturalny koloryt. Witamina E współdziała z witaminą C, potęgując jej przeciwzmarszczkowe działanie. Kwas hialuronowy błyskawicznie nawilża skórę, dzięki czemu staje się ona gładka i sprężysta. Alantoina i d-pantenol działają odprężająco i łagodząco. Regularnie stosowany krem zapewnia efekt pięknej i młodej skóry. Nie powoduje podrażnienia spojówek. 50ml 3 w 1, Mleczko, tonik, płyn do demakijażu oczu Preparat 3 w 1 przeznaczony do demakijażu twarzy i oczu. Dokłądnie oczyszcza, nawilża oraz tonizuje skórę.Wzbogacony o wyciągi ze świetlika i bławatka oraz alantolinę, które niwelują objawy zmęczenia oraz łagodzą podrażnienia skóry. Witaminy A i E regenerują naskórek i chronią przed szkodliwym działaniem środowiska. Produkt nie powoduje podrażnienia spojówek. 150ml, biało-szare opakowanie Pozdrawiam ![]()
" I've been a martyr for love And I will die in the flames As I draw my last breath As I'm closing on death I will call out your name.. " ![]() ![]() 10-11. 02. 2010 Łódź Arena Edytowane przez Poohatka Czas edycji: 2008-10-23 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chętnie wymienię drobiazgi:)
Niestety nic
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chętnie wymienię drobiazgi:)
heeej, nic nie chcecie?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.