![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() *** Prasowane Pryzmy na wydaniu ***
Pryzmy nieaktualne !
Hej, mam na wymiane puder prasowany Prisme Givenchy - odcien Chic White. Zuzycie okolo 10% (postaram sie zrobic zdjecie). Mam je z wizazowej wymiany ale kolor nie moj ![]() Zamienie chetnie na pryzmy sypkie albo jakis inny puder sypki. Skusze sie tez na inny kolor pryzm prasowanych. Poszukuje tez rozu w kolorach dla blondynki. Poza pryzmami kilka zapachow ![]() •Escada Magnetism - polowa z 75ml (moze ciut mniej musze jeszcze sprawdzic bo zdazylo mi sie uzyc kilka razy) nuta głowy : - bazylia, frezja, czarna porzeczka, śliwka nuta serca : - jaśmin, irys, kwiat migdałowca, jasne drewno nuta bazy : - amber,kaszmir, wanilia, piżmo, drzewo sandałowe •VERSACE RED JEANS 75 ML, kilka razy psikniete, w puszce Nuta głowy: frezja, malina, lilia. Nuta serca: czerwona porzeczka, kwiat pomarańczy, lilia. Nuta bazowa: piżmo, cedr, mech. •LANCOME Attracion, raz psikniete, 50ml Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-04-07 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Prasowane Pryzmy na wydaniu ***
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic mi sie nie przyda...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Siek, Vilandra - niestety nic dla siebie nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Pola, a można Cię kusić czymś nie-pryzmowym i nie sypkim?
![]() Mam na wydaniu ten puder: http://us.strawberrynet.com/productD...54110&goChar=O, który niewiele barwi, ale zawiera mnóstwo drobinek. Ja już i tak tonę w rozświetlaczach... Mogłabym dorzucić LouLou Cacharel, ponad połowę z 30ml. Mogę jeszcze rozważyć wymianę Meteorytów Beige Chic, tzw. "mniejsze pół" opakowania w pudełeczku Sephory. Świeże, mało śmigane. ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozswetlaczy za wiele nie uzywam,zapach niestety nie moj ![]() Kusic jeszcze mozna jakas duza torebka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Vilandro u Ciebie podoba mi sie roz chanel - ale nie wiem czy bylabym sklonna wymienic go za pryzmy.....moze ktorys z zapachow ktore dolozylam by Ci sie spodobal?zerknij
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej jestem chetna na przymy ma sypki estee lauder so ingenious, zreszta zobacz sama w moim watku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej ale numer najpierw wpisalam sie w Twoim watku ze jestem chetna na pryzmy zeby po chwili zobaczyc ze Ty wpisalas sie w moim i jestes chetna na moj puder. Coz za zbieznosc intencji. oczywiscie jestem chetna na wymiane, jesli Ci tez pasuje to wymienmy sie adresami na PW. zaznaczam tez ze w moj puder w miedzyczasie raz byl uzyty na sylwestra i mi upadl i przy nakretce troszke sie ukruszylo, ale w zaden sposob to nie przeszkadza w normalnym zakrecaniu ani uzytkowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a ktory kolor i jakie jest jego zuzycie??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Niestety w tej chwili nie moge zrobic zdjecia pudru bo jeszcze mam urlop po swietach i jestem poza domem. Ewentualnie moglbym ci podeslac fotke dopiero w niedziele. Dlatego staralam sie w miare dokladnie opisac. Stopien zuzycia, oceniam na 1/4 a byc moze jest go nawet troche wiecej niz 3/4, odcien 01 czyli najasniejszy dostepny w Polsce. Z pudelkiem jest wszystko ok, tylko zakretka jest delikatnie ulamana z jedej strony, ale zapewniam cie ze to w niczym nie przeszkadza, normalnie sie zakreca, nic sie nie wysypuje, mozna nawet nosic w torebce. Opakowania tekturowego nie mam. Takze jesli chcesz zobaczyc fotke to musimy sie wstrzymac conajmniej do niedzieli. Zreszta z mojej strony wysylka bylaby mozliwa dopiero w poniedzialek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok rozumiem ze nie chcesz brac w ciemno, ja tez prosilabym o jakas fotke w miare mozliwosci. Ale rezerwujemy juz swoje puderki na wymiane, czy jeszcze nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mam jasny puder sypki Max Factor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Magnetism
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za propozycje, ale szukam czegos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, nie masz nic z kolorowki moze poza watkiem??
z perfum w watku musialabym przetestowac Armani Mania , tak wiec pewnie w weekend uda mi sie to zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety raczej kolor nie moj
![]() Z Clinique bardzo ciezko wybrac dla mnie kolor - jedne za rozowe a drugie za zolte :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
pryzmy wolalabym wymienic na jakis puderek sypki lub w kamieniu
rozumiem iz z perfum nic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
interesowalby mnie Code armaniego ale piszesz ze jest go malo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.