|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Hm.. prezent dla mojej dziewczyny, pomóżcie ;)
Hm, witajcie. Na wizaz.pl userami są głównie kobiety, wiem, bo pamiętam, jakie było halo, jak się zarejestrowałem, jako facet
![]() Anyway tak wyszło, że jestem w super udanym związku, niedługo mija 6 miesięcy razem.. i chciałem zrobić mojej dziewczynie prezent. Niestety ona nie wierzy w siebie, nie wierzy w swoją urodę i uważa, że jest nie atrakcyjna i chodzi ciągle zdołowana. Chcę jej udowodnić, że to oczywiście nieprawda, dlatego proszę Was o pomoc, drogie użytkowniczki ![]() Anyway, http://www.discreet.pl/blogView.php?blogId=554 zagłosujcie na moją Paulę za 5pkt (takie tam gwiazdki na dole, wybrać 5 gwiazdek), dzięki z góry. Btw, można to robić codziennie, chciałbym, żeby wygrała, więc postarajcie się, proszę ![]() BTW - na 1szym miejscu jest teraz studentka informatyki, nie jest wg mnie najładniejsza, ale na pewno jej kumple z polibudy ciągle jej głosują przez proxy/zmienne ip/hackin' or sth, a mi zależy na wygranej Pauli, więc będę wdzięczny naprawdę za determinację ![]() ![]() Będę wdzięczny ![]() PS. To tylko parę kliknięć raz na dzień przez tydzień, a może sprawić komus wieeele radości ![]() ![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Hm.. prezent dla mojej dziewczyny, pomóżcie ;)
tylko pozazdrościć takiego chłopaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kliknęlam. gdzie takiego chlopaka jak Ty szukac
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hm, czy wygrana w jakimś... konkursie? Nie wiem co to jest, no w każdym razie w tym czymś, podniesie jej samoocenę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ok, kliknęłam...Sam na to wpadłeś czy było w tym pomyśle troszkę jej chęci? Bo jeśli Twoja dziewczyna nie wierzy w siebie mogłaby się zdenerwować, że umieszczasz jej fotki w sieci i patrzy na nie dużo osób. Mnie by to jednak zdenerwowało
![]() A tak poza tym, jej profil jest na jakimś określonym miejscu? Co tam można wygrać? ![]() Pozdrawiam i będę klikała ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hm, gdzie szukać? eee tam, jestem taki sobie przeciętny człowiek
![]() hm, nu sam wymyśliłem taki pomysł, myślę, że taka wygrana na pewno jej pomoże, o ile ją znam ![]() a nawet nie wiem, co można wygrać ;P jakiś tam komplet bielizny czy coś, ale w gruncie rzeczy nie chodzi o samą nagrodę, tylko raczej o sam fakt wygranej ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Głos oddany
![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
heh, przypominam się, może więcej osób zechce kliknąć parę razy ^^''
a w ogóle to dzień dobry ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Głos oddany.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.