|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wspólne odchudzanie !!!
Hej dziewczyny
![]() Na razie do swiat i przez swieta dieta typu MŻ a pozniej sie zobaczy ... ktos chetny i ma pomysly jakies??? Zapraszam - razem razniej a samej jakos zle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie !!!
ja chce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hejka dziewczyny,ja też z chęcią do was się przyłączę.
mam 24 lata i synka w wieku 2-latek,to właśnie po ciąży zostało mi jakieś 15 kg do zrzucenia,rok temu schudłam,lecz zaczełam się spokytkać z nową koleżanką,która niestety wszędzie miała ze sobą jakieś słone przekąski typu chipsy itp.no a niestety jak się widzi to się chce i zje. teraz waże 68 kg przy wzroscie 163 cm.Zaczełam teraz przyjmować błonnik w postaci proszku 2 razy dziennie,dietę to zawsze jakąś miałam tzn,nie jem słodyczy bo nie lubię,nie słodzę nic,uwielbiam zieloną herbatę;u mnie zgubą są wszystkie "fast foody"dlatego unikam tego jak "ognia" jest już wiosna także za parę dni ruszę na rower,tylko muszę dentkę kupić ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Odchudzam sie od tygodnia, przez ten czas schudłam 4kg.Przy wzroscie 168cm waze 82kg.Chce wrocic do mojej normalnej wagi czyli 63kg ![]() 2 razy w tygodniu tancze- lacznie 4godz tygodniowo(hip hop, jazz, funky i break dance) ![]() i codziennie robie brzuszki ![]() Mam nadzieje, ze razem uda nam sie osiagnac cel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No to i ja się dołączę
![]() ![]() olcza1 co Ty robiłaś ,że przez tydzień schudłaś 4kg?? zazdroszcze ![]() ![]() Ja robie a6w 6 dzionek za mną mam nadzieję,że wytrwam no i inne ćwiczonka rozciągam się skaczę na skakance czasami rowerek stacjonarny ćwiczenia na nogi i inne partie ciała....wiadome co się nie robi by ładnie wyglądać w wakacje ![]() Trzymam za was kciuki wy za mnie tez ok lece cwiczyc buzka;*
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() naprawde dziala ![]() dokladnie przez 3 dni schudlam 3,5kg ![]() ![]() jak chcesz to moge Tobie wyslac ta diete na maila? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wpisz na forum napewno wiele osoób chciałoby się dowiedzieć co to za dietka
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SNIADANIE: grejfrut lub jałbko, 1 grzanka, szklanka czarnej kawy(bez cukru) OBIAD: 2 łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, 1 grzanka, szklanka czarnej kawy(bez cukru) KOLACJA: plaster chudego gotowanego mięsa i filiżanka ugotowanych na parze warzyw- buraczki, marchew, seler DZIEN II: SNIADANIE: jajko na twardo, 1 grzanka, pol banana, szklanka czarnej kawy(bez cukru) OBIAD: pół filiżanki chudego twarożku z 5 krakersami, szklanka czarnej kawy(bez cukru) KOLACJA: 2 parówki, 2 marchewki na parze DZIEN III: SNIADANIE: cienki plaster żółtego sera, 5 krakersów, małe jabłko, czarna kawa(bez cukru) OBIAD: jajko na twardo, grzanka, czarna kawa (bez cukru) KOLACJA: 2 łyżki tuńczyka lub dorsza, 1 filiżanka kalafiora UWAGA: PRZED KAŻDYM POSIŁKIEM KONIECZNIE WYPIĆ 2 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ WODY Ja na tej diecie nie jadłam ryby,zamieniałam ją na pół filizanki twarożku ponieważ nie przepadam za rybkami.Poza tym nie jadłam grzanek.Po prostu je omijałam ![]() ![]() ![]() POWODZENIA Ja od dziś znowu zaczełam tą diete ![]() ![]() zobaczymy ![]() jutro 2 godzinny trening ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A umiesz liczyć kalorie? A więc nie ma tu 1000 kcal i dieta całkowicie mija się z zasadami zdrowego odżywiania i bazuje na kawie, żeby odwodnić organizm. I jeszcze omijasz grzanki? To powodzenia, ciekawe, ile wytrzymasz na tej diecie i po jak długim czasie zaczną Ci wypadać włosy, łamać się paznokcie itp. Brakuje tu podstawowych mikro i makroelementów oraz witamin. Poza tym któraś z Wizażanek może wziąć z Ciebie przykład i zacząć stosować tę dietę a ona nikomu nie wyjdzie na dobre.
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam Marta mk448@interia.pl czekam
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mk448 masz na górze ją podaną
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.