|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
My hairstyle diary
zainspirowana wątkiem modowym postanowiłam założyć ten oto wątek. Wklejajcie zdjecia swoich fryzurek, a i ja postaram się coś wkleić
1-przed prostowaniem ![]() 2-loki robione prostownicą 3-prostowane półdługie z pasemkami 4-długie wyprostowane ciemny blond-mój typ przy którym na razie pozostanę ![]() 5-loki robione lokówką Edytowane przez neseczka Czas edycji: 2008-01-07 o 19:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My hairstyle diary
Świetny wątek.jestem jak najbardziej na tak.
wkleje coś jutro
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
wklejajcie wklejajcie bo wogóle nie mam pomysłu na włosy i bym chciala podpatrzeć jak sie czesza inne wizazanki xD
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
up up!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
te loki robione prostownica to istne cudo!
mam pytanie: jaki masz sprzęt? jakich kosmetyków użylaś przed/po? moim efalockiem nie daję rady - za szerokie plytki :/ Ale wracajac do watku: świetny pomysł wrzucam fotki, jakie aktualnie mam na dysku:prostownica.JPG lokowka.JPG wlo.JPG izufryz.gif |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
włoski kręciłam bez żadnych specyfikow dopiero potem popryskałam lakierem,tak najbardziej lubie bo nie przepadam za tym jak się kleją podczas zabiegu, niestety krecenie prostownicą na prawde niszczy włosy,dużo bardziej niz prostowanie. no dobra dziewczyny wklejajcie fotki bo wątek jakos upadł![]() ps. ten twój kucyk na 3fotce jest super,musze cos takiego wykombinowac sobie na łepetynie |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
świetnyyy wątek ! ![]() czyli pokazujemy swoje fryzurki ?? .. tu mój dziesiejszy :
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Genialny pomysł... będę regularnie oglądać!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetny wątek
, neseczka - muszę zapytac jaką farbą uzyskałaś kolor z 4 zdjęcia ?
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
na piątym zdjęciu mam zrobione tą farbą , wydaje sie jasna ale wyszła ciemna i taka że tak powiem nie banalna
nazywa sie blond 07 garniera, uwaga po ok 3miesiącach jasnieje, na czwartym zdjeciu zdjecie zrobione zaraz po położeniu a na piątym tak ok 3mies po położeniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

jakich kosmetyków użylaś przed/po? moim efalockiem nie daję rady - za szerokie plytki :/