Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 22:38   #1
sas
Wtajemniczenie

Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia

Witam i zapraszam wszystkie starające się kobietki
Mam nadzieję,że będziemy się wspierać, wspólnie cieszyć z udanych prób. Zapraszam wszystkie wizażanki które od czerwca 2011r postanowiły zajść w ciążę i zostać mamusiami!

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2011-06-15 o 22:43
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-15, 23:13   #2
Izuniaa_
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia

To może ja dołączę,bo jutro właśnie idę do gina,wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę, i jak jutro dostaniemy zielone światełko to zaczynamy
Chociaż do końca zielone nie będzie,bo już kiedyś mi pan doktor powiedział,że 3 m-ce od odstawienia tabletek anty trzeba odczekać...Ale ja nie lubię czekać

[*]1.08.2011

Izuniaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 05:47   #3
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe staraczki:)2011:Koniec myślenia:) zaczynamy spełniać nasze marzenia

Cytat:
Napisane przez Izuniaa_ Pokaż wiadomość
To może ja dołączę,bo jutro właśnie idę do gina,wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę, i jak jutro dostaniemy zielone światełko to zaczynamy
Chociaż do końca zielone nie będzie,bo już kiedyś mi pan doktor powiedział,że 3 m-ce od odstawienia tabletek anty trzeba odczekać...Ale ja nie lubię czekać
Izaaaaaaa!!!! Gratuluje decyzji wpadnij do nas sie pochwalic
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 09:28   #4
lisek15
Zakorzenienie

Dziewczynki powodzenia!!!
Mam nadzieję,że wasze marzenia szybko się spełnią.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 09:53   #5
karo0408
Raczkowanie

no to moze ja dolacze jak moge my tez zaczynamy z mezem staranka tabletki odstawilam juz w grudniu ale do tej pory uwazalismy a teraz nadszedl czas na kolejnego czlonka rodziny jakos nam juz smutno tylko we dwoje zaczelam juz lykac kwas foliowy, mam nadzieje ze ten watek bedzie szczesliwy dla wszystkich staraczek
karo0408 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 10:17   #6
Izuniaa_
Zakorzenienie

To się melduję po wizycie
Światełko zielone jest Pan doktor radzi odczekać 2 m-ce,a przez ten czas zabezpieczać się prezerwatywami,ale ogólnie wszystko jest ok,tabletki mi 'podleczyły' jajniki,no,ale ciąża może je 'uleczyć' I mam nadzieję,że się uda tym razem

karo witaj trzymam żeby Wam się szybciutko udało

[*]1.08.2011

Stary 2011-06-16, 10:32   #7
karo0408
Raczkowanie

a czemu lekarz kaze Ci odczekac 2 miesiace? moj twierdzil ze mozna zaczac starania zaraz po odstawieniu tabletek. to ja juz nie wiem jak to jest :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 10:48   #8
Atila
Zadomowienie

Witajcie Czerwcowe staraczki

Ja zaraz po odstawieniu tabletek zaczęłam staranka Brałam tabletki przez 3 miesiące na zalecenie lekarza bo podobno po tabletkach łatwiej jest zajść w ciąże

Życzę wam bardzo przyjemnych i owocnych starań i mnóstwa cierpliwości

Trzymam za wszystkie kciuki

Majowa staraczka

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Atila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 11:00   #9
Izuniaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo0408 Pokaż wiadomość
a czemu lekarz kaze Ci odczekac 2 miesiace? moj twierdzil ze mozna zaczac starania zaraz po odstawieniu tabletek. to ja juz nie wiem jak to jest :/
Bo jak to powiedział: "lekarze nie lubią jak pacjentki zachodzą w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek". Tłumaczył mi,że wtedy coś z układem immunologicznym się dzieje,ale ja byłam zbyt szczęśliwa,że wszystko jest dobrze,żeby go słuchać
No,ale też wiem,że każdy lekarz ma swoje teorie,jedni radzą od razu,bo są większe szanse,a inni radzą odczekać...
Może też się obawiają mnogich ciąż,bo po tabletkach jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Atila Pokaż wiadomość
Ja zaraz po odstawieniu tabletek zaczęłam staranka Brałam tabletki przez 3 miesiące na zalecenie lekarza bo podobno po tabletkach łatwiej jest zajść w ciąże
Ja też brałam teraz 3 m-ce,ze względów 'zdrowotnych' i też z myślą,że po odstawieniu szybciej się uda bo z poprzednim partnerem 1,5roku starań i nic...

[*]1.08.2011

Stary 2011-06-16, 11:05   #10
karo0408
Raczkowanie

no to pozostaje nam czekac na dwie kreski na tescie ciazowym. to czekanie jest najgorsze
Stary 2011-06-16, 11:18   #11
Izuniaa_
Zakorzenienie

Cytat:
no to pozostaje nam czekac na dwie kreski na tescie ciazowym. to czekanie jest najgorsze
teraz czekanie na kreski na teście,później czekanie na wizyty,na kopniaki,na poród,później na pierwszego ząbka,pierwszy kroczek i tak całe życie tylko czekanie

[*]1.08.2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 11:26   #12
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
cieszę się,ze zaczynamy nowy wątek mam nadzieje,że będzie nas więcej i za jakiś czas będziemy nie tylko dzielic się dwoma kreseczkami, ale...chwalić sie maluszkami 3mam za was kciuki

Cytat:
no to moze ja dolacze jak moge my tez zaczynamy z mezem staranka tabletki odstawilam juz w grudniu ale do tej pory uwazalismy a teraz nadszedl czas na kolejnego czlonka rodziny jakos nam juz smutno tylko we dwoje zaczelam juz lykac kwas foliowy, mam nadzieje ze ten watek bedzie szczesliwy dla wszystkich staraczek
witaj kochana3mam mocno kciuki

Cytat:
To się melduję po wizycie
Światełko zielone jest Pan doktor radzi odczekać 2 m-ce,a przez ten czas zabezpieczać się prezerwatywami,ale ogólnie wszystko jest ok,tabletki mi 'podleczyły' jajniki,no,ale ciąża może je 'uleczyć' I mam nadzieję,że się uda tym razem
super kochana! dwa mce szybko zlecą i tym razme napewno sie uda musi

Cytat:
Witajcie Czerwcowe staraczki

Życzę wam bardzo przyjemnych i owocnych starań i mnóstwa cierpliwości

Trzymam za wszystkie kciuki

Majowa staraczka
dziękujemy mam nadzieję,że przyłączysz się tez do nas?? i 3mam mocno kciuki za Ciebie

Cytat:
owszem ale myśle ze razem damy rade

dziewczynki tak mysle, że moze zrbimy liste staraczek jesli wyrazacie zgode prześlijcie mi na priv imie wiem i ostatni dzien@
i oczywiscie moze napiszmy wiecej cos o sobie
mam nadzieje ze ten wątek będzie nam sluzyl do dzielenia się nie tylko wrazen ze staranek, ale bedziemy mogly pogadac tu o wszystkim co nas dreczy

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2011-06-16 o 11:36
Stary 2011-06-16, 11:44   #13
Izuniaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
super kochana! dwa mce szybko zlecą i tym razme napewno sie uda musi

dziewczynki tak mysle, że moze zrbimy liste staraczek jesli wyrazacie zgode prześlijcie mi na priv imie wiem i ostatni dzien@
i oczywiscie moze napiszmy wiecej cos o sobie
mam nadzieje ze ten wątek będzie nam sluzyl do dzielenia się nie tylko wrazen ze staranek, ale bedziemy mogly pogadac tu o wszystkim co nas dreczy
No,nie zamierzam czekać tych 2-óch miesięcy,jak teraz przyjdzie @ to zaraz po niej zaczynamy

Jestem jak najbardziej za listą Zaraz wyślę moje dane
A co do napisania o sobie to mogę zacząć
Mieszkam sobie blisko morza,pracuję,od października zaczynam studia,bo poprzednie przerwałam 1,5roku temu,w styczniu zakończyłam poprzedni związek,a od lutego jestem z każdym dniem coraz szczęśliwsza z nowym partnerem z poprzednim Tż staraliśmy 1,5roku,bezowocnie,ale wiem,że 'ktoś' nade mną czuwał i dlatego nie mam dzieci Mam nadzieję,że teraz pójdzie szybciej Mam pieska,1,5rocznego mieszańca,który wygląda jak sznaucer Szczególnie po wizycie u fryzjera I to chyba tyle o mnie,pewnie będziecie miały pytania po tym co napisałam,ale chętnie odpowiem Wam teraz czekam na Wasze 'historie'

[*]1.08.2011

Stary 2011-06-16, 11:54   #14
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
No,nie zamierzam czekać tych 2-óch miesięcy,jak teraz przyjdzie @ to zaraz po niej zaczynamy

Jestem jak najbardziej za listą Zaraz wyślę moje dane
A co do napisania o sobie to mogę zacząć
Mieszkam sobie blisko morza,pracuję,od października zaczynam studia,bo poprzednie przerwałam 1,5roku temu,w styczniu zakończyłam poprzedni związek,a od lutego jestem z każdym dniem coraz szczęśliwsza z nowym partnerem z poprzednim Tż staraliśmy 1,5roku,bezowocnie,ale wiem,że 'ktoś' nade mną czuwał i dlatego nie mam dzieci Mam nadzieję,że teraz pójdzie szybciej Mam pieska,1,5rocznego mieszańca,który wygląda jak sznaucer Szczególnie po wizycie u fryzjera I to chyba tyle o mnie,pewnie będziecie miały pytania po tym co napisałam,ale chętnie odpowiem Wam teraz czekam na Wasze 'historie'
to Tym bardziej trzymam kciuki wiesz czasem tak jest ze Bog naprawde czuwa nad nami.... my tez staralismy sie wczesniej, nie udalo sie a teraz mysle,ze tak musialo byc i teraz musi sie udac zazdroszcze psiaka tez myslimy o zwierzaku, ale nieco pozniej, chociaz jestem szczesliwa wlascicelka szynszyla
ja może będę następna
mieszkam niedaleko krakowa , pracuje z dziecmi studiuje jestem mężatką z 3letnim stażem dlatego tez myse ze to najwyższa pora na dzidzie
teraz zmykam ale bede pozniej i zaczne robil liste ktora dzis wkleje jesli wszystkie wyslecie dane
zycze wam milego popoludnia i do pozniej
Stary 2011-06-16, 11:57   #15
Atila
Zadomowienie

Cytat:

dziękujemy mam nadzieję,że przyłączysz się tez do nas?? i 3mam mocno kciuki za Ciebie
dzięki za zaproszenie Jestem majowa staraczką, ale chętnie będę do was zaglądać i wam kibicować

10.06.2009
24.12.2009

21.08.2010

Atila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 12:15   #16
Izuniaa_
Zakorzenienie

Cytat:
to Tym bardziej trzymam kciuki wiesz czasem tak jest ze Bog naprawde czuwa nad nami.... my tez staralismy sie wczesniej, nie udalo sie a teraz mysle,ze tak musialo byc i teraz musi sie udac zazdroszcze psiaka tez myslimy o zwierzaku, ale nieco pozniej, chociaz jestem szczesliwa wlascicelka szynszyla
ja może będę następna
mieszkam niedaleko krakowa , pracuje z dziecmi studiuje jestem mężatką z 3letnim stażem dlatego tez myse ze to najwyższa pora na dzidzie
teraz zmykam ale bede pozniej i zaczne robil liste ktora dzis wkleje jesli wszystkie wyslecie dane
zycze wam milego popoludnia i do pozniej
Zapomniałam o króliku i śwince morskiej Mam takie małe zoo w domu
Ja też tymczasowo uciekam,zaraz Tż do pracy odprawić muszę,a później ogarnę mieszkanko i na ploteczki do kuzynki zmykam bo jutro do pracy...

Również miłego popołudnia

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
dzięki za zaproszenie Jestem majowa staraczką, ale chętnie będę do was zaglądać i wam kibicować
Zapraszamy I trzymamy kciuki za Ciebie oby szybko się udało

[*]1.08.2011

Stary 2011-06-16, 12:21   #17
aa2
Zakorzenienie

hej
trzymam mocno kciuki i przesyłam wam fluidki na dobry poczatek
moze pomoże i od poczatku na waszym watku posypia sie dwie kreseczki bede za niedługo mamusią wiec mam nadzieje ze i fluidki beda pomocne

aa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 15:00   #18
marao
Zadomowienie

GG do marao

Hej ja też do Was dołącze jeśli można. Czekam teraz na @ i zaczynamy z mężem się starać. Jesteśmy po ślubie prawie dwa lata i już nam zaczyna być smutno we dwoje Byłam już u gina. Zrobiłam badanie krwi, tylko przez pomyłkę nie oznaczyli mi różyczki ale muszę podejść w przyszłym tyg i jeszcze raz pobiorą. Leczę też zęby na bieżaco i ruszamy do dzieła

Powodzenia Wam życzę, aby wszystko się udało szybko i po Waszej myśli
marao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 16:08   #19
davincicode
Rozeznanie

Witam, też jak Atila jestem majowa staraczka. Niestety raczej do was dziewczyny się nie przyłączę bo:

1. Nie umiem pisać na 2 fronty.
2. Za bardzo zżyłam się z dziewczynami z majowego wątku.
3. Nie chcę, by przeze mnie były jakieś nieprzyjemności.

Jak długo nie będziecie mogły zaciążyć to wpadajcie do nas, gdzie zafasolkowanie idzie tempem ponaddźwiękowym
davincicode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 16:24   #20
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej
trzymam mocno kciuki i przesyłam wam fluidki na dobry poczatek
moze pomoże i od poczatku na waszym watku posypia sie dwie kreseczki bede za niedługo mamusią wiec mam nadzieje ze i fluidki beda pomocne

dzięki

Cytat:
Zapomniałam o króliku i śwince morskiej Mam takie małe zoo w domu
Ja też tymczasowo uciekam,zaraz Tż do pracy odprawić muszę,a później ogarnę mieszkanko i na ploteczki do kuzynki zmykam bo jutro do pracy...

Również miłego popołudnia

heeh to faktycznie male zoo ale to fajne ja tez korzystam z wolnego popoludnia jutro znw do pracy a teraz slecze nad studiami ehh

Cytat:
zapraszamy
Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Hej ja też do Was dołącze jeśli można. Czekam teraz na @ i zaczynamy z mężem się starać. Jesteśmy po ślubie prawie dwa lata i już nam zaczyna być smutno we dwoje Byłam już u gina. Zrobiłam badanie krwi, tylko przez pomyłkę nie oznaczyli mi różyczki ale muszę podejść w przyszłym tyg i jeszcze raz pobiorą. Leczę też zęby na bieżaco i ruszamy do dzieła

Powodzenia Wam życzę, aby wszystko się udało szybko i po Waszej myśli
Witaj oczywiscie, ze mozna mam nadzieje, ze bedzie nas wiecej daj znac jak @ przyjdzie to wpisze Cie na liste i 3mam kochana mocno kciuki
Stary 2011-06-16, 18:35   #21
Prymulkaaa
Rozeznanie

i ja się do Was przyłącze poprzednio starałam się z mężem rok.. później 5 miesięcy tabletek i teraz zaczynam znów starania.. och, jak chciałabym mieć te dwie kreski...
Stary 2011-06-16, 20:45   #22
aalegna
Wtajemniczenie

hej, my z męzem tez zaczelismy starania od 6 czerwca
ja to sie juz nie moge doczekać bycia w ciąży
Stary 2011-06-16, 21:02   #23
Kaschmir23
Raczkowanie

Witam wszystkie staraczkiczy moge sie przylaczyc?
Jestem z mezem 3 lata po slubie i chcemy zaczac starania o dzidzie.Od miesiaca biore kwas foliowy i mierze temp aby wyczuc moment owu bo okres niestety mam nieregularny..i mam nadzieje ze wkrotce sie udaPozdrawiam serdecznie i zycze szybkiego zakielkowania fasolekw kupie sila jak to sie mowi wiec mam nadzieje ze za niedlugo wszystkie sie bedziemy cieszyc naszymi malenstwami.
Kaschmir23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 21:42   #24
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
hej, my z męzem tez zaczelismy starania od 6 czerwca
ja to sie juz nie moge doczekać bycia w ciąży
Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
i ja się do Was przyłącze poprzednio starałam się z mężem rok.. później 5 miesięcy tabletek i teraz zaczynam znów starania.. och, jak chciałabym mieć te dwie kreski...
hej dziewczyny witam i ciesze się, że jest nas coraz wiecej
3mam za Was kciuki i mam nadzieje, ze nasze pogaduchy bedą o wsyztskim i niczym
kochane robie liste takze jakby cio czekam na prv na dane
Stary 2011-06-16, 22:16   #25
Izuniaa_
Zakorzenienie

Cytat:
3mam za Was kciuki i mam nadzieje, ze nasze pogaduchy bedą o wsyztskim i niczym
No ja też mam taką nadzieję,bo jak będzie tylko jeden temat to zwariujemy,a przecież im więcej się myśli i nakręca tym gorzej wpływa to na naszą psychikę
Ja póki co na luzie podchodzę i bez parcia Oby mi tak zostało jak najdłużej

Witam nowe dziewczynki Powodzenia i obyśmy niedługo zaczęły lawinowo pokazywać sobie zdjęcia testów

[*]1.08.2011

Stary 2011-06-16, 22:28   #26
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja też mam taką nadzieję,bo jak będzie tylko jeden temat to zwariujemy,a przecież im więcej się myśli i nakręca tym gorzej wpływa to na naszą psychikę
Ja póki co na luzie podchodzę i bez parcia Oby mi tak zostało jak najdłużej

Witam nowe dziewczynki Powodzenia i obyśmy niedługo zaczęły lawinowo pokazywać sobie zdjęcia testów
widze, ze nie masz spanka ja tez lubie tak posiedziec hehe jeszcze mam do pracy na popoludnie więc mohe pospac i jak udaly sie ploteczki??
Stary 2011-06-16, 22:38   #27
karo0408
Raczkowanie

to ja tez naskrobie cos o sobie. mam na imie karolina, 24 lata i jestem z krakowa. mezatka jestem juz prawie 4 lata wiec najwyzsza pora na dzidziusia, zwlaszcza ze w koncu w tym roku przenosimy sie na swoje
w sumie starania zaczelismy od maja ale to tak jeszcze ostroznie bylo wiec tego nie licze

jutro moze uda mi sie cos wiecej napisac, bo trzeba zmykac spac ja niestety mam do pracy na rano. dobrze ze weekend juz tuz tuz
dobranoc pchly na noc wszystkim
Stary 2011-06-16, 22:51   #28
Izuniaa_
Zakorzenienie

Cytat:
widze, ze nie masz spanka ja tez lubie tak posiedziec hehe jeszcze mam do pracy na popoludnie więc mohe pospac i jak udaly sie ploteczki??
Udały,udały
Wróciłam po 21,musiałam ugotować jeszcze zupkę dla Tż na jutro,bo ma nockę,a ja idę na dzień,więc żeby mi z głodu nie padł No i nie zdążyłam wszystkiego zrobić,a on wrócił z pracy i teraz dopiero sobie siadłam tutaj,ale też zmykam,bo rano trzeba wstać... Jak ja tego nie lubię...
Ale jutro po nocy będę siedzieć
Cytat:
to ja tez naskrobie cos o sobie. mam na imie karolina, 24 lata i jestem z krakowa. mezatka jestem juz prawie 4 lata wiec najwyzsza pora na dzidziusia, zwlaszcza ze w koncu w tym roku przenosimy sie na swoje
w sumie starania zaczelismy od maja ale to tak jeszcze ostroznie bylo wiec tego nie licze

jutro moze uda mi sie cos wiecej napisac, bo trzeba zmykac spac ja niestety mam do pracy na rano. dobrze ze weekend juz tuz tuz
dobranoc pchly na noc wszystkim
Jak ja Wam zazdroszczę tego Krakowa Kocham to miasto
No to jak idziecie na swoje to dzidzia szybko się pojawi
Ja mam to szczęście,że już prawie 2 lata jestem jakby na swoim Jakby,bo mieszkanie jest wciąż na rodziców,ale oni mieszkają za miastem,jakieś 10km ode mnie i nie zamierzają tu wracać więc żeby nie marnowało się mieszkanko to ja się wyniosłam na swoje

Ale u mnie burza właśnie przeszła Jeszcze pada,słychać jak grzmi,ale już nie widać błysków... Ale pięknie było

Ok,uciekam,do jutra dziewczynki
Kolorowych snów

[*]1.08.2011

Stary 2011-06-17, 05:36   #29
emigra
Zakorzenienie

To i ja sie dolacze my starania rozpoczelismy co prawda w kwietniu ale staramy sie nadal, wiec czerwcowa tez jestem poniekad

Paulina, 22 lata, od roku mezatka- szczesliwa skonczylam studia, pracuje jakos wiec nadszedl chyba czas - bo checi byly juz wczesniej
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-17, 07:27   #30
karo0408
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
To i ja sie dolacze my starania rozpoczelismy co prawda w kwietniu ale staramy sie nadal, wiec czerwcowa tez jestem poniekad

Paulina, 22 lata, od roku mezatka- szczesliwa skonczylam studia, pracuje jakos wiec nadszedl chyba czas - bo checi byly juz wczesniej
no a ja wam powiem dziewczyny ze troche zaluje ze nie wpadlismy z mezem mysle ze podjecie decyzji o tym ze czas na dziecku jest jedna z trudniejszych. tak widze o sobie. chcielismy dziecko zaraz po slubie ale zawsze cos wypadalo, a to fajnie by bylo mieszkac samemu, a to maz stracil prace a to znowu ja nie pracowalam i tak w kolko.
nawet teraz jak oboje pracujemy i idziemy na swoje to jest 1000 watpliwosci tzn to ze chccemy dziecko jest pewne ale co bedzie jak ktores straci prace, albo jak poradzimy sobie z jednej pensji jak ja bede na wychowawczym, pojawiaja sie mysli ze moze jeszcze nie teraz bo np za rok bedziemy miec wiecej oszczednosci bla bla bla
wiec doszlismy do wniosku ze zawsze bedzie COŚ co moze odsunac ta decyzje na potem, a ja juz nie chce odsowac zwlaszcza ze ostatnio tyle maluchow wokol mnie i w rodzinie i u znajomych. prze kochane szkraby

heh ale sie rospisalam. cos mnie wzielo na poranne filozofie mam nadzieje ze za bardzo nie przynudzam
zmykam do pracy heh 8 godzin i mam weekend
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości