![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
5 lat mineło
Dzisiaj mineło dokładnie 5 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 lat mineło
Piękna rocznica
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no to jesteś trochę starsza ode mnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ależ to mięło
![]() ![]() chlip ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet winko , proszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ale tak ogólnie to uważacie, że wizaz zmienia się na lepsze czy na gorsze? Pod względem, klimatu głównie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja osobiście bardzo lubię zaglądać na wizażystkę bo tam jest stałe grono, fajnych, sympatycznych kobitek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Killing me softly
|
Szmat czasu, a zleciało że ho ho
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważam,że -w kwestii atmosfery-na gorsze. W pewnym momencie doszło do paranoicznych i obsesyjnych rozszerzeń regulaminu,banów,ostrzeże ń itp,zrobiło się policyjnie,nieco bojaźliwie i od tego czasu bardzo "czuć" jak każdy uważa na słowo. Skutki są dwojakie... Trzymanie w ryzach napływu zachowań poniżej pewnego poziomu,a z drugiej strony zbytnią "słodycz".Wszystko jest tak mile,urocze,sympatyczne-że aż nie do wytrzymania. Dlatego Wizaż ma drugie dno,pod cukrową skorupką jest nieświeżo ![]() Niewątpliwym plusem jest rozrastanie się KWC i wszystkich forów typowo tematycznych-prawdziwa SKARBNICA WIEDZY. Edit: Cytat:
Absolutnie się zgadzam,tak rzeczywiście bywa. Byłam wczoraj świadkiem "grupowego poszturchiwania",i nie chodziło nawet o sam temat bo dziewczyny miały rację,ale o to,że każdy kto robił by to samo nie ciesząc się znakomitymi stosunkami z moderatorem zostałby błyskawicznie usadzony na dupsku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Killing me softly
|
Tak tak a teraz się zacznie najazd na wizaż, jaki to zły i atmosfera nie taka i w ogóle co to się porobiło, panie kochany
![]() A o KWA, nietykalnych wizażankach i bardziej lub mniej uznanych osobach to już było wałkowane milion razy, o.
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2008-03-27 o 12:36 Powód: jak się pisze 10 różnych rzeczy jednocześnie, to powstają różne dziwne twory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja skleiłam bana przez ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240964 Do tej pory pewne kwestie nie są dla mnie jasne, ale nie będę tego drążyć, bo skończyłoby się to kolejnym banem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przez ten czas, który tu jestem różnie bywało: raz lepiej, raz gorzej. To wszystko zależy od samych Wizażanek, jaki klimat będzie na Wizażu panował. Ale pod tym względem jest tutaj na pewno tak, jak w realu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Matko jedyna, przeczytałam wątek do którego odesłałaś calkiem - spoko
![]() ![]() Ech, te zakulisowe wymiary życia wizażowego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
też zauważyłam to nieco przypadkowe wlepianie punktów, no ale co zrobić.
pod względem treściowym-tematycznym chyba wizaż idzie ku dobremu ![]()
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
Za to otrzymałam napomnienie od Złośliwca, że dużo ZP otrzymał na mnie ![]() ![]() Ale za inne rzeczy to już owszem, dostałam, zresztą w tamtym wątku opisałam to dość wnikliwie ![]() Czy społecznego...? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Co do całkiem-spoko to dziwię się, że dostało Ci się za taką wypowiedź, nie była jakaś ona obraźliwa
![]() A wizaż nie wiem czy zmienia się na lepsze, jestem tutaj 2 lata - krótko w sumie..
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Też uważam, że moderatory i admin za bardzo szaleją z tym rozdawaniem punktów. Co do wypowiedzi, za którą calkiem-spoko dostałaś bana... To jest żałosne. Czy na prawdę admin jest swiety i nie można mu wytknąć małego błedu? Coraz częściej odnoszę wrażenie, że na wizażu nie ma miejsca na własne (czasem kontrowersyjne) zdanie i że najlepiej to każdemu wkładać lukier (nie powiem gdzie...). Ja jestem tutaj krótko, pół roku raptem, ale wcześniej wiele czytałam i pamietam jeszcze pierwotny wygląd strony.
I denerwuje mnie drażliwośc niektórych wizażanek. Co to pożartowac już nie można? Bo od razu się naśmiewamy i robimy z kogoś przygłupa? Szczerze - przyznaję się - uwielbiam sobie żartować i brać udział w różnych słownych przepychankach. O wiele weselej jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tak jak pisała bunia, kiedyś jak było 100 osób na Wizażu to dziewczyny zakładały wątki pt „na Wizażu jest setka Wizażanek” lub podobne i licytowałyśmy się, która więcej zauważy: 105, 111......itp.Atmosfera była rodzinna , bardziej przyjazna.
Wiadomo, dzisiaj jest Wizażanek 10 x więcej, więcej charakterów. Mam wrażenie, ze wiele osób odreagowuje tutaj złe emocje, chyba się nawet po to zarejestrowały, prowokując zaczepki, są anonimowe wsród tego tysiąca, więc co im to szkodzi. A co do KWA, to chyba jakiś mit, bo kto do niego należy? I dlaczego mnie tam nie ma? ![]() ![]() ![]() Zresztą niektóre osoby, namietnie nadużywające opcji „zły post” obojetnie zasadnie, czy nie, widzą, że w ten sposób plusów nie nałapia ( nosił wilk razy kilka...........). Jest więcej chamstwa, złośliwości, głupich postów, oszustów na Targowisku i tak mozna wymieniać Reasumując, ilość nie świadczy o jakości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
igrasz z ogniem ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
prawda jest taka, że jak ktoś jest bezpośredni i spontaniczny, to zazwyczaj trudno mu sie powstrzymać od napisania np. do autorki wątku rady "prosto z mostu", a to jest karane..
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi niedługo minie 2 lata na wizażu, a wydaje mi się jakbym była tu wiecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam lubie wizaz. po prostu. nie podchodze do niego zbyt emocjonalnie, no czasami sie zdenerwuje ale co to tam w porownaniu do nerwow w szkole. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.