|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
***Zapachy, kolorówka, pielegnacja*** od Basi39
Nieaktualne.
Wymienione: Moschino I Love Love, pojemność 100 ml, z maleńkim ubytkiem ok. 2 ml. Jest to produkt, nie tester, ale bez kartonika. Leci do Małgosi791 Moschino Couture EDP, 50 ml - nowe, wyjęte z opakowania jedynie dla sprawdzenia zapachu, ubytek niewidoczny (brak jedynie 2 testowych psików). Produkt w kartoniku i folii. Leci do czarnejorchidei. Klorane, Enfant Lait Solaire Ultra Haute Protection SPF 50+ (Mleczko ochronne do ciała dla dzieci). Pojemność 75 ml. Nowe - zaplombowane, w kartoniku. W prezencie miniprodukty do codziennej pielęgnacji delikatnej skóry dzieci i niemowląt: łagodny żel do mycia ciała i włosów 30 ml,, krem odżywczy na bazie cold cream 5 ml, balsam odżywczy na bazie cold cream 10 ml. termin ważności 11-2010. Leci do allie Puder jedwabny Hauschki - 25 gram, czli połowa pełnowymiarowego 50-gramowego opakowania. Zważona i odsypana leci do allie Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2008-05-03 o 23:14 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Zapachy, kolorówka, pielegnacja*** od Basi39
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7395666]witaj, interesuje mnie Christian Dior Diorblush.[/QUOTE]
Dzięki, ale nie znalazłam nic co by mnie zainteresowało. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo interesuje mnie Christian Dior Diorblush, mam Angel Violet ok. 45 ml ze 100 ml, tester (choć akurat tego Angela nie wymieniłaś, ale może byłabyś chętna)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
interesuje mnie mleczko Klorane i odsypka Hauschki na przetestowanie poza wątkiem mam końcówkę Innocenta ok. 10 z 50 ml
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pielęgnacji to ja właściwie szukam tylko tych wymienionych w pierwszym wpisie rzeczy, natomiast z chęcią przygarnłęłabym Irię, jeśli w ogóle taka wymianka wchodziłaby w grę, myślę, że tego Haushk znalazło by się co najmniej pół opakowania, ale dokładnie sprawdzę, jak potwierdzisz, wtedy je dopiero rozparceluję i zważę dokładnie na wadze analitycznej. Dorotko Ja zawsze chętna na wymianki z Tobą, ale to co mi się u Ciebie okropniaście podaoba dla mnie niestety ma za ciemny odcień (mam na myśli oczywiście kompakt Chanel ) a z zapachów nic dla siebie nie znalazłam, no chyba, że może masz jeszcze jakiś ciekawy w zanadrzu
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu,
Czy w zamian za +/- 27 ml Gucci Envy mogłabym liczyć na filtr Klorane i odsypkę Hauschki? ![]() No bo o Diorze to raczej nie wspominam...
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, mogę oddać Yrię
jestem zainteresowana filrem i odsypką, bo dotąd używałam tylko rozświetlającego Hauschki, pora przetestować jedwabny
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ostatnio ktoś mi zparoponował zielone, ale Envy me 2 ) Acha i jeszcze jedno - te +/-27 to z jakiej pojemności wyjściowej? Cytat:
PS. Sytuacja mi się troszkę komplikuje jak widzę )))
|
||
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Hej, co byś powiedziała za L de LL w zamian za Couture?
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
czarnaorchidea a powiedziałabym, że bardzo chętnie i jestem za
))Dziewczyny puder Hauschki odważony i odsypany, dokładnie 25 gram, czyli połowa z opakowania 50 g, zaraz dopiszę w pierwszym poście. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
sprawdziłam w jej wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213098 że jest to 30 ml z 3-4 ml ubytkiem. Ja mogę do Yria dołożyć końcówkę Innocenta. Jutro wyjeżdżam i będę dopiero w niedzielę wieczorem. Gdybyś się zdecydowała na wymianę ze mną to odezwę się po powrocie. Pozdrawiam
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również jutro wyjeżdżam, choć będę miała dostęp do netu. W każdym razie, gdybym nie domówiła się z allie rezerwuję filtr i puder Hauschki dla Ciebie, bo i na przetesotwanie Innocenta mam wielką ochotę Również pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Couture fruuu mi sprzed nochala ! pozdrawiam cieplo
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

i zważę dokładnie na wadze analitycznej. 

no kurcze sory, ale wiesz przecież, że ja niecierpliwa kobieta jestem.