![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
za chuda?! mam dość!
Mam 168 cm wzorstu i waze ok 50 kg! wszyscy mowia ze powinnam przytyc.. ale ja jem naprawde duzo i jakos nie przybieram na wadze choc bardzo chce.. czy próbowałyscie jakis diet, ktore pomogły wam przytyc?? a moze mam sie wzrócic do kogos od żywienia?
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: za chuda?! mam dość!
hej witam Cię!ja radze zglosic sie do specjalisty wbrew pozorom latwiej jest schudnac niz przytyc
![]() ![]() najlepiej akceptowac siebie taka jak jestes pozdrawiam goraco och to moj pierwszy post tutaj ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja siostra ma dokładnie takie same wymiary, ale nikt nie mówi jej że jest za chuda albo za gruba, dla mnie jest w sam raz. Ona też wie że jest w sam raz, nigdy nie musiała się odchudzać albo dożywiać, przeciwnie zawsze jadła sporo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kiedys sama o to pytałam http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=przyty%E6
ale jak było tak jest, ale z wiekiem zaczyna mi to "wisieć", i nie przywiązuję juz do tego aż takiej wagi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam doskonale czasy, kiedy mnie wszyscy namawiali do przytycia, a ja chociaż bardzo tego chciałam, nie potrafiłam przytyć
![]() ![]() Wyniki badań generalnie miałam dobre, jakakolwiek chrba zstala wykuluczna. Dla mnie "lekarstwem" na przybranie ciałka, była ciąża ![]() ![]() PS co mi przyszlo d glowy, sby majace chra tarczyce , tez czesto sa bardzo szczuple ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja mam 164 cm i waze 42 kg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
... choć nie Westwood
|
![]() Cytat:
Nie daj się! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że wiem co czujesz. Zawsze byłam wysoka i bardzo chuda. Już jako mała dziewczynka słyszałam tego typu komentarze: jak ty wygladasz? jak kościotrup, ty chyba nic nie jesz? itp. itd. Tego typu komentarze sprawiły, że bardzo duzo jadłam i w końcu dosyć się roztyłam, zwłaszcza mój tyłek, na którym pojawił się celulitis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
W sumie to chyba wewnętrznie zaczyna mi to powoli przeszkadzac.. chce zaznaczyc ze nie jestem jakas strasznie chuda czy cos ( nosze rozmiar 36) ale warto sprobowac moze jak przytyje zaczne sie sobie bardziej podobac, chociaz jak wczesniej wspomnialam to nie jest jakis kompeks czy cos.. podobam sie sobie teraz tez choc chciałabym żeby 'poszło' mi w niektore czesci ciała
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
w takim razie zyczymy powodzenia w przybieraniu na wadze
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja mam 174 cm wzrostu, ważę 52 kilo, noszę rozmiar 34 i mam wymiary 89/60/89. Nigdy nie byłam na diecie, uwielbiam "fast-foody" i jem więcej od moich grubszych koleżanek. NIGDY mi to nie przeskadzało i czuje się obdarowana przez los
![]() W dzisiejszym społeczeństwie przyjęte jest krytykowanie osób chudych, ale broń boże powiedziec dziewczynie przy kości, że jest gruba. Śmieszy mnie to, uważam, że to zwykła zazdrość, niektórzy naprawdę mają taka figurę bez diet(!).Dlatego każda dziewczyna o wymiarach modelki uważana jest za anorektyczkę i rywalkę, oczywiście tylko przez głupiutkie zakompleksione dziewczątka. Tak jak napisała Nan, zrób z tego atut! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
wcale nie jesteś za chuda!!! Jesteś w sam raz!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale kazdy ma prawo do swojego zdania. Skoro jenifer jednak chce zmienic wage wiec musi miec jakies odczucia wzgledem tego ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam.Ciągle ktoś mi mówił,że jestem za chuda.A najczęściej mówiły to osoby ,którym przydałoby się schudnąć parę kilo.
Raz przytyłam 3kg (nie licząc ciąży) i okazało się ,że wyglądam jak gruszka ![]() ![]() Trzeba się zaakceptować - nie ma innej rady. A najważniejsze,to czuć się dobrze we własnej skórze i nie zwracać uwagi na to co mówią inni. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jenifer ja mam 174cm i waże 51 kg;/ nigdy sie nie odchudzałam( nie mam zamiaru) i jem tyle co inni czasami wiecej czasami mniej. Ale i tak msuze wybrać się do lekarza, bo mnei często żołądek boli szczególnie po jedzeniu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
hej dziewczyny
Ja też jestem chuda - zawsze byłam. Jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało. Nie przejmuję się komentarzami innych na temat mojej wagi i wyglądu. ![]() Ale ostatnio zaczęłam myśleć intensywnie o tym,żeby nabrać trochę ciała. Konkretnie chodzi mi o zwiększenie masy mięśniowej. Taka chuda jestem, bo nie mam nie tylko tkanki tłuszczowej, ale też umięśniona jestem jak mała żabka ![]() Od roku mam stałą pracę - siedzącą oczywiście. Nie przytyłam ani trochę., ale mój kręgosłup zaczął się buntować. I w ogóle czuję się jakaś taka sflaczała. Więc myślę sobie, że trochę cwiczeń nie zaszkodz ![]() Ech, ale się rozpisalam ![]() Nie musi to być przecież duzo, na początku możesz np. 3-5 kg i zobaczysz, czy ci odpowiadają efekty ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
wiecie co a ja to chyb tasiemca mam bo zjem a za 3 minuty znowu mi sie chce a chudziutka jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Problemow ze spodniami ne mialam nigdy, ale za to z bluzkami tak
![]() Mialam strasznie chude rece ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem chuda 170 cm 48 kg-chociaz niektorzy mowia ze wygladam normalnie.Mialam problemy z tarczyca ale ostatnio robilam sobie badania i wszystko jest w porzadku,mam po prostu tak przemiane materii,chcialabym przytyc z 5 kg ale niemoge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Wiesz, zazdroszczę
![]() Podziwiam i popieram, że w czasie, gdy najlepiej ważyć jak najmniej, chciałabyś przytyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raróg
|
Chyba już mijają czasy, gdy lepiej jest ważyć jak najmniej - teraz w modę wchodzą pełniejsze kształty - dzięki paru znanym piosenkarkom
![]() Ja ważę 43 kilo i mam 164 wzrostu, chciałabym przytyć i nawet mi się udaje. Może nie jest to zdrowe, ale codziennie pichcę sobie fryteczki i tak sobie pomału przybieram - całkiem nieźle mi idzie ![]() Wszystkie komentarze najpierw puszczałam mimo uszu, potem zaczęły doprowadzać mnie do szału. Osobie przy kości nikt nie powie, żeby schudła, natomiast wszyscy uważają, że mają prawo użalać się nad szczupłymi - zazdrość czy co?? ![]() Piłam nawet gainery - w porównaniu z frytkami jest to nic! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że nie tylko ja jestem szczupła dziękuje Wam wszystkim baaardzo bardzo mocno za ciepłe słowa
![]() Też zauważyłam to, że osobie przy kości nigdy nie mowi sie zeby schudła a chudzielcom sypie sie nieprzychylne docinki, znaczy ja na szczęście lub nieszczęście jestem taka że musze wtrącic swoje 3 grosze i staram sie wychodzic z tego wszystkiego obronną ręką i zaczynam to olewac ale gdy słyszy sie takie komentarze to zaczynam zastanawiac ze ze moze faktycznie pare kilo by sie przydało ![]() ![]() a nizej zamieszczam to co znalazłam moze Wam sie przyda http://republika.pl/mysza330/DIETA_PRZYTYCIE.html
![]() |
#27 |
BAN stały
|
niby tez mam ten problem zapewne jestes typem ektomorfika z szybka przemiana materii, nie zapomne jak jeszcze rok temu bylem troszke grubszy i jako wizytowka firmy mialem coraz wiecej pracy i tak wyszla ze stałem sie chudzinką dlatego fistaszek, jednak dostrzegłem pozytywne strony bycia chudym jest sie sprawniejszym fizycznie a co inni mowią nie intertesuje mnie to nawet dziś spotkałem starą znajomą
ktora mnie nie widziała od dłużsego czasu, i jej pierwsze słowa "ale schudłes" zapewne zdziwiła ja moja odpowiedz ze trzymam linnie z usmiechem na twarzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
przy wzrośćie 173 cm waże jedyne 48kg...chciałabym przytyć jakieś 3-4kg.Mam juz dośc słuchania ze spodnie na mnie wisza, albo ze w domu mnie nie karmia itd.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Ja mam 179 cm i waze 58 kg. Wiem ze wiele nie utyje, bo po prostu mam taka budowe po mamie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.