![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Hand-made plotkowy część 6
Pozwoliłam sobie założyć szóstą cześć wątku plotkowego
![]() mam nadzieje że "góra nie będzie mi miała za złe, że się sama zarządziłam prosimy o zamknięcie wątku plotkowego nr 5 bo przekroczyłyśmy juz 5000 postów ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hand-made plotkarski część 6
To już? Tak szybko? Człowiek na chwilę odejdzie od komputera, a tu mu kolejną część zakładają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oj, a co bedziemy czekać
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tradycyjnie zacznijmy od
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to i ja sobie lufę strzelę razem z wami
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Doczytałam część piątą do końca i:
- gratuluję największym plotkarom ![]() ![]() - Aga też mam konia polnego w pokoju ![]() - Titania rozwaliłaś mnie tymi zabawami.... Też należę do ery dinozaurów... Koszmar co teraz się wyrabia. Dzieciaki traktują sex jak jakąś grę. Wystarczy poczytać wątek "czy mogę być w ciąży" i od razu skóra cierpnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
No to pijcie pijcie a ja idę trochu poszyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To i ja się dołączam do plotek
![]() Ciekawe kto tym razem największą gadułą będzie ![]() Krysiu. Mój gdzieś się schował i nie wiem gdzie. Pewnie wylezie jak się ściemni i zaświecimy światło w pokoju ![]()
#9 |
Osiołek z zakątka :)
|
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę iść jeszcze sprawdzić, na którym miejscu się uplasowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja niestety przez jakiś czas nie mogę pić, ale chętnie zjem lody tylko nie czekoladowe
![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Udało mi się zrobić scrapa i motylka filcowego uszyłam i się zmeczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Aga jak mi w nocy ten koń na twarz skoczy, to cały dom obudzę
![]() magcich ja chyba w ogóle podaruje sobie takie z maszyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() No to i ja przyleciałam. Witam w nowym wątku takim oto zdjęciem z albumu Pauliny Cieplik z facebook'a - zrobione w Słovenii. Czyż nie jest uroczy ten jeżyk, co?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2010-07-24 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ale słodki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
Helenko ale słodki
![]() ![]() A ja w końcu zdekupażowałam tacę! Ufff!!! Ino lakierowanie i wsio! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A ja w końcu zrobiłam scrapa, ale mam dzisiaj twórczy dzień. Teraz siedzę nad notesikiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hejasz, jezyk jest super ![]() Joasiunia, widzę, że za deku sie bierzesz, nowe hobby na horyzoncie ![]() a gdzie podziała sie nasza Papla Pagata? coś nie widać jej na nowym wątku ![]() własnie razem z tżtem otworzylismy padniety komp i przy pomocy takiego adaptera dostalismy sie do c:/ i d:/ i mogłam sobie skopiowac moje pliczki (w tym szablony do malowania na szkle co mnie cieszy przeogromnie) na mojego laptopa. niestety nadal nie wiemy co jest nie tak z kompem ![]() czy ma ktos moze jakis fajny tutorial jak uszyc pokrowiec na cyfrówke? takie małe cuś, potrzeba mi ochraniacz i szukam inspiracji a tkaniny mam wiec moze by cos wykombinował, maszyna do szycia wchodzi w grę
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-24 o 21:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
Duś osz Ty szalona
![]() ![]() ![]() Martuś nooo deku fajne jest fajne... ![]() ![]() ![]() ![]() Co do etui nie mam nic takiego... ![]() P.S. Ma któraś telefon w sieci ERA??? Qrczę no nie może sieci znaleźć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam na to warunków a chcialabym bo to bardzo uzyteczne hobby bo wiele rzeczy włacznie z meblami mozna sobie ozdobic, a jak ktos ma do tego smykałkę i wypracowany warsztat to pole popisu jest ogromne. no i bloga kolejnego bym musiała założyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Asiu ja mam dwa telefony w sieci ERA i... oba działają bez zarzutu. Właśnie sprawdziłam. Podaj numer na PW, to do Ciebie zadzwonię, może się odnajdzie sieć w ten sposób. Chyba juz kiedyś tak z kimś robiłam, ale nie wiem na pewno.
Kończę pudełko i jak mi się uda to jutro pokażę Wam całość. Na moim wątku oczywiście. Powiem Wam, że jak do tej pory to ten podoba mi się najbardziej. Nawet bardziej od pierwszego w moim życiu, który do tej pory podobał mi się najbardziej. Chyba pierwszy raz nieskromnie jestem dumna ze swojej pracy. Chociaz bez zawirowań się i tak nie obeszło ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
Martuś ta ja tam nie umiem kto wie czego. Ale na swój własny użytek wystarczy mi w sumie to co wiem i umiem
![]() ![]() ![]() ![]() Helenko poszło! Ale qrczę chyba nasze podkarpacie chwilowo bez sieci zostało ![]() ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2010-07-24 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie w nowym watku. podczytuje Was caly czas,ale jkos nie pisze, nie wiem czemu.caly czas miedzy roznymi zajeciami kleje album. zobaczymy jak wyjdzie.
A o sloneczku i shag bands to pierwszy raz slysze!! wlos sie na glowie jezy ![]() A apropo jezy - to jezyk jest cudny Helu ![]() ![]() ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
Paulinko to fajno
![]() ![]() A ja spadam spać... Buziaki dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a ja idę pohaftować x x x
nasiedzialam sie dzis przy kompie ![]() dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa... przecież przez Podkarpacie trąba powietrzna jakowaś, bo bezimienna, przeszła. To pewnie dlatego telefony milczące.
Asiu pudełko z wędrasiem ![]() Iwonkowa opaczuszka spakowana doczekać się transportu nie może. Ale ona kochana i cierpliwa jest.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Byłam na spacerze, morze jakie ciepłe po tej burze, przyjemnie się nóżki moczyło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Modermistrz bobkowy :D
|
phi...tylko 26 postów nastukaly
![]() witam w 6 cz A ja dziś neta jak na lekarstwo..dopiero w nocy jest..szlag mnie trafia..
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-07-25 o 07:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i... dobranoc. Zaraz zmykam spać
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam wszystkie paple
![]() Hejaszku bo ja bardzo cierpliwa jestem ![]() wrócę jeszcze do słoneczka, ostatnio byłam u ginekologa bya tam 13 -nastka, weszła przede mną i okazało się że dziewczę w ciąży,ryk krzyk i ,,co mam zrobić to niemożliwe przecież się umyłam"normalnie mało z krzesła nie spadłam.i co usunie? urodzi? Któraś z was napisała że dorosła kobieta stara się o dziecko i nie może zajść w ciąże (niestety też tak mam jestem zdrowa badania na 5+i nic ![]() dobra nie marudzę już słoneczko ![]() ![]()
preferencje post 225 ![]() książka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438760 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444624 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=iwona1981 decu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24279056 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]()
Helenko ooo to super
![]() ![]() ![]() ![]() Duś no to ładnie ![]() Iwonko o ja nie mogę!!! 13 lat!!! Dziecko urodzi dziecko masakra ![]() ![]() Nic idę do kościółka a potem imieninki Babci ![]() Buziaki miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.