![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Wiosna, wiosna!! Świetne kosmetyki na wymiankę:-)N I E A K T U A L N E zapraszam do nowego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...90#post7599390 AROMATYCZNO-WZMACNIAJĄCY KREM POD OCZY SANOFLORE LABORATOIRE BIO, 3 saszetki po 0.5 ml. Zawiera w 100% naturalne aromaty i barwniki, bez parabenów i silikonu - leci do nulki BALSAM DO CIAŁA SPA Vegetal, Hydratant Fermete (Nawilżająco - ujędrniający) YVES ROCHER, 200 ml - leci do nulki WATER SHINE Maybelline, szminka nabłyszczająca, nr 03 Cotton Candy -zużycie niewielkie, widać na zdjęciu - leci do Nikita_Wawa MORGAN -Love Love de toi - pen 8 ml, w kartoniku -leci do Mirelkaaa Aromapure Sérénité, Olejek odprężający do masażu YR, pojemnośc wyjściowa 150 ml, zostało ok 40-45% - leci do Mirelkaaa Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-05-18 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wiosna, wiosna!! Świetne kosmetyki na wymiankę:-)
Dead Sea Products, Mineral Care SPA Masło do ciała Czerwony Grapefruit - leci do anka_bzzz
Elizabeth Arden Green Tea 50 ml EDT - leci do anka_bzzz VICHY LIPIDIOSE NUTRITIVE - mleczko do ciała do skóry suchej, 6 saszetek po 7 ml - leci do anka_bzzz Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-05-18 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dokładka 18.04.2008
KOLASTYNA Slim Body - serum wyszczuplająco - ujędrniające, Antycellulit, zostało 2/3 - leci do Mirelkaaa
ZIAJA Sopot - krem brązujący, relaksujący - użyłam raz, potem zaczęłam zabiegi depilacji laserowej i nie moge uzywać brązowiaczy. Właściwie można powiedzieć że nowy - leci do Mirelkaaa Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-04-30 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() BALSAM DO CIAŁA SPA Vegetal, Hydratant Fermete (Nawilżająco - ujędrniający) YVES ROCHER, 200 ml. AROMATYCZNO-WZMACNIAJĄCY KREM POD OCZY SANOFLORE LABORATOIRE BIO, 3 saszetki po 0.5 ml. Zawiera w 100% naturalne aromaty i barwniki, bez parabenów i silikonu zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chętnie wymienię się na Bourjois - roz do policzkow, kolor 02 Abricot, tylko bezwzględnie muszę znać datę otwarcia kosmetyku, bo te róże mają tylko półroczny termin ważności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
otworzylam go ok.1,5 roku temu, nie mam pojecia jaka jest data produkcji ani waznosci. Z rozykiem jest jednak wszystko jak najbardziej w porzadeczku : maluje, pieknie pachnie, no wszystko ok!! jestem przekonana ze te roze NIE maja polrocznego terminu waznosci!!! nie sposob byloby go zuzyc!! ja mam swoj rozowy rozyk juz 3 lata i praktycznie ubytek niewielki, a maluje sie nim codziennie
![]() mozesz mi wierzyc ze jest z nim wszystko ok i termin waznosci to na pewno nie pol roku ![]() czy jestes zainteresowana nim?
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Masz rację, od momentu otwarcia 18 m-cy, sprawdziłam, bo też używam ![]() Tak, jestem zainteresowana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie tylko
BALSAM DO CIAŁA SPA Vegetal, Hydratant Fermete (Nawilżająco - ujędrniający) YVES ROCHER, 200 ml. Uzyty 1 raz w ilości odpowiadającj orzechowi laskowemu Kupiony osobiście przeze mnie w sklepie YR. moze masz cos z mojej listy w poscie 1
![]() |
#11 |
BAN stały
|
mleczko hmm musialabym o nim poczytac wtedy dam ci znac czy ewentuanie sie szkusze
najbardziej sposobalo mi sie: WATER SHINE Maybelline, VV ROBERTO VERINO, EDP 50/75 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
niestety nic
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety ale nie szukam perfum, za to spodobalo mi sie u Ciebie
Kolastyna, Slim Body, Serum ujędrniająco - modelujące do biustu - została połowa ale niestety tylko to ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
MEXX XX NICE, EDT, 40 ml, nowa, zafoliowana. MORGAN -Love Love de toi - pen 8 ml, w kartonikuNie tester lecz oryginał. Tylko na inne perfumy, ew. na dobrą prostownicę lub fajną, sporą torebkę. Rezerwuję sobie prawo do wycofania oferty, jeśli perfumki sprzedam na Allegro Aromapure Sérénité, Olejek odprężający do masażu YR, pojemnośc wyjściowa 150 ml, zostało ok 40-45% KOLASTYNA Slim Body - serum wyszczuplająco - ujędrniające, Antycellulit, zostało 2/3 ZIAJA Sopot - krem brązujący, relaksujący- użyłam raz, potem zaczęłam zabiegi depilacji laserowej i nie moge uzywać brązowiaczy. Właściwie można powiedzieć że nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Jeśli ten portfel https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6841208 nie jest zniszczony, to mogę za niego oddać Ci wszystko czym byłaś zainteresowana, z wyjątkiem Mexxa, ponieważ jego wymienię tylko na inne perfumy, prostownicę lub torebkę. Napisz czy jesteś zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak cos to podaj adresik na pW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Awesome!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Ha, szczerze mówiąc, podobają mi się nadal, tylko problem jest taki, że po pierwsze, mam już z wizażu 2 pary butów, a po drugie, obydwie są na mnie za wąskie w palcach, jako że mam dosyć szeroką stopę... nie chciałabym mieć trzech par za ciasnych butów :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.