|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: delicious fresh blossom 100 ml
czy cos u mnie? mam bardzo duzo zapachow w watku
![]() AQUOLINA, more e musk - blackberry and musk - piżmo i jeżyna, zostalo ponad 40/150ml, oryginalny flakon AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon AVON, Little Black Dress, summer spritz, jest ponad 45/75ml, oryginalny flakon Yves Rocher, les plaisirs nature, vanille bourbon edt, mysle ze zostalo niecale 50/100ml, oryginalny flakon AVON, Celebre edt, jest 65% pierwotnej pojemności - niestety nie wiem ile wynosi ![]() the healing garden, jasminesensations, edt spray, oryginalny flakon tester bez korka, zostalo ok 8 - 9/60ml [flakon od poczatku nie byl napelniony do konca], unikat niedostepny juz na rynku Yves Rocher, pur desir de fleur d'oranger, edt, ok 23/60ml, oryginalny flakon, kartonik Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 13/60ml, oryginalny flakon, kartonik - pod światło widać ze perfumy są żółtawe, ale pachną bez zmian Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 7/30ml, oryginalny flakon - pod światło widać, że perfumy są żółtawe, ale pachną bez zmian YSL, Baby doll, odlewka w szklanym atomizerze, 4,5/9ml CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, sparkling body mist, odlewka w szklanym atomizerze - nie wiem ile ma poj ten atom, ale porownujac z innymi wnioskuje, ze w srodku jest ok 9-10ml mgielki FM by Federico, odpowiednik NOA CACHAREL, zostalo ok 10/30ml, oryginalny flakon CSP, Vanille Mokha, odlewka w szklanym atomizerze, poj 9ml CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml BLV notte 2,5/5ml szklany atomizer CSP, Coeur de Vahine, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka - 9ml GIORGIO ARMANI, Acqua di gio, edt, mysle ze zostalo ponad 20/35ml, oryginalny flakon zdjęcia w wątku. poza wątkiem mogę zaproponowac np. bruno banani not for everybody... albo odlewke bvlgari black ![]() ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-07-02 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie ARMANI ale masz go malutko
![]() Ile masz tego bruno?? To jest ten rozowy jasny, co pachnie jak rush? bo jesli tak to go lubie AQUOLINA, more e musk - blackberry and musk - piżmo i jeżyna, zostalo ponad 40/150ml, oryginalny flakon AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon AVON, Little Black Dress, summer spritz, jest ponad 45/75ml, oryginalny flakon Yves Rocher, les plaisirs nature, vanille bourbon edt, mysle ze zostalo niecale 50/100ml, oryginalny flakon AVON, Celebre edt, jest 65% pierwotnej pojemności - niestety nie wiem ile wynosi ![]() the healing garden, jasminesensations, edt spray, oryginalny flakon tester bez korka, zostalo ok 8 - 9/60ml [flakon od poczatku nie byl napelniony do konca], unikat niedostepny juz na rynku Yves Rocher, pur desir de fleur d'oranger, edt, ok 23/60ml, oryginalny flakon, kartonik Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 13/60ml, oryginalny flakon, kartonik - pod światło widać ze perfumy są żółtawe, ale pachną bez zmian Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 7/30ml, oryginalny flakon - pod światło widać, że perfumy są żółtawe, ale pachną bez zmian YSL, Baby doll, odlewka w szklanym atomizerze, 4,5/9ml CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, sparkling body mist, odlewka w szklanym atomizerze - nie wiem ile ma poj ten atom, ale porownujac z innymi wnioskuje, ze w srodku jest ok 9-10ml mgielki FM by Federico, odpowiednik NOA CACHAREL, zostalo ok 10/30ml, oryginalny flakon CSP, Vanille Mokha, odlewka w szklanym atomizerze, poj 9ml CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml BLV notte 2,5/5ml szklany atomizer CSP, Coeur de Vahine, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka - 9ml GIORGIO ARMANI, Acqua di gio, edt, mysle ze zostalo ponad 20/35ml, oryginalny flakon zdjęcia w wątku. poza wątkiem mogę zaproponowac np. bruno banani not for everybody... albo odlewke bvlgari black ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Niestety nie podobaja mi sie oba te zapachy ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Nie podobaja mi sie niestety oba ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- a ktora to lolita? ta fioletowa? Fioletowa lubie ale masz jej za malo, musialabym zuzyc pol jabluszka...? Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2009-07-02 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
🦄
|
Gosiu, to ta jasna, z kryształkami wtopionymi we flakon. Ale jesli by Cię interesowała to mogłabym poszukać coś poza wątkiem.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2009-07-02 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witaj, może coś u mnie? Mam Gucci Envy Me 2 ok. 90ml., mogłabym coś dorzucić. Również dość świeży, kobiecy zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jasna czyli zielona, turkusowa czy jasna niebiesta (jak fioletowa tylko, ze toaletowa?
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- alphala: Lubilam kiedys envy me, ale musialabym znow przetstowac bo to dawno bylo ![]() ![]() Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2009-07-02 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🦄
|
Jasna czyli jasno fioletowa
![]() Mam jeszcze CK One Summer, 75/100 ml- fajny świeżo-owocowy.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
🦄
|
Jak dla mnie może być (Lolitki jest więcej niż 50 ml, powiedziałabym że 60
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Heeh, żartuje- nie gniewam się. Ale rozumiem- ja ogólnie lubię ciężkie, killery, ale teraz mam fazę na delikatne. Jednak Lolita EDT killerem nie jest- dla mnie to identyczna wersja EDP tylko lżejsza, letnia. Więc może Ci nie przypaść do gustu.
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
to przetestuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej,
może coś u mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321322 P.S. Oddam dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- za zielone envy me dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- podoba mi sie the beat ale juz nie masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
🦄
|
Gosiu, i jak? Testowałaś Lolitkę?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej Myszko
![]() niestety nie mam jak, bo chwilowo ( od 2 tyg prawie) jestem zeslana na wies, gdzi enawet nie ma poczty wiec nie mam takze jak testowaczapachow ![]() ps. w ciemno zamienilabym sie na : mademoiselle, addict 2, the beat (chociaz mam )) , rush 2... wybacz, ze dopiero teraz Ci odpisuje, pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Mogę oddać za niego wszystko co w moim wątku (wszystko razem):
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353671 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.