![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
****Różności u Moniki***
Wątek ZAMKNIĘTY
Jak to zwykle bywa porzadkując łazienkowe koszyczki ..postanowiłam kilka kosmetyków wystawić na wizazowym staraganiku.Do waszej dyspozycji małe co nieco ![]() BŁYSZCZYKI: YSL -SMOOTHING LIP GLOSS- NR 1, kolor bardzo naturalny, pozostało 40%;leci do Idiaminki EL-PURE COLOR-CRYSTAL-RAINBOW PRISM-NR 311,z wymiany wizazowej, tęczowy efekt na ustach, lekki, ładnie pachnie, pozostało około 60%;leci do Idiaminki L'OREAL- BLAM SHINE-NATURAL GLOW-NR 400-NATURAL ROSE GLOW, naturalny look, powiększa usta, użyty kilka razy;(mała edycja nie zuważyłam,zę siostra podmieniła mi na bardziej zużyty, więc zużucie wieksze -zostało jakieś 10%..) MAYBELLINE- WET SHINE DIAMONDS LIQIUD- NR 30, kolor Plum Solitaire, uzyty kilka razy, soczysty kolorek pieknie wygladający do opalenizny, z drobinkami.leci do Idiaminki PODKŁADY: UNIFINACE - LA ROCHE POSAY- CORRECTEUR DE TEINT, NR 13, trudno okreslić ile zostało ale myślę, że gdzieś 10-15%; L'OREAL- ACCORD PARFAIT-MINERAL-TRUE MATCH-NR W4-GOLDEN BEIGE, podkład mineralny w wersji testerowej, cale opakowanie, raz uzyty;leci do tompoli DERMABLEND- PODKLAD KORYGUJĄCY, SPF 11, 4 saszetki kolor GOLD 45-leci do Idiaminki, 4 x saszetki SEND 35 RIMMEL - puder w kamieniu, STAY MATTE, kolor 006 CHAMPAGNE, zuzycie widoczne na zdjeciu-nieaktualny CIENIE: L'OREAL-COLOR MINERAL-NR 04, BEIGE CRYSTAL, cień mineralny w wersji testerowej, uzyty jedne raz, duża pjemność;-leci do Yoony MAYBELLINE-EXPERT WEAR MONO NR 21, kolor cosmic black, cudny ciemny szary z migoczącymi drobinkami, do makijazu smokey eyes;leci do tompoli INGLOT - nr 29, ciemna perłowa zieleń PIELĘGNACJA: L'OREAL PURE ZONE- krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry, data ważności 03.11.09, zostało jakies 10%; AA-MINERAŁY-krem na dzień z mieralną bio-formułą, matujący, zostalo jakieś 70-80%;-leci do Yoony KARMEL & CYNAMON-FARMONA- masło do ciała- zawiarajacy biale trufle, miłośniczkom tego kosmetyku nie trzeba przedstawiać, zostało jakieś 90%, niewoelki zużycie to czego szukam: ![]() Lip Injaction Too Faced Sally Hansen Lip Inflation Dove Summer Glow do ciemnej karnacji-kremu do twarzy kremu pod oczy kosmetyków pielęgnacyjnych SPA samoopalacza Dior oraz L'oreal zapachów: J del Pozo- In Black, Cristobal- Balenciaga-nawet odlewek kosmetyków Tesori d'Oriente, chętnie z linii AMBRA INDIANA Zapraszam ![]() Edytowane przez Monika Wu Czas edycji: 2008-07-17 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: ****Różności u Moniki***
własnie zapomniałm wspomnieć o swoje wish liscie
szukam głównie: masełek do ciala, samopalaczy, wod termalnych a poza tym jestem otwarta na propozycje, mozę cos mi wpadnie w oko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
L'OREAL- ACCORD PARFAIT-MINERAL-TRUE MATCH-NR W4-GOLDEN BEIGE, podkład mineralny w wersji testerowej, cale opakowanie, raz uzyty; cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie?
Podobają mi się mineralny L'oreal, błyszczyk L'oreal i cień Maybelline ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() L'OREAL- ACCORD PARFAIT-MINERAL-TRUE MATCH-NR W4-GOLDEN BEIGE, podkład mineralny w wersji testerowej, cale opakowanie, raz uzyty;(ewent. ma ile gram?) MAYBELLINE-EXPERT WEAR MONO NR 21, kolor cosmic black, cudny ciemny szary DERMABLEND- PODKLAD KORYGUJĄCY 4 x saszetki SEND 35 Kończę wymianki, dlatego niewiele u mnie pozostało,przedstawiam fotki, kosmetyki opisane w wątku,a poza posiadam: Revlon - Shine Control Mattifying Makeup (podkład matujący)który pozwala zapanować nad świecącą się twarzą. Skóra pozostaje przez cały dzień naturalnie czysta i świeża. Odcień Nude 03, uzyty kilka razy, duzo pozytywów na Kwc. Oriflame - Optimals, Radiance Energy Fluid (Rozświetlająca emulsja)Witamina C natychmiast rozświetla cerę, przywraca jej naturalny blask. Ekstrakt z drożdży poprawia natlenienie skóry. Cera jest jaśniejsza, bardziej promienna i świeża, ma równy, jednolity koloryt.NOWA 75ML dATA 04.11 Avon,-True Colour Eyeshadow (Cienie do powiek poczwórne)Jedwabiście gładkie cienie, które doskonale łączą się nałożone na powiekę. Odcienie niebieskiego.TEST,1X.wAŻN E DO 05.10. Może Cię skuszę ![]() Edit: Mam jeszcze Guerlain Duo Matt& Shine duży tester w kolorze 03 Epice et Ambre LA ROCHE POSAY Hydraphase Legere Lekki krem nawilżający do cery normalnej/mieszanej.Kartonik,ulotka , zawart.ok połowa z 50ml.Data 12.10.zachwalany na Kwc. KOLASTYNA- Active Body Balsam brązujący. Nowy 250ml.Data 02.2010 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-06-16 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Doksadna nazwa to sublimateur de teint liminizer
![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
YSL -SMOOTHING LIP GLOSS- NR 1, kolor bardzo naturalny, pozostało 40%;
EL-PURE COLOR-CRYSTAL-RAINBOW PRISM-NR 311,z wymiany wizazowej, tęczowy efekt na ustach, lekki, ładnie pachnie, pozostało około 60%; L'OREAL- BLAM SHINE-NATURAL GLOW-NR 400-NATURAL ROSE GLOW, naturalny look, powiększa usta, użyty kilka razy; cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Revlon - Shine Control Mattifying Makeup (podkład matujący)który pozwala zapanować nad świecącą się twarzą. Skóra pozostaje przez cały dzień naturalnie czysta i świeża. Odcień Nude 03, uzyty kilka razy, duzo pozytywów na Kwc.
Guerlain Duo Matt& Shine duży tester w kolorze 03 Epice et Ambre LA ROCHE POSAY Hydraphase Legere Lekki krem nawilżający do cery normalnej/mieszanej.Kartonik,ulotka , zawart.ok połowa z 50ml.Data 12.10.zachwalany na Kwc. po długim zastanowieniu te trzy rzeczy przykuły moja uwagę, mam pytanie odnośnie Revlona jaki to jest odcien?raczej nie mam szans na sprwdzenie kolorystyki ![]() ciekawi mnie tez Guerlain..masz jakies foto? odnośnie towjego pytania co do L'oreal -mineral-to jest taka pojemniosć jak w testerach sklepowych trudno mi odp ile to gr..nie ma tego oznaczonego na opakowaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
KARMEL & CYNAMON-FARMONA- masło do ciała- zawiarajacy biale trufle, miłośniczkom tego kosmetyku nie trzeba przedstawiać, zostało jakieś 90%, niewoelki zużycie odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Ciebie ![]() ![]() ![]() Proponuję: La Roche Posay lekki krem nawilż.ok poł. z 50 ml. Opakowanie z pompką, więc nie ma wątpliwości,ze nie dodtykałam paluchami ![]() ![]() Za: L'OREAL- ACCORD PARFAIT-MINERAL-TRUE MATCH-NR W4-GOLDEN BEIGE, MAYBELLINE-EXPERT WEAR MONO NR 21, kolor cosmic black, ciemny szary Mogę dorzucić próbki podkładów: Vichy Area Teint Nr 46 Dore, Rimmel Renew Lift Nr 200 Beige, Evelline Touch Cashmire Również Pierre Ricaud Renaissance de Nuit Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-06-16 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To jest spray Avon'u kokosowy. Zostało trochę ponad połowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mam zestaw Summer Glow a może znajdziesz jeszcze coś za mineralnego L'Oreala ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witaj!
znajdziesz cos za krem AA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Yoona, po kolei wymieniam to co mnie zainteresowało:
Aquolina balsam do ciała migdałowy- Garnier roll-on na cellulit Aqolina perfumy Mleczko Migdałowe Aqolina perfumy Mleczko Migdałowe jesli intersuje cie nie ty;ko krem AA to daj znać mogłybyśmy sie dogadać ;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Trochę mało jak za Kenzo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odp.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-06-17 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tompolu... marudzę ![]() ![]() ![]() jeszce jedna tylko sprawa odnośnie cieni Maybelline, nie dopisałm infomacji o stanie zużycia ..a nie chciałbym zebyś była niezadowlona, uzyłam ich kilkanascie razy, są miękkie, efekt porównywany do pigmentów Mac, świetny iskrzący, taki lekko mokry efekt na powiece, myslałam nawet zeby je skruszyć i umieścić w innym pojemniczku i używać jako sypkich;- )), to tyle, buzxka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.