|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowojorski System Radykalnej Przebudowy Ciała
Moje Drogie Wizażanki,
czy któraś z Was spotkała się już z tą książką? Od dłuższego czasu zastanawiam się nad jej zakupem, ale niestety nie mogę jej znaleźć w księgarnii. Natrafiłam na nią na Merlinie.pl http://merlin.pl/Nowojorski-system-r.../1,459471.html Po opisie trudno mi wywnioskować na jakiej filozofii opiera się dieta. Czy radykalna oznacza 500 czy 1500 kcal? W sumie najbardziej jestem ciekawa cwiczeń przedstawionych w tej książce. No więc może któraś z Was już zapoznała się z tą książką i może powiedzieć co nieco na jej temat? Czy warto czy nie warto? ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowojorski System Radykalnej Przebudowy Ciała
Co prawda nie jestem posiadaczem tej książki, ale w opisie gwarantowane są SZYBKIE efekty i zapewnienie że schudnie się w 14dni, wydaje mi się, że samo to mówi już za siebie wystarczająco. Niestety szybko nie znaczy dobrze. Poza tym jest komentarz osoby która kupiła tą książkę, że w ciągu miesiąca schudła 7kg .... cóż.... . Mam MOCNE wątpliwości co do ew. sposobów walki z nadwagą zawartych na łamach tej książki. Nie kupiłabym jej. Chyba że miałabym dużo pieniędzy i zakupiłabym ją raczej w celach poznawczych niż z zamysłem stosowania się do jej zawartości. .....
No ale wybór jest Twój ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kup kwietniowy nymer JOY, tam jest wkładka właśnie z zasadami diety tego pana, ja jej w tej chwili nie mam bo pożyczyłam, ale oprócz ćwiczen pan zaleca dużo białka lub koktaile proteinowe, częste i małe posiłki, na moje oko zdrowo to wygląda nawet
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Przyłaczam sie do rzyrafki ja również mam JOYa z tym dodatkiem i właśnie zastanawiam się mad tą dieta... Hmmm co Wy na to dziewczynki ??
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ooo, to ja lecę po JOY'a (mam nadzieję, że jeszcze kwietniowy numer w kioskach)
![]() Ale tam pewnie nie ma planu ćwiczeń lub tak dokładnego jak w książce. Chyba sobie ją zamówię. Izumi - nie wiemy ile Pani od komentarza dotyczącego książki ważyła. Jeśli załużmy coś ok. 100kg to spadek 7kg w ciągu miesiąca jest jak najbardziej uzasadniony.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.