|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Moja lista :) Za to ODDAM NAPRAWDE DUŻO!!!
A więc tak
![]() Poniżej napisze czego poszukuje i za co jestem skłonna oddać naprawde wiele To co na czerwono NAJWAŻNIEJSZE 1.Podkład do bardzo jasnej karnacji najlepiej loreal tudzież wyższa półka. 2.Kremy na Rozstępny 3.Szampony i/lub odżywki BioSilk!!!!!!! 4.Kosmetyki do włosow (profesjonalne) 5.Błyszczyki Oriflame z serii Vision!!!!!!!! 6.Kosmetyki jadalne od Jessicy Simpson 7.Odżywki do włosów i Szampony Gliss Kur do włosów farbowanych albo blond ![]() 8.Lakier do włosów blond 9.Sztuczne rzęsy ![]() 10.Kredki białej do oczu firma...(rimmel,Avon,Mayb elline,...)11.Wibo Lovely Make-up Brillance (Fluid rozświetlający) kolor MORELOWY!! - szukam pilnie!!!!! 11.Dezodorant B.U. sexy lub inny ![]() 12. książka 'Ja Blanka' 13. Pasek od Dolce&Gabbana najlepiej biały z logiem. 14. Chanel Chance 15. tusz do rzęs DiorShow albo Loreal, rozważe także inne propozycje średnio lub górno pułkowe. 16. zalotka. najlepiej elektryczna. 17. eye linery czarne! kazde ilości. 18 Chętnie przyjmę także kolczyki typu hand made. z różnego rodzaju ciasteczkami, lizakami czy też hello kitty. 19. wszystko co związane z hello kitty i playboy'em. W zamian oddam naprawde sporo Prosze pytać ;* Edytowane przez lewa199 Czas edycji: 2008-04-14 o 13:40 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja lista :) Za to ODDAM NAPRAWDE DUŻO!!!
Hop!!! Up!!!
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Up!!!!!!!
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hallo!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nic nie maaa??? hallo!!! UP UP!!
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hallo!!!!
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
up up!
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.