|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiany, zmiany, zmiany...
Witajcie dziewczyny
![]() Poczytałam sobie forum i jestem zachwycona Waszymi pomysłami na metamorfozy ![]() Jestem przed długo odwlekanym wyjściem do fryzjera. Prawie półtora roku temu obcięłam włosy bardzio krótko, ale jednak zdecydowałam się wrócić do średnich lub długich. Od entych lat nie farbowałam włosów i tak sobie myślę, czy by znowu nie zacząć. Może macie jakis pomysł na kolor? Moje włosy są gęstę i falowane, a nawet lekko kręcocny. Maj a tendencję do puszenia się i formowania w szopę:P Dość szybko rosną.Kolor na zdjęciu to mój naturalny. zdjęcie 1 (lato 2004) - włosy farbowane na czarno) zdjęcie 2 (wiosna 2006) - loki (odeszłam od nich, bo moje suche włosy były po jakimś czasie juz zbyt sianowate) zdjęcie 3 (lato 2006) - włosy średnie, odrośnięte z krótkich loków zdjęcie 4 (zima 2006) - włosy krótkie zdjęcie 5 (lato 2007) - włosy krótkie odrosnięte z bardzo krótkich zdjęcie 6 (jesień 2007) - włosy jednorazowo wyprostowane W tej chwili moje włosy są długości prawie jak na fotce nr 3 tylko mniej pofalowane - troche klapnięte u nasady i puszyste od połowy długości w dół. Za wszytskie niefryzurowe propozycje także bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiany, zmiany, zmiany...
ja uważam , że masz bardzo ładne włoski
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Twój natualny kolor jest piękny, bardzo głęboki. Gdybyś nie powiedziała, byłabym przekonana, że farbujesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a może zapuściłabyś włoski przynajmniej do ramion i do tego grzywka prosta. Wyprostowane włoski bardzo fajnie by wyglądały, podkreśliłyby Twój śliczny kolor włosów. No nie wiem, ja mam taką wizję
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie świetnie wyglądałaś w kręconych włosach
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ehh niestety dłuższe kręcone raczej nie sa możliwe
![]() ![]() Pobawiłam sie troche programem do doboru frzyzur ![]() ![]() Proszę ocencie, czy może coś w tą stronę ![]() cd sie jedno zgubio ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-04-12 o 21:34 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja dalej obstawiam dłuższe i proste, a koloru nie zmieniaj, jest świetny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.