|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzura Do Dużego Nosa
Drogie Wizażanki,
pewnie nie jestem jedyna na tym forum, która ubolewa nad kształtem swego nosa. Mój nie jest jakiś ogrooomnym kulfonem ![]() Proszę! Doradźcie jakie fryzury mogą go optycznie zmniejszyc? Wiem, że włosy muszą mieć dużą objętość (żadne przyklapnięte grzywki, ani ulizane koczki nie wchodzą w grę), ale jakie konkretnie fryzury? Co myslicie o takim " artystycznym nieładzie"? Jeżeli tak, jak go stworzyć? Mam nadzieję, że przynajmniej jedna osoba dość porządnie się wypowie. Bardzo mi na tym zalezy, bo mam już dość i moich włosów i noska. ![]() Wiem, że podobne wątki się pojawiały, lecz kilka było na temat makijażu. A konkretnie na temat fryzury nie było, przynmajmniej takiego, na którym pojawialy by się zadowalające wypiowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzura Do Dużego Nosa
dołączam się do pytania mam taki sam problem, zastanawiam się własnie nad fryzurę podobną do tej, którą miała Ania Bosak w You can dance w finale...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No tak. Ale widaje mi się, że grzywka tylko uwydatni optycznie nos. Dokładnie nie wiem... Dlatego oczekuję zdania specjalistki
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do tematu.
Właśnie zapuszczam włosy z krótkich na dłuższe. Takie do ramion. Mam trochę wydatny nosek. chciałabym dopasować jakieś fryzurki do twarzy. Twarz mam drobną, duże oczy i wydatny nosek. Może macie coś w swoich skarbach na kompie albo znacie jakieś fajne fryzurki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja mam ogolnie nie za duza twarz, kręcone wlosy nie wiem co z nimi zrobic bo mam duzy nos i wlosy robia mi sie jak szopa . jak moge zrobic zeby " zamaskowac nos" i zebym nie miala takiej szopy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mmm.... Dziewczyny! Widzę, że nikt za bardzo się tym nie interesuje
![]() To może ja zacznę. Myślę, że fryzura nie może być ulizana (w tym wypadku niestety grzywka odpada), musi mieć dużą obijętość. Mi szczerze najbardziej odpowiada wysooki kucyk, przyczym troszkę tapiruję grzywkę i podpinam ją do góry ![]() Sprawdzają się też loczki, ale jest to tylko na specjalne okazje, gdyż mam proste włosy, a lokówka za bardzo je niszczy. Czytałam, że żeby nosek wydawał się szczuplejszy, tzreba po bokach nałożyc na niego ciemniejszy podkład, a na czubek jaśniejszy. ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja mam naturalnie b gęste włosy i z doswiadczenia wiem że w moim wypadku to odpada niestety, wiem na pewno że musimy zrezygnować z przedziałków na środku głowy bo optycznie wydłużają nos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No tak! Ja mam na boku..
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() bardzo kuszą mnie fale, coś podkręcać, zrobić na głowie więcej "bałaganu" tylko nie mam pomysłu jak??...będę szukać i wkleję coś co mi przypadnie do gustu, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio zaczęłam robić sobie loki lokówką. Potem psikałam lakierem i tzremałam głową. Wyszedł taki artystyczny nieład
![]() ![]() Pokaż ta fotkę Bosakówny! ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
DOłączam się do tematu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
heh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozpisałam się trochę. Zachęcam do wymieniania się doświadczeniami!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.