|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jestem znudzona swoimi włosami naturalnie kręconymi. Czasami się z tego cieszę, ale często myślę o prostych włosach. Tyle fryzur można na nich robić... a po moich włosach często nie widać nawet cieniowania. Wkurza mnie to. Poza tym próbowałam zrobić z siebie blondynkę, ale moje włosy zawsze wychodziły żółte, a potem były rude
![]() ![]() ![]() ![]() 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? OPALAM SIę SZYBKO. NAJPIERW NA CZERWONO, POTEM NA ZłOTAWO - BRąZOWO 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? MOJE OCZY DEFINIUJę JAKO SZARE. TęCZóWKI MAJą CIEMNIEJSZA OBWóDKę. NA TęCZóWKACH MAM ZłOTE PLAMKI. CIEKAWE JEST TO, żE GDY UżYWAM CIENIA NA POWIEKI W KOLORZE ZIELONYM - MOJE OCZY STAJą SIę BARDZO NIEBIESKIE, A GDY POMALUJę JE NA NIEBIESKO - Są BARDZIEJ ZIELONE. OPRAWA OCZU JEST ZDECYDOWANA - CIEMNA, ALE NIE CZARNA. 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? PIEGóW NIE MAM. 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? MOJA CERA MA ODCIEń JASNY CHłODNY WPADAJąCY W Róż. DOPIERO GDY SIę OPALę NABIERA ZłOTAWEGO KOLORYTU. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? MOJE WłOSY NATURALNIE Są CIEMNE (JESTEM SZATYNKą) I MAJą RUDAWO - POPIELATE PRZEBłYSKI. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? KOLOR MOICH UST TO JASNY Róż. 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? DOBRZE CZUJę SIę W KOLORACH CHłODNYCH - ODCIENIE NIEBIESKIEGO I ZIELONEGO, CZERWIEń, BIEL W POłąCZENIU Z RóżEM I POMARAńCZą. WYDAJE MI SIę, żE źLE PODKREśLAJą MOJą URODę NA PEWNO CZERń, żółć, SZARY... Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-01 o 19:48 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: co mam począć ze swoimi włosami?
moja przyjaciółka ma podobny typ włosów
![]() ![]() - unieść nieco włosy u nasady (polecam pianki Sunsilk) - pójść do dobrego fryzjera i ściąć je lekko tak, aby nie dawały wrażenie kształtu gruszki - może lekko przyciemnić? jeśli nie ufasz farbom, może henna albo płukanki z kory dębu? Naprawdę genialne loczki, zazdroszczę ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Masz bardzo ładne włosy ... : ) ) Jeśli znudziły Ci się loki to może wyprostuj włosy. Polecam również podniesienie włosów, ale nie Sunsilkiem, przynajmniej na mnie nie działa (pianka zwiększająca objętość - są po niej tłuste włosy) Wycieniowanie - tak xD Zdecydowanie (od samej góry) ^^
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jezeli nie chcesz juz kreconych wlosow ja polecam prostowanie chemiczne zebys nie musiala sie tak meczyc z prostownica, proponuje takze przyciemnic kolor, nie musi to byc odrazu farba dla sprobowania kup szamponetke sa one bez utleniacza i amoniaku takze nie poniszczysz wlosow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A jak długo utrzymuje się chemiczne prostowanie włosów? Jaka długość włosów by mi pasowała? Najsmutniejsze jest to, że włosy rosną mi bardzo powoli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Na Twoją długosc włosów bedzie to kosztowało około 400zł a utrzymuje się dopóki nie odrosną(tak jak z farbowaniem).
Mi się osobiscie nie widzisz w tych kręconych włoskach ale każdy ma swój gust prawda? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie najlepiej Ci było we włosach ze zdjęcia nr 2.
Przedziałek zawsze na boku, taka uwaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tyle, że z jasnych włosów nic mi nie wychodzi, bo zawsze przebija się rudy, którego nie cierpię lub też włosy mi żółkną, co nie wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.