|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Converse all Star - gdzie takie kupić i jaka ich cena?
Witajcie, mam pewien problem z identyfikacją Convers'ów all Star, które leżą u mnie w domu na półce z butami. Czy są One w ogóle dostępne w sprzedaży? Próbowałem je znaleźć po numerze SKU no niestety google nie jest ich w stanie znaleźć. Druga sprawa to ich cena, chciałbym ją poznać ile są warte. Poniżej wstawiam kilka zdjęć z góry przepraszam za ich jakość.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Converse all Star - gdzie takie kupić i jaka ich cena?
Nigdy nie widziałam takiego modelu. One sa skórzane? Poszukaj na allegro, tam czasem bywaja jakies starsze modele. Wydaje mi sie ze to musi pochodzic z ich starej kolekcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak, buty są skórzane. Czy ktoś inny wie czy są gdzieś dostępne w sprzedaży i ile kosztowały/kosztują?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hmmm , trochę sporo wiem o Conversach ale takiego jeszcze nie widziałem . Spróbuj poszukać na xxx - może mają takiego lub podobnego .
PS.Mają tam teraz dobry kod rabatowy "SUPER20" -20 % Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-23 o 10:09 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej,
podczepię się pod wątek bo sama szukam conversów, model: Chuck Taylor Classic White - tyle że zarówno z tyłu jak i z przodu napis jest czarny, gdybyście wiedziały gdzie mogę dostać będę wdzięczna za informacje. Edytowane przez Dagulka27 Czas edycji: 2016-01-30 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.